Sarjana dalam Automasi Pemasaran

Umum

Penerangan Program

Konsep Sekolah Perniagaan yang inovatif

Dalam IEBS kami mengambil langkah ke hadapan dalam model sekolah perniagaan tradisional:

 • Model pembelajaran tradisional adalah tegar dan tidak sangat fleksibel kerana ia berdasarkan kepada model masyarakat industri piawai dan tidak berubah.
 • Model pembelajaran IEBS adalah moden, fleksibel dan adaptif kerana ia direka untuk bertindak balas terhadap dunia hari ini dan perubahan yang berterusan.
 • Kami mencadangkan pembelajaran yang mengintegrasikan teknologi dan inovasi sebagai sebahagian daripada perkara, sentiasa menawarkan pengetahuan terkini.
 • Kami memikirkan model pembelajaran 2.0 yang memberi keutamaan kepada keupayaan untuk "belajar untuk belajar", membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran hari ini.
 • Kami menggabungkan model tradisional sebagai kaedah kes, dengan arus pembelajaran yang paling terkini, terima kasih kepada Web 2.0.

Lagipun, buku tidak lagi menjamin kita bahawa kita akan mempelajari segala yang perlu kita ketahui dalam hidup.

Di IEBS , pelajar itu bersedia menjadi profesional terkemuka, berupaya untuk berinovasi, menjalankan dan memberikan nilai kepada syarikat mereka, dalam persekitaran yang berubah-ubah, melalui cara baru menjalankan perniagaan.

Siapa yang IEBS ?

IEBS , sekolah perniagaan asli digital pertama di Sepanyol di dunia, ditubuhkan pada tahun 2009 dengan tujuan menawarkan alternatif kepada sekolah perniagaan tradisional, dengan komitmen kepada model pembelajaran inovatif yang mampu menanggapi keperluan sebenar syarikat dan profesional yang hidup dalam masyarakat dalam perubahan dan transformasi yang berterusan. Kami mencadangkan sebuah sekolah yang tangkas dan moden, yang mampu menjadi terkini dengan trend terkini dan berdasarkan nilai pepejal untuk membentuk orang yang lebih bertanggungjawab, yang memimpin projek-projek dengan Keusahawanan dari Inovasi, Etika dan Kemampanan.

Matlamat kami adalah untuk melatih para pemimpin baru bahawa dunia yang kami hidup dalam tuntutan; mampu mengusahakan, membuat inovasi dan mencipta nilai kepada syarikat, pekerja dan masyarakat mereka dengan cara yang mampan dan menguntungkan.

Watak antarabangsa

IEBS dilahirkan dalam inovasi dan keusahawanan di Sepanyol dengan tangan Seedrocket, pemecut permulaan pertama di Sepanyol yang mempunyai Google sebagai salah satu rakan utamanya. Ibu pejabat utamanya terletak di Madrid dan Barcelona, dua daripada bandar paling penting dalam landskap dan keusahawanan global dan global, sumber inovasi dan trend yang membolehkan IEBS membawa bakat dan pengetahuan yang paling inovatif kepada semua pelajarnya . IEBS mempunyai ibu pejabatnya di Amerika Latin, di tebing Río de la Plata, di Montevideo dari mana ia menghubungkan budaya inovatif, bakat dan pengetahuan yang paling inovatif dengan semua negara Amerika Latin.

objektif

Keperluan untuk melaksanakan tindakan mengganggu dalam syarikat tidak hanya dikurangkan ke sfera digital. Organisasi yang mengejar inovasi dan pertumbuhan yang berterusan perlu menyatukan angka yang menyatukan analitik, strategi dan tukar perubahan yang diperlukan; oleh itu, Hacker Pertumbuhan telah meletakkan dirinya sebagai salah satu profil bintang dalam perniagaan apa pun.

Growth Hacking telah maju ke arah Pemasaran Pemasaran untuk menggabungkan teknik pemasaran digital dengan pelaksanaan corong pertumbuhan, yang membolehkan mengenal pasti kembalinya setiap tindakan yang dilakukan. Pemikiran Lean adalah enjin pertumbuhan yang mengawal gangguan.

