Sarjana dalam Pengurusan Projek

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Master ini termasuk metodologi dan alat untuk pengurusan projek. Termasuk Simulator Profesional Pengurusan Projek (PMP) ® untuk menyediakan pensijilan Institut Pengurusan Projek® dan mendapatkan Sijil Juruaudit Dalaman ISO21500 yang dikeluarkan oleh Bureau Veritas.

Ijazah Double - Universidad Europea de Monterrey

Terima kasih kepada persetujuan Institut Siswazah Eropah dengan Universiti Monterrey di Eropah, Master ini menawarkan gelar ganda prestij yang tinggi di peringkat antarabangsa.

Kenapa memilih Master ini?

IEP telah dinamakan REP (Penyedia Pendidikan Berdaftar) oleh Institut Pengurusan Projek (PMI) ® , organisasi terkemuka dunia yang didedikasikan untuk Pengurusan Projek. Program kami telah melepasi kawalan kualiti yang ketat kandungan, reka bentuk kursus dan kelayakan pengajarnya.

 • Master ini akan membolehkan pelajar memperolehi sijil juruaudit dalaman ISO 21500 yang dikeluarkan oleh Bureau Veritas.
 • Ia akan memberi anda alat teori dan praktikal, disokong oleh piawaian antarabangsa, yang akan membolehkan anda bertindak balas dengan berkesan terhadap masalah yang timbul dalam mana-mana bidang aktiviti pengurusan.
 • Ia akan memberi anda visi global syarikat, mereka bentuk strategi menyeluruh di mana semua bidang perniagaan terlibat.
 • Termasuk Modul Persediaan Ujian Persijilan PMP® baru.

program

 1. Kepimpinan Pasukan yang Sangat Cekap (4 ECTS)
 2. Pengurusan Projek PMI (I) (4 ECTS)
 3. Pengurusan Kualiti (4 ECTS)
 4. Logistik Antarabangsa (4 ECTS)
 5. Pengurusan Projek PMI (II) (4 ECTS)
 6. Pejabat Pengurusan Projek (PMO) atau Pejabat Pengurusan Projek (4 ECTS)
 7. Rancangan dan Kawalan Projek dengan Projek Microsoft (4 ECTS)
 8. Pengurusan Strategik: Cari Kecemerlangan Kompetitif (4 ECTS)
 9. Pengurusan Risiko Projek (4 ECTS)
 10. Penilaian Projek (4 ECTS)
 11. Pemantauan Projek (4 ECTS)
 12. Pengurusan Agile (4 ECTS)
 13. Analisis Perniagaan dan Data Besar (4 ECTS)

Projek Program Akhir (8 ECTS)

Sebagai tambahan kepada subjek-subjek ini, pelajar akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber kepentingan berkaitan dengan bidang projek dan syarikat.

Jarak dan peribadi

Hubungan pelajar, guru dan tutor berterusan melalui platform maya, ia juga akan mempunyai:

 • Jumlah ketersediaan bahan (24/7).
 • Menimbulkan keraguan pada bila-bila masa sepanjang hari.
 • Komunikasi berterusan melalui forum perbincangan.

Terima kasih kepada ini dan struktur kandungannya, penilaian program pada dasarnya praktikal.

Testimoni

"Pengalaman saya dengan Master dalam Pengurusan Projek sangat baik! Saya dapat memperluaskan pengetahuan saya, saya adalah orang yang lebih profesional dan semua mata pelajaran digunakan untuk menerapkan pengetahuan dalam kehidupan seharian secara profesional dan peribadi. Nasib baik saya boleh mengatakan bahawa saya boleh memenuhi harapan profesional dan akademik saya. " Marilyn Morales

Bantuan belajar - Pembiayaan

Institut ini mempunyai program biasiswa yang boleh menampung sehingga 45% daripada kos tuisyen. Dalam setiap panggilan, bilangan biasiswa terhad ditawarkan berdasarkan keadaan peribadi, profesional atau ekonomi calon.

Terdapat juga syarat-syarat pembiayaan khas, untuk membantu pelajar menanggung kos kursus melalui sistem pembayaran tertunda.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Baca lebih lanjut

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Baca Ringkas
Madrid , Sepanyol dalam talian + 1 Lagi Kurang