Sarjana Seni Dalam Pengajaran (Ijazah Sarjana Muda)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Memimpin Jalan dalam Pendidikan dengan Ijazah Sarjana Dalam Pengajaran Liberty University

Sama ada anda mempunyai latar belakang dalam pendidikan atau ingin bergerak ke dalam kerjaya pengajaran baru yang bermanfaat, 100% Master of Arts dalam Pengajaran (Sarjana Muda) Liberty University akan memberikan laluan untuk anda memajukan kemahiran mengajar anda, meletakkan profesional anda kepakaran untuk bekerja di dalam bilik darjah, dan berpotensi mencari bukti untuk lesen. Sepanjang Sarjana Seni Liberty dalam Ijazah Pengajaran, anda akan menerima kandungan dalam talian yang memberi tumpuan kepada teori, amalan terbaik, dan metodologi dalam pengajaran - maka anda akan meletakkan ilmu itu dalam praktik di dalam bilik darjah semasa latihan magang pelajar anda.

Pasangan sarjana MAT dalam talian Liberty memajukan teori pembelajaran dengan metodologi praktikal berasaskan bukti supaya anda dapat dilengkapi untuk membantu kanak-kanak dan orang dewasa muda berkembang maju secara akademik pada setiap masa sepanjang perjalanan pendidikan mereka.

Mengapa Pilih Sarjana Seni Dalam Pengajaran Liberty dalam Program Pengajaran?

Sekiranya anda sudah memegang ijazah sarjana muda dan ingin mengikuti pengajian lanjut di bidang pengkhususan anda di peringkat siswazah semasa menjadi guru yang disahkan, ijazah dalam talian pengajaran 100% dalam Liberty University dapat memberi anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengajar dengan kecemerlangan. Di Liberty, anda akan belajar dalam talian di bawah profesional industri terkemuka dengan pengalaman mengajar dunia yang menyediakan contoh dan panduan peribadi untuk guru baru, serta membantu guru yang berpengalaman untuk mengasah kraf mereka. Dan seperti dalam setiap program siswazah yang ditawarkan oleh Sekolah Pendidikan Liberty University , anda akan diajar oleh profesor yang mengajar dari pandangan dunia alkitabiah dan berusaha untuk menggalakkan pelajar mereka sebagai mentor yang terlibat.

Liberty tidak hanya melatih pendidik - mereka melatih pendidik yang ingin memberi kesan positif kepada generasi akan datang. Ia adalah siapa anda dan siapa yang anda inginkan. Liberty ingin membantu anda mencapai matlamat anda, jadi mereka membuat ijazah sarjana lebih murah. Walaupun kolej-kolej lain meningkatkan tuisyen mereka, Liberty telah membekukan tuisyen mereka untuk semua program sarjana, siswazah dan kedoktoran untