Kursus Dalam Talian Pemasaran Inovasi dan Pemasaran Master adalah bertujuan untuk individu yang mempunyai semangat yang sama untuk budaya inovasi, teknologi, dan pemasaran yang digunakan dalam organisasi pelancongan sebagai pelajar tradisional.

Program dalam talian ini direka bentuk untuk menjadi tersedia secara dalam talian kepada mereka yang ingin memajukan profil pendidikan mereka sambil mengekalkan kerjaya profesional dan rutin harian mereka.

Pelajar yang ingin mengambil bahagian dalam program ini mestilah lulusan pengajian berkaitan pelancongan atau memiliki ijazah di peringkat universiti dalam bidang akademik yang berbeza.

Sepanyol adalah destinasi utama dunia untuk pelancongan percutian, dan negara kedua paling banyak dikunjungi di dunia dengan bandar-bandar Warisan Dunia yang paling banyak, ketiga dari segi kawasan semula jadi yang diisytiharkan sebagai Rizab Biosfera, atau negara dengan pantai Blue Flag yang paling di seluruh Utara Hemisfera.

Pemasaran Inovasi dan Pelancongan Master yang ditawarkan oleh UCAM, Ahli Gabungan Pertubuhan Pelancongan Dunia (UNWTO) , merupakan langkah penting dalam mengasah kemahiran profesional dan lompatan besar dalam pemodenan pengurusan pelancongan, sehingga meningkatkan daya saing pelancongan syarikat dan destinasi pelancongan yang popular.

Peluang kerjaya

Pada akhir graduan program layak untuk:

  • Berjaya membangunkan perniagaan mereka sendiri dalam sektor pelancongan.
  • Mulakan / meneruskan kerjaya mereka di sektor swasta yang memegang jawatan tanggungjawab di jabatan pengurusan umum, inovasi, sumber manusia, pemasaran atau komunikasi.
  • Bekerja sebagai pengurus projek atau produk, pengurus dalam talian dalam eCommerce, media sosial, pengurusan pendapatan dll atau sebagai pengurus inovasi dan teknologi pelancongan.
  • Membangun kerjaya mereka di sektor awam contohnya dalam perancangan dan pengurusan destinasi pintar.
  • Menasihati syarikat awam dan swasta dalam inovasi, pemasaran dan pelaksanaan teknologi baru dalam pembangunan projek-projek pelancongan.
  • Mulakan kerjaya profesional mereka dalam bidang pengajaran dan penyelidikan.
Program diajar dalam:
  • English
  • Spanish (Spain)

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan
Price
4,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan