Sarjana Sumber Manusia

Hari ini Jabatan Sumber Manusia perlu menghadapi banyak cabaran. Pengurusan dan pentadbiran Sumber Manusia boleh mengatasi mereka dari pelbagai perspektif. Lepasan ijazah ini bertujuan untuk menunjukkan semua kemungkinan ini dan menawarkan wawasan global untuk bertindak balas terhadap keperluan dan cabaran pasaran. Salah satu formula yang mengikuti akan menunjukkan bagaimana pembangunan bakat dan internalisasi perubahan yang organisasi akan berkembang. Pengarah Sumber Manusia akan dapat mengetuai jabatan saling berkaitan dengan semua aktiviti perniagaan syarikat itu, mereka bentuk strategi dan polisi bagi menguruskan orang selaras dengan visi strategik syarikat itu dan, pada masa yang sama, Pengurusan HR Ia mesti menyesuaikan diri secara berterusan kepada cara perubahan persekitaran.Dalam OBS Business School akan menunjukkan kepada anda alat-alat dan anda akan melatih untuk menjadi seorang pengurus sumber manusia bersedia untuk bakat dalam organisasi, pilih Baru untuk menyertai syarikat itu dan, di atas semua, melaksanakan dasar-dasar pengekalan terbaik dari orang-orang bakat. Serta membolehkan anda untuk mengambil peranan perunding dalaman bagi organisasi untuk membangunkan orang di sekeliling mereka yang akan mengambil keputusan operasi. Sebagai Pengarah Sumber Manusia tidak akan bersendirian dan saya akan membincangkan pelbagai alat pengurusan untuk mengetahui bagaimana untuk menggunakan dan mengupah perunding khusus dalam beberapa aspek HR. Sarjana Pengurusan dan Pengurusan Sumber Manusia OBS membangunkan kemahiran teknikal yang penting anda mesti menguasai sebagai ketua Jabatan, memperolehi kemahiran pengurusan yang diperlukan yang membolehkan anda untuk menguruskan pasukan orang.Program ini membantu anda menyediakan garis tindakan untuk hasil yang berkesan dalam kerja-kerja mereka dalam pengurusan sumber manusia dan pentadbiran dari tiga perspektif:
 • Peranan yang sepatutnya orang pengurusan syarikat itu, proses perubahan utama dan pembangunan organisasi.
 • Pengurusan orang dalam struktur organisasi kami, melibatkan seluruh rantaian perintah selaras dengan strategi syarikat.
 • Teknik dan alat-alat yang ada pada kita, dengan menggunakan teknik yang berbeza daripada pengurusan dan pembangunan sumber manusia.
 • Graduan dalam Sumber Manusia OBS telah dianugerahkan pensijilan sumber manusia oleh pensijilan HR Institute (HRCI).

Objektif Induk dalam Sumber Manusia

Apa matlamat akan dapat?
 • Mengetahui, memahami dan menganalisis wawasan strategik sumber manusia bergantung kepada analisis bukti.
 • Untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan dasar-dasar utama Sumber Manusia: pengambilan pekerja, latihan, ganjaran.
 • Mengenal pasti fungsi-fungsi baru dan peranan Pengarah Sumber Manusia.
 • Membangunkan kemahiran dan kecekapan pengurusan untuk membawa perubahan yang seterusnya perlu dalam organisasi.
 • Menggalakkan kemungkinan bahawa teknologi membolehkan melalui Sumber Manusia 2.0.
 • Memupuk peralihan kerja berpasukan kerja berpasukan.
 • Mengetahui bagaimana untuk mengesan, berkembang dan mengekalkan bakat ini dalam organisasi.
 • Mereka bentuk struktur yang sesuai organisasi dan budaya.
 • Belajar dan menguasai teknik-teknik komunikasi dalaman yang mencukupi untuk mengekalkan perpaduan dalaman dan betul menyampaikan objektif strategik.
 • Mengetahui pertimbangan etika jabatan dan melaksanakan alat CSR sesuai.

Keperluan Sarjana Sumber Manusia

Matlamat asas proses kemasukan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon. Semua peserta perlu mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks di mana ia adalah mungkin untuk mengembangkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni. Ini adalah peringkat proses kemasukan: 1. Syarat-syarat untuk kemasukan Kemasukan 2. 3. 4. temu bual peribadi Cover surat 5. Jawatankuasa Penilaian 6. Kemasukan Pendaftaran

Ijazah Sarjana dalam Sumber Manusia

Orang yang lulus penilaian program dan memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh UB, UB akan mendapatkan tajuk (University of Barcelona). Di samping itu, semua orang yang lulus ujian akan menerima ijazah EAE Business School.Untuk mendapatkan pensijilan UB mesti mempunyai Ijazah Universiti (Ijazah Kejuruteraan atau Diploma). Kegagalan untuk mempunyai ijazah universiti, sekali lulus penilaian yang berbeza, diploma lanjutan universiti UB akan diperolehi.

Bantuan Kewangan Master dalam Sumber Manusia

OBS menawarkan calon program biasiswa untuk menggalakkan pendidikan berterusan bagi golongan profesional, usahawan dan pengurus. Untuk memohon satu geran ini, yang membiayai sebahagian daripada program ini, calon-calon harus diterima untuk program ini dan memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan. Kemasukan dan Biasiswa Jawatankuasa akan menilai kecukupan profil dan kerjaya calon-calon, alasan yang diberikan dalam surat permohonan biasiswa dan cadangan profesional dan akademik calon.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 19 lagi program yang ditawarkan oleh OBS Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
5,800 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh