Read the Official Description

Gambaran keseluruhan

Menjadi penyokong dasar dan pentadbir program yang mahir menerusi kombinasi pengajaran fakulti, amalan individu, analisis dan pengalaman yang direka dengan teliti. Format kediaman rendah kami membolehkan anda melengkapkan sebahagian besar kursus dalam talian anda supaya anda boleh tinggal di dalam pekerjaan dan komuniti anda.

Melalui model pembelajaran pengalaman, anda akan membangunkan kepakaran dalam memberi nasihat, pengurusan pertukaran, pendidikan komuniti, dan pengurusan program sukarela. Ikuti trend dalam kurikulum antarabangsa, reka bentuk program, dan peraturan transnasional dan periksa kesan globalisme, usaha pengantarabangsaan, perubahan teknologi, dan dasar pendidikan mengenai program antarabangsa sambil menguasai kemahiran dan strategi dalam reka bentuk dan pembangunan program.

Pada akhir program, anda bersedia untuk menjalankan program di mana saja dari sekolah tradisional ke organisasi bukan untung ke kem pelarian atau tempat tinggal yang tidak berumah, di AS atau di luar negara.

Tidak ada masa yang lebih baik daripada sekarang.

Mempelajari pengalaman di luar negara telah mengubah kehidupan dan membuka minda pelajar yang tidak banyak. Hari ini, pertukaran antarabangsa dan pemahaman antara budaya lebih penting daripada sebelumnya. Sama ada anda menyelaraskan semester di luar negara untuk pelajar domestik, membantu pelajar antarabangsa mendapatkan komuniti baru mereka, atau menasihati universiti sebagai sebahagian daripada pasukan kerajaan, anda akan membuat perubahan dalam kehidupan pelajar dan komuniti yang menjadi tuan rumah mereka di luar negara.

Urutan Darjah

Kursus kursus di kampus, dua sesi pada bulan Jun (1-2 minggu setiap sesi)

 • Tahun pertama: Dua minggu pertama pada bulan Jun
 • Tahun kedua: Minggu kedua pada bulan Jun

Kerja kursus dalam talian dan amalan reflektif (baki tahun ini)

 • 10 hingga 15 jam kursus dalam talian setiap minggu, serta amalan reflektif yang berkaitan dengan pengalaman profesional anda

Kertas capstone dan persembahan

 • Kertas dan persembahan akhir di kampus

Amalan reflektif

Satu poket program ini adalah amalan reflektif. Ini membolehkan anda menerapkan pembelajaran dari kursus SIT anda dalam suasana dunia sebenar pekerjaan anda, memperkaya pengalaman pembelajaran anda.

Letakkan kemahiran anda yang sedang berkembang untuk digunakan semasa amalan fasih yang didorong oleh fakulti, semasa kerja anda atau penempatan praktikum.

Semasa fasa kursus dalam talian, anda akan menjalankan amalan reflektif semasa terlibat dalam kerja profesional dalam bidang pendidikan antarabangsa. Dalam tempoh ini, anda akan terus terlibat dengan fakulti dan pelajar lain dan menerima kredit kursus untuk mendokumentasikan integrasi pengetahuan dan kemahiran anda.

Kerjaya Alumni

Pelajar dalam program ini pergi bekerja di lapangan dalam pelbagai bidang termasuk belajar di luar negara pejabat, NGO, bukan keuntungan, dan agensi-agensi kerajaan. Ketahui beberapa laluan kerjaya yang mungkin terbuka kepada anda.

Program ini menyediakan profesional untuk:

 • Nasihatkan pelajar antarabangsa
 • Merancang dan mengetuai program lintas budaya
 • Menyelaras dan mengurus projek, sumber dan kakitangan
 • Mengembangkan modul kursus dan latihan mengenai topik yang berkaitan dengan pendidikan antarabangsa

Pelajar SIT rendah di MA dalam program Pendidikan Antarabangsa mendapat kemahiran yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya mereka. Graduan disediakan untuk jawatan sebagai pengarah pengajian di luar negeri atau perkhidmatan pelajar antarabangsa, penyelaras program bahasa, jurulatih, pakar pendidikan komuniti, pereka program, penyelaras pelajar antarabangsa, atau perekrut pelajar antarabangsa. Graduan bekerja untuk belajar di luar negara pejabat, NGO, bukan keuntungan, dan agensi kerajaan serta di tempat lain.

SIT telah menjadi pemimpin dalam bidang pendidikan antarabangsa selama lebih dari 80 tahun.
Melalui program SIT rendah di SIT dalam program Pendidikan Antarabangsa, para pelajar mempunyai rangkaian pembelajaran dan pembelajaran pertukaran dan pengamal antarabangsa di dunia Learning World.

Jawatan yang dipegang alumni dari program pendidikan antarabangsa termasuk:

 • Dekan Bersekutu, Pendidikan Antarabangsa, Universiti Richmond, Virginia, Amerika Syarikat
 • Penyelaras Outreach Alumni, Kedutaan AS, Baku, Azerbaijan
 • Penasihat Pelajar dan Penasihat Antarabangsa, University of California di Berkeley, California, AS
 • Pegawai Pengambilan Antarabangsa, Delft University of Technology, Delft, Belanda
 • Pengarah Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua, Northfield Mount Hermon School, Massachusetts, Amerika Syarikat

Tuisyen / Kos

Kos Terus

Tuisyen dan Yuran

Tahun 1 Tuisyen: $ 20,295
Tahun 1 Bayaran: $ 1,455

Tahun 2 Tuisyen: $ 20,295
Yuran Tahun 2: $ 1,455

MA jumlah tuisyen dan yuran (semua syarat digabungkan): $ 43,500

Year 1 On-Campus Room and Board: $ 700

Tahun 2 Anggaran Di-Kampus Bilik dan Lembaga: $ 700

Kos Tidak Langsung

SIT menganggarkan kos kepada pelajar untuk buku, perbelanjaan peribadi, pengangkutan. Perbelanjaan individu mungkin berbeza-beza.

Tahun 1 Buku: $ 1,200
Perbelanjaan Peribadi Tahun 1: $ 1,500
Tahun 1 Kos pengangkutan: $ 500

Tahun 2 Buku: $ 1,200
Tahun 2 Perbelanjaan Peribadi: $ 1,500
Tahun 2 Kos pengangkutan: $ 500

Kos-kos tambahan

Kursus Pengajian Lapangan pada tahun 1: Kos berkisar antara $ 2,200 hingga $ 5,450. Lihat butiran mengenai lokasi, jadual, dan kos kursus bidang individu.

Yuran Pinjaman Pelajar Anggaran:

Tahun 1: $ 225

Tahun 2: $ 225

Yuran yang dianggarkan berdasarkan jumlah purata yang dipinjam oleh pelajar SIT Graduate Institute . Lihat butiran mengenai pilihan pinjaman pelajar.

Pengebilan

Kos langsung dan bilik dan dewan di kampus dibebankan oleh SIT Graduate Institute . Kos perumahan yang tidak langsung, kos perumahan, kos pengangkutan dan kos tambahan tidak dibilkan oleh SIT tetapi mewakili perbelanjaan pendidikan yang dikaitkan dengan menjadi pelajar yang berdaftar.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by SIT Graduate Institute »

This course is Online & Campus Combined
Start Date
Jun 2019
Duration
Price
43,500 USD
Deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline is January 27, 2019, and rolling thereafter
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
End Date
Jun 30, 2021
Application deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline is January 27, 2019, and rolling thereafter

Jun 2019

Location
Application deadline
Permintaan Maklumat
Priority deadline is January 27, 2019, and rolling thereafter
End Date
Jun 30, 2021