Ketahui cara memberi dengan profesional dan dengan gaya yang berbeza.

Ini Master Dalam Talian " Master Eksekutif dalam Pakar Pereka Dalaman" mengajar kemahiran dan aktiviti utama seorang Pereka Dalaman; Ini sebenarnya pakar profesional dalam reka bentuk dan pengoptimuman ruang dalaman setiap jenis dan susun atur mereka. Jika anda ingin mengubahsuai rumah, bilik atau hanya ingin memperdalam tema yang berkaitan dengan persekitaran yang kita hidup setiap hari, atau anda ingin membuat profesion, kursus dalam talian ini adalah untuk anda!

Ini adalah kursus yang praktikal dan mudah difahami untuk semua, kemahiran tertentu tidak diperlukan, kerana ia bertujuan untuk membuat kita memerhatikan persekitaran yang mengelilingi kita dan benda-benda yang membentuknya, dimensi yang dimilikinya, dan gaya yang mencirikannya.

Kenapa pilih kursus ini?

Master Dalam Talian " Master Eksekutif dalam Pakar Pereka Dalaman" didedikasikan kepada semua orang yang ingin tahu dari pangkalan realiti profesional reka bentuk dalaman; anda akan membuat perjalanan di mana anda akan dibimbing dengan warna, bahan, penyelesaian perabot yang tidak konvensional dan banyak lagi. Anda akan dibimbing melalui kajian persekitaran untuk membuat perubahan dalam gaya dan penggunaan ruang dan perabot, dengan tindakan juga bertujuan untuk menggunakan semula perabot yang hadir dan dibeli.

Semasa perjalanan ini, anda akan menemui rahsia pereka dalaman dan segera menyerlahkan kelebihan dan meminimumkan kecacatan, mengeksploitasi kaedah reka bentuk yang unik dan unik, menggunakan langkah mudah dan kaedah intuitif tetapi dengan grafik yang hebat, anda akan memeriksa bilik individu , menonjolkan matlamat dan perabot mereka untuk menjadikannya berfungsi, cantik dan sempurna.

Pada akhir Master Dalam " Master Eksekutif dalam Pakar Reka Bentuk Interior", anda akan dapat membezakan satu gaya dari yang lain, untuk mengembangkan rasa estetik anda sendiri yang boleh anda letakkan di lapangan untuk memberikan ruang di rumah anda serta mengenali perbezaan kualitatif bahan dan membuat keputusan penting terima kasih kepada apa yang telah anda pelajari.

Akhirnya, sama ada ia adalah suatu keingintahuan atau keperluan, kursus ini adalah ideal untuk membimbing anda kepada Feng Shui dan anda boleh memberi keseimbangan dan keharmonian kepada persekitaran, memperoleh manfaat maksimum, melalui prinsipnya.

Laluan latihan berikut terdiri daripada kursus dalam talian: Kesan Rumah Staging; Reka Bentuk Dalaman; Reka Bentuk Dalaman: Reka Bentuk Dalaman Profesional, Reka Bentuk Dalaman Tidak Konvensional: Penyelesaian Gaya untuk Mengubah Rumah Anda; Reka Bentuk Dalaman: Pilihan Yang Sesuai untuk Penyusunan Semula Rumah Anda; Perabot untuk Neophytes and Enthusiasts: Bagaimana Menyediakan Rumah dengan Gaya Perindustrian; Membekalkan Newbies dan Penggemar: Bagaimana Menghias Rumah dengan Gaya Nordik; Perabot Home: Cara Membuat Restyling Kos Rendah Hanya dengan Kain dan Feng Shui: Seni Harmoni Ruang.

Apa yang akan anda pelajari dengan kursus ini?

Daftar untuk kursus dalam talian saya "Master Executive in Interior Designer Specialist" dan anda akan mendapat akses kepada pelajaran saya di mana anda akan belajar:

 • Apakah pementasan rumah dan asalnya;
 • Teknik dan alatan untuk Ukur dan Rekabentuk Geometri;
 • Untuk memilih bahan dan aksesori yang sesuai untuk setiap ruang;
 • Untuk mengetahui bahan-bahan untuk perabot;
 • Perabot mesti ada, warna yang betul, penutup dan aksesori yang membezakan pelbagai jenis perabot;
 • Untuk membuat restyling atau perabot baru seluruh rumah, hanya beberapa bilik atau beberapa sudut;
 • Bagaimana untuk merealisasikan projek kertas sebenar berikutan prosedur unik dan diperibadikan sebagai pratonton pemantauan anda;
 • Sejarah Feng Shui, prinsip asas dan ciri-ciri alam sekitar, supaya bangunan dilindungi.

Dengan mendaftar untuk kursus ini, anda akan mempunyai bonus ini:

105866_LLSRLWebMarketing.jpg

Program kursus

 • Kesan pementasan Home
 • Reka Bentuk Dalaman
 • Reka Bentuk Dalaman : Peralatan Interior Profesional
 • Reka Bentuk Dalaman Tidak Konvensional
 • Reka Bentuk Dalaman: Pilihan Yang Sesuai untuk Menyusun semula Rumah Anda
 • Perabot untuk Pemula dan Penggemar: Gaya Perindustrian
 • Membekalkan Newbies dan Penggemar: Gaya Nordic
 • Hiasan Rumah: Como Membuat Kos Rendah Dengan Kain
 • Feng Shui: Seni Harmoni Ruang
 • Ujian Akhir
Program diajar dalam:
 • Itali

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Life Learning »

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 6, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,000 EUR
€ 199 bukan € 1000
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date