Read the Official Description

PENERIMA

Sarjana ini bertujuan untuk lulusan universiti (siswazah, graduan atau siswazah) secara profesional berkaitan dengan pendidikan, baik formal dan tidak formal, di pusat-pusat pendidikan, yang ingin menyatukan dan meningkatkan karir profesional mereka dalam kedudukan tanggung jawab di institusi pendidikan.

Pada masa kini, pusat pendidikan mesti berdaya saing, dengan tahap inovasi yang tinggi dan dengan menawarkan didaktik berkualiti tinggi. Walau bagaimanapun, untuk memastikan kualiti ini tidak mencukupi untuk mempunyai fakulti yang baik: anda juga perlu menerapkan gaya pengurusan dan pengurusan baru dengan pendekatan yang lebih saintifik dan sistematik, iaitu, lebih banyak penyertaan, kompetitif dan profesional.

Berdasarkan keperluan ini, Sarjana dalam Pengurusan Institusi Pendidikan Universiti Barcelona dibentangkan dengan orientasi profesional. Program ini akan menyediakan anda alat untuk mengatasi cabaran semasa pengurusan, pentadbiran dan pengurusan pusat pendidikan. Berorientasikan kepada amalan, program ini akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan, meningkatkan kebolehan anda untuk mengatasi cabaran hari ke hari di pusat pendidikan.

Ia adalah tuan perintis dan rujukan dalam bidang ini, yang bertanggungjawab terhadap profesor prestij yang diiktiraf dalam bidang pendidikan. Ia mempunyai lebih daripada 24 edisi yang menyumbang kepada kerjaya profesional di pusat pendidikan (pertama dalam latihan bersemuka, dan kini dalam mod dalam talian).

Akreditasi akademik

Sarjana dalam Pengurusan Institusi Pendidikan oleh Universiti Barcelona.

Kursus sendiri dirancang mengikut garis panduan Wilayah Pendidikan Tinggi Eropah dan bersamaan dengan 60 kredit ECTS.

Tiga sebab untuk memilihnya

  1. Diteruskan oleh Jabatan Pendidikan Generalitat de Catalunya untuk menjalankan arahan pusat pendidikan awam
  2. Direka dan diajar oleh pakar-pakar sektor dan profesor prestij yang diiktiraf Didactics dan Pertubuhan Pendidikan Universitat de Barcelona
  3. Latihan lengkap dan khusus, disesuaikan dengan keperluan semasa sekolah, untuk meningkatkan kemajuan profesional anda
Program taught in:
Sepanyol

See 2 more programs offered by School of Continuing Education – Universitat de Barcelona »

Last updated June 14, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
4,140 EUR
Jumlah ini termasuk yuran pentadbiran Universiti Barcelona.
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date