Sarjana dalam Kepintaran Buatan

Umum

Penerangan Program

Era digitalisasi telah berubah dan mengubah cara kami menghasilkan, berkomunikasi dan juga cara kerja bandar. Istilah Perisikan Buatan dan Pembelajaran Mesin semakin terdapat di sektor yang pelbagai seperti sektor teknologi, sektor kesihatan atau sektor kewangan.

Kecerdasan Buatan membuka pintu kepada kecekapan, ketepatan dan pengurangan risiko. Malah, dianggarkan sektor kecerdasan buatan akan mengubah pasaran buruh dengan mewujudkan lebih daripada 2.3 juta peluang pekerjaan baru yang berkaitan dengan bidang ini. Ini akan membayangkan bahawa pekerja dalam era digital harus menyesuaikan diri dengan cabaran baru seperti menjawab tingkah laku pintar mesin, dapat memahami bahasa mereka dan berkomunikasi dengan rangkaian peranti yang berkaitan.

Master dalam Kecerdasan Buatan Tiga Titik Sekolah Perniagaan Digital membolehkan para pelajar mengetahui konsep dan elemen penting dari Inteligensi Buatan untuk berjaya melaksanakan projek-projek dalam bidang ini. Dalam Eksekutif, pelajar akan meliputi tiga blok besar. Blok permulaan, di mana mereka akan memahami unsur-unsur utama Kecerdasan Buatan dan Pembelajaran Mesin. Dalam blok kedua, pelaksanaannya, pelajar akan meliputi aspek-aspek seperti Penalaran, Pemprosesan Bahasa Semula jadi, Rangkaian Neural dan Sistem Multi-Agen. Ini akan membolehkan mereka memahami fungsi dan penggunaan Intelligence Buatan. Akhirnya, pelajar akan merangkumi blok pengkhususan di mana mereka boleh memilih antara memperoleh profil teknikal, memperdalam teknologi aplikasi Kecerdasan Buatan atau profil keusahawanan perniagaan dan memberikan visi perniagaan kepada pengetahuan yang diperolehi dalam Sarjana. Akhir sekali, adalah penting untuk menekankan bahawa sifat praktikal dari program ini membolehkan pelajar segera menggunakan pengetahuan yang diperoleh semasa Guru.

Objektif Dan Faedah

Sarjana dalam Kepintaran Buatan bertujuan untuk:

 • Membawa asas kecerdasan buatan kepada semua profesional yang melihat bagaimana aplikasi dalam pembelajaran mesin dalam sektor mereka mengubah cara menguruskan model perniagaan, memperoleh pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk memimpin projek-projek Kecerdasan Buatan.
 • Menggalakkan asas-asas dan konsep utama Kepintaran Artificial serta kaedah dan teknik yang digunakan untuk menyelesaikan masalah di lapangan.
 • Ketahui algoritma utama dan model statistik yang berkaitan dengan Pembelajaran Mesin untuk dapat melaksanakannya dalam menyelesaikan masalah dalam pelbagai bidang industri.
 • Memahami konsep pemikiran serta tipologinya (diselia dan tidak diselia) untuk mengetahui teknik dan alat yang digunakan bergantung kepadanya.
 • Memperoleh pengetahuan asas mengenai penyelarasan ejen pintar.
 • Mampu mengetuai projek-projek Kepintaran Buatan bukan sahaja dari segi teknikal tetapi juga pengurusan.

Kurikulum ini dibangunkan dalam 7 modul bermula pada bulan Oktober setiap tahun yang dibangunkan dalam tempoh 6 bulan. Untuk ini, terdapat projek perniagaan yang sebenar, yang akan bermula pada akhir modul pertama dan akan dijalankan sepanjang program ini, serta bengkel pengurusan projek.

Para pelajar akan berkongsi ruang maya yang sama, dengan pangkalan kandungan biasa dan bahagian khusus, dapat memilih dari momen pertama antara dua perjalanan: Perniagaan atau Teknologi.