Master dalam Pemasaran Pertumbuhan

 • Analisis, strategi dan penyelidikan serta pengenalpastian tuas pertumbuhan.
 • Teknik pemasaran digital (Cari Pemasaran, Media berbayar, UX
 • Memancarkan AARRR (Perolehan, Pengaktifan, Pengekalan, Hasil dan Rujukan).

Pada akhir Master dalam Automasi Pemasaran anda akan dapat:

 • Buat MVP dengan cara yang tangkas menggunakan reka bentuk produk UX dan teknik Lean Canvas.
 • Melaksanakan Metodologi Agile yang membantu kita menguji perkembangan dan pengoptimuman.
 • Menguasai analisis web , mewujudkan corong penukaran yang membolehkan anda melihat prestasi tapak web, untuk mengenal pasti di mana masalah utama untuk menyelesaikan dan dapat berkembang dengan lebih cepat.
 • Melaksanakan model Hacking Pertumbuhan berdasarkan kaedah saintifik.
 • Menguasai saluran perolehan utama dalam pemasaran digital ; Di samping mengetahui proses yang paling cekap setiap.
 • Ketahui dan menguruskan hacks pertumbuhan aktif untuk platform utama.
 • Untuk mencadangkan tindakan penting dan untuk menguji setiap fasa corong AARRR (Perolehan, Pengaktifan, Pengekalan, Hasil dan Rujukan).
 • Tahu apa alat dan teknik yang digunakan oleh pemula yang paling berjaya hari ini , untuk mengoptimumkan elemen pada tapak web atau aplikasi anda, supaya pelanggan atau pelawat anda dapat meningkatkan pengalaman dengan produk anda.
 • Membangunkan satu pelan tindakan yang membolehkan anda melangkah ke langkah dalam proses Hacking Pertumbuhan, dengan niat untuk melaksanakan budaya dalaman dalam syarikat anda, yang tujuan utamanya adalah untuk mencapai pertumbuhan perusahaan atau permulaan ini.

Kemasukan dan pendaftaran

Program ini mempunyai beberapa tempat yang terhad. Dengan cara ini kami mempromosikan hubungan peribadi antara pelajar dan guru, supaya setiap guru menjadi mentor pelajar dengan rawatan langsung dan rapat.

Permohonan kemasukan diproses dalam urutan penerimaan yang ketat dan dinilai oleh jawatankuasa penilaian yang dibentuk oleh pengarah program, pengarah akademik dan penyelaras kemasukan. Untuk mengisi permohonan untuk kemasukan klik pada butang berikut:

Pra-pendaftaran

Tempoh pra-pendaftaran dibuka sehingga 30 September. Sepanjang tempoh ini, anda boleh menempah dan menjamin tempat anda dalam program ini dan jika anda membuat tempahan sebelum 31 Julai, anda juga akan mendapat diskaun 10% tambahan untuk pendaftaran anda.

pendaftaran

Tarikh akhir untuk menyelesaikan pendaftaran anda dalam program ini berakhir pada 24 November atau pada saat kuota tempat yang tersedia selesai.

syarat kemasukan

Sekiranya anda mempunyai ijazah universiti, pada tahun pengajian yang lalu atau mempunyai pengalaman profesional yang relevan dalam bidang pengajian, anda boleh memohon kemasukan ke program ini.

 • Dengan ijazah universiti: Anda perlu mengemukakan ijazah dan rekod akademik. Dalam kes pada tahun lepas hanya rekod akademik akan dibentangkan.
 • Tanpa ijazah universiti: Memiliki pengalaman profesional terdahulu bukanlah keperluan yang sangat diperlukan, namun pengalaman profesional yang diakreditasi adalah unsur yang sangat penting dalam proses pemilihan. Sekiranya tidak mempunyai ijazah universiti, ia boleh disahkan dengan pengalaman profesional yang boleh dibuktikan. Tahun pengalaman yang diperlukan akan berbeza-beza bergantung kepada perkaitannya.

Biasiswa dan geran

IEBS mempunyai program eksklusif biasiswa dan geran untuk memudahkan pelajar mengakses program pengajian. Komitmennya adalah untuk membantu orang ramai berminat untuk melatih dan mempromosikan kerjaya mereka. Dengan biasiswa ini, IEBS meningkatkan prospek pekerjaan mereka dan memberi mereka kesempatan untuk mengubah karier profesional mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Baca Ringkas