Adakah Ijazah Pendidikan Tepat untuk Anda?

Adakah anda sentiasa cuba memperbaiki diri secara peribadi dan profesional? Adakah anda suka membantu dan mengajar orang lain dalam pelbagai topik yang berbeza? Dengan MA dalam Pendidikan dari USF Sarasota-Manatee, anda boleh mendapatkan latihan yang anda perlukan untuk membuat sakelar kerjaya, atau menduduki pekerjaan yang tepat untuk anda. Program ini direka untuk profesional kerja yang mencari lebih banyak latihan dan peluang untuk kemajuan kerjaya dalam pendidikan.

Program ijazah terpilih ini mempunyai tumpuan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Dalam Talian yang menyediakan fleksibiliti maksimum untuk para profesional yang menyesuaikan dengan permintaan gaya hidup mereka yang sibuk.

Penumpuan Pengajaran dan Pembelajaran Online menyediakan arahan dalam talian yang berkesan dalam bidang pembelajaran dalam talian yang pesat berkembang dan inovatif. Kursus termasuk kecekapan khusus dan langkah-langkah kualiti yang memastikan penguasaan dalam pengajaran dalam talian berjaya.

Maklumat Program

The MA in Education adalah program sarjana terpilih yang direka untuk individu dengan ijazah sarjana muda dan yang berusaha untuk memajukan kerjaya mereka dalam peranan pendidikan dalam perniagaan, bukan keuntungan, dan pengaturan pendidikan. Ia sesuai untuk profesional yang bekerja kerana kelas dalam talian. Program pengajian ini tidak membawa kepada pensijilan atau pelesenan negeri; Oleh itu, pelajar yang ingin mendapatkan pensijilan pengajaran harus mempertimbangkan Program Master of Arts in Teaching (MAT).

Urutan kursus antara disiplin membolehkan para pelajar mensinformasikan rancangan pembelajaran selaras dengan kekuatan program dan matlamat kerjaya peribadi. Kemahiran dan strategi penyelidikan untuk meningkatkan pendidikan disertakan.

Syarat Kemasukan

 • Ijazah Sarjana Muda dari universiti terakreditasi serantau dengan 3.00 (4.00 skala) atau IPK yang lebih baik dalam kursus bahagian bahagian atas; atau
 • Telah memperoleh ijazah lepasan dengan 3.50 IPK dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
 • Penyataan peribadi (300-500 perkataan) yang menyatakan tujuan pendidikan atau profesional untuk mengejar ijazah siswazah ini. Oleh kerana ini adalah program siswazah yang terpilih, pernyataan peribadi akan dikaji dengan teliti dalam proses keputusan.
 • Resume semasa

Nota: pelajar yang mempunyai ijazah sarjana peringkat bawah dengan GPA di bawah 3.00 mungkin masih layak mendapat kemasukan jika mereka mengambil GRE dan mencapai skor gabungan sebanyak 1000 (skala lama) atau 300 skor gabungan (skala baru).

Pemohon Antarabangsa

 • Semua pemohon yang bahasa ibunya bukan bahasa Inggeris atau yang memperolehi ijazah dari institusi di luar Amerika Syarikat mesti memenuhi keperluan universiti berbanding kemasukan siswazah antarabangsa, (contohnya skor TOEFL, dll.). Di samping keperluan universiti ini, pemohon ke Sekolah Pendidikan mesti menyediakan perkara berikut:
  • Penilaian luaran, kursus luar oleh ijazah asing oleh agensi luaran yang diluluskan, dan berdasarkan transkrip rasmi dengan pengiraan GPA kumulatif dan peringkat atas;
  • Nombor keselamatan sosial dalam program ijazah yang memerlukan pendidikan praktik atau klinikal;
  • Maklumat lain seperti yang dikehendaki oleh program kepentingan, (cth. Skor Peperiksaan Rekod Siswazah, dsb.).

Kerjaya Masa Depan

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan di USF Sarasota-Manatee meletakkan anda di jalan untuk kerjaya yang hebat di pelbagai bidang yang berbeza. Penumpuan Pengajaran dan Pembelajaran Online akan mempersiapkan anda untuk memupuk pengajaran dalam persekitaran dalam talian.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of South Florida Sarasota–Manatee »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 6, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Jan 2020
Jun 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
348 USD
347.91 setiap jam kredit (pemastautin Florida). 424.52 USD setiap jam kredit (bukan pemastautin Florida).
Deadline
Permintaan Maklumat
Mac 1, 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jun 2020
Tarikh tutup permohonan
Mac 1, 2020
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Jun 1, 2020

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jun 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Mac 1, 2020
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Jun 1, 2020
End Date