Pelajar perjalanan di Perniagaan tidak akan mempunyai latihan pengaturcaraan dan peperiksaan subjek tidak memerlukan pengaturcaraan atau persamaan

Pelajar jadual perjalanan teknologi akan mengambil bahagian dalam latihan pengaturcaraan berpandu, yang tidak akan dilakukan sebagai sebahagian daripada subjek bebas tetapi sebagai "bacaan" subjek yang sama.

Kerja-kerja pelajar setiap jadual Perniagaan akan dikaji semula oleh pelajar-pelajar jadual perjalanan teknologi dan sebaliknya, untuk membincangkan kesukaran teknologi ide perniagaan dari jadual Perniagaan, serta untuk membahaskan keuntungan dan pemasaran cadangan teknologi

Sebahagian daripada latihan praktikal program ini akan didasarkan pada permulaan dari sudut pandang teknologi atau dari sudut pandangan perniagaan idea dan projek yang dibentangkan oleh setiap jadual perjalanan.

Projek Kursus akan berbeza untuk kedua-dua jadual perjalanan:

 • Perniagaan
  • Pelan perniagaan selama 10 tahun akan dibangunkan untuk sebuah syarikat berdasarkan pelaburan yang kukuh dalam Kepintaran Buatan
  • Projek perundingan perniagaan kes perniagaan yang sebenar
 • Teknologi
 • Pelan pengaturcaraan untuk aplikasi kecerdasan buatan rumit akan dibangunkan

Struktur Program (* Tertakluk kepada Perubahan)

Sebelum permulaan tahun akademik, terdapat modul pengenalan untuk memudahkan pengurusan platform dan mewujudkan penggambaran untuk model pembelajaran "on-line".

Modul dikumpulkan dalam tiga blok pengalir di mana keseluruhan pivot program, yang berikut:

 • Blok I. - Asas, di mana konsep Intelijen Buatan dan Pembelajaran Mesin ditakrifkan.
 • Blok II.- Pengkhususan, di mana konsep dan elemen utama AI dibentangkan, serta aplikasi mereka dalam pelbagai sektor
 • Blok III.- Pengurusan projek Kecerdasan Buatan yang besar, di mana konsep-konsep dan unsur-unsur yang diperlukan untuk melaksanakan projek-projek Kecerdasan Buatan berjaya dibentangkan.

Profil Peserta

Modul kursus ini direka untuk profesional dari pelbagai sektor yang berminat untuk mempercepatkan perkembangan kerjaya profesional mereka dan memahami peranan penting yang diperoleh Intelijen Buatan:

 • Pengurus dan pengurus projek yang ingin mengembangkan kapasiti pengurusan mereka untuk menjalankan projek-projek yang berkaitan dengan kecerdasan buatan.
 • Orang yang mempunyai pengalaman atau kerjaya dalam bidang kecerdasan buatan yang ingin memajukan persiapan akademik mereka.
 • Perunding dan pakar sektor kecerdasan buatan yang ingin menyediakan, mengemas kini dan melengkapkan profil mereka, dengan itu memajukan kedudukan kompetitif mereka di pasaran

Disarankan agar pelajar mempunyai profil dari bidang berikut: Sains Komputer, Ekonomi, Pentadbiran Perniagaan, Matematik, atau kepakaran lain yang termasuk komponen analisis yang kuat

prospek kerjaya

Di Tiga Mata Sekolah Perniagaan Digital kami bertaruh sebagai latihan untuk perubahan, pertumbuhan dan peningkatan peribadi dan profesional. Pemakaian kompetensi yang dibangunkan di seluruh Eksekutif dalam bidang profesional akan menyumbang kepada pertumbuhan dan peningkatan organisasi di tangan nilai-nilai asas Tiga Sekolah Perniagaan Digital Mata.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

No hay elección: las nuevas tecnologías ya no son un mero valor añadido, sino que se han convertido en la única vía para lograr la competitividad y la continuidad de las empresas. Una tendencia que no ... Baca lebih lanjut

No hay elección: las nuevas tecnologías ya no son un mero valor añadido, sino que se han convertido en la única vía para lograr la competitividad y la continuidad de las empresas. Una tendencia que no sólo está operando grandes cambios en el seno de organizaciones, sino también en la sociedad del conocimiento en su conjunto. Baca Ringkas
Sepanyol dalam talian