Sarjana dalam Inovasi dalam Sains Bioperubatan dan Kesihatan (Jarak Modality)

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Kami melatih pakar dalam bidang Bioperubatan dan Sains Kesihatan, yang membolehkan kemas kini konsep dan pengetahuan yang berkaitan dengan kedua-dua aspek asas dan klinikal serta metodologi penyelidikan dalam pelbagai bidang sains ini

Bertujuan untuk Graduan atau Graduan dalam Biologi, Bioteknologi, Farmasi, Perubatan dan Pembedahan dan Perubatan Veterinar, dan Graduan dalam Kejururawatan dan Fisioterapi. Graduan atau Graduan dalam Sains dan Teknologi Makanan, Sains Alam Sekitar dan Biokimia juga dianggap berkaitan. Lain-lain ijazah yang mungkin difikirkan dalam profil kemasukan akan dipertimbangkan oleh Jawatankuasa Akademik Sarjana.

Jika anda berminat untuk belajar

 • Memperluas pengetahuan tentang topik minat dalam bidang Sains Bioperubatan dan Kesihatan.
 • Mengurus maklumat dan pengetahuan dalam bidang Sains Kesihatan.
 • Membangunkan kemahiran pemula penyelidikan. Mentari hasil percubaan dan mengenalpasti unsur yang konsisten dan tidak konsisten.
 • Gunakan sumber maklumat yang paling terkini untuk pembangunan aktiviti ID dalam bidang Sains Bioperubatan dan Kesihatan.

Apa yang kami tawarkan kepada anda

 • Kakitangan pengajaran pelbagai disiplin 100% doktor, dengan pengalaman mengajar, penyelidikan dan pengalaman klinikal (guru dari pelbagai jabatan Universiti León dan universiti Sepanyol lain dan profesional berprestij di Kompleks Bantuan Universiti León (CAULE) dan institusi kesihatan lain).
 • Latihan dalam pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memahami kaedah dan teknik eksperimen semasa dalam penyelidikan bioperubatan.
 • Watak translasi yang ditanda.
 • Promosi aktiviti penyelidikan dan inovasi.
 • Analisis dan pendalaman trend masa depan yang ditandakan dengan penemuan saintifik.
 • Tahap kepuasan tinggi di kalangan pelajar

Pemerbadanan kepada

 • Program PhD
 • Pasukan penyelidikan asas dan klinikal dalam Bioperubatan dan Sains Kesihatan, di institusi awam (Universiti, hospital, institut penyelidikan) dan swasta (jabatan industri ID dan farmaseutikal dan bioteknologi).

kecekapan

kecekapan teras

 1. Pengetahuan dan pemahaman yang menyediakan asas atau peluang untuk keaslian dalam membangunkan dan / atau memohon idea-idea, sering dalam konteks penyelidikan.
 2. Bahawa pelajar boleh menggunakan pengetahuan mereka dan keupayaan mereka untuk menyelesaikan masalah dalam persekitaran yang baru atau yang tidak dikenali dalam konteks yang lebih luas (atau pelbagai disiplin) yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka.
 3. Pelajar dapat mengintegrasikan pengetahuan dan mengendalikan kerumitan, dan merumuskan pertimbangan berdasarkan maklumat yang tidak lengkap atau terhad, pantulan pada tanggungjawab sosial dan etika dikaitkan dengan penggunaan pengetahuan dan pertimbangan mereka.
 4. Murid-murid tahu bagaimana untuk menyampaikan kesimpulan mereka dan pengetahuan dan sebab-sebab utama yang menopang mereka kepada khalayak khusus dan tidak khusus dengan cara yang jelas dan tidak jelas.
 5. Murid-murid mempunyai kemahiran belajar yang membolehkan mereka untuk terus belajar dengan cara yang akan diarahkan sendiri atau bersifat autonomi.

kemahiran umum

 1. Memperluas pengetahuan tentang topik minat dalam bidang Sains Bioperubatan dan Kesihatan.
Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Baca Ringkas
León , Ponferrada + 1 Lagi Kurang