Sarjana dalam Pengurusan Operasi & Logistik (Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

Master dalam Pengurusan Operasi dan Logistik menyediakan latihan, alat dan teknik untuk pengurusan operasi. Anda akan menggunakan pengetahuan yang anda peroleh semasa program dalam pelbagai projek dan menganalisis prestasi operasi semasa organisasi dari segi pengeluaran, pengedaran dan Logistik Antarabangsa dan bagaimana meningkatkannya dengan merancang semula proses perniagaan.

Bahasa

Sepenuhnya dalam Bahasa Inggeris

Kurikulum Program

Trend dalam pengurusan operasi

Keupayaan utama dalam pengurusan operasi

Operasi dalam pembelian dan peruntukan

Operasi dalam proses pengeluaran

Operasi pengedaran

Sistem Pengurusan Bersepadu

Logistik Antarabangsa

Projek Sarjana Akhir

Peluang Kerjaya Profesional

Sebagai Pengurus Pembelian atau Gudang, Perunding Logistik atau Penyelaras Pengangkutan, anda akan dilatih sepenuhnya untuk:

  • Membangunkan strategi untuk sistem pengedaran dengan juga mewujudkan dan mengekalkan hubungan dengan perantara logistik dalam operasi lintas negara.

  • Untuk berjaya menganalisis, mengawal, dan mewujudkan sistem dengan memperkemas proses yang terlibat dalam pengeluaran barangan dan perkhidmatan.

Akreditasi

Setelah tamat pengajian, para pelajar mendapat:

  • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Operasi dan Logistik oleh BEBS Barcelona Executive Business School.

Tuan mengambil satu tahun akademik untuk disiapkan.

BEBS adalah sekolah perniagaan swasta, yang diiktiraf sepenuhnya oleh Kerajaan Sepanyol untuk menyediakan pendidikan tinggi yang sah di seluruh dunia, dan juga merupakan ahli Persatuan Sekolah Perniagaan di Sepanyol (AEEN), dan European Union Private Higher Education (EUPHE) .

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Baca lebih lanjut

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Baca Ringkas