Pada masa ini syarikat melabur sumber dalam penyesuaian profesional awal graduan universiti apabila mereka menyertai organisasi mereka. Profesional muda tahu kemahiran yang diperlukan oleh syarikat, tetapi mereka tidak selalu menanggapi tuntutan mereka.

Kemahiran profesional pelajar universiti adalah pelbagai dan majmuk, walaupun mereka tidak selalu memenuhi jangkaan pasaran buruh yang semakin menuntut. Menyedari realiti ini, Yayasan CIFF, Fundación Universidad Empresa dan University of Alcalá komited kepada program yang memperdalam latihan kemahiran dan kecekapan profesional yang dimiliki oleh pelajar universiti ketika mereka memasuki persekitaran kerja.

Nilai kurikulum dan pengiktirafan institusi yang menganjurkan Program GAIA memenuhi syarat latihan yang diberikan kepada pelajar dalam proses pemerbadanan ke dalam syarikat dan meningkatkan kebolehpasaran mereka. Pengajaran Sarjana dalam Pembangunan Profesional, bersama-sama dengan pembangunan amalan perniagaan, bukan sahaja membolehkan latihan lulusan baru-baru ini, tetapi juga memasukkan mereka dalam pasaran buruh yang menuntut. Dalam erti kata lain, matlamat utama program ini diringkaskan seperti berikut:

  • Profesional membangunkan pelajar universiti, menyediakan mereka dalam kemahiran profesional yang paling dituntut oleh pasaran.
  • Menyumbang kepada peningkatan kebolehpasaran pelajar universiti melalui latihan pelengkap dalam kemahiran profesional.
  • Syarikat tawaran, profesional yang berkelayakan dan sesuai untuk setiap tawaran.
  • Kenal pasti bidang penambahbaikan dan menyediakan pelan tindakan susulan peribadi untuk peserta dalam program pembangunan.

Oleh itu, kami yakin bahawa tawaran latihan yang kami sampaikan memenuhi keperluan dan permintaan peribadi dan profesional serta yang diperoleh dari pasaran, mempromosikan pemasukan peserta yang berkelayakan kepada syarikat.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh CIFF Centro Internacional de Formación Financiera »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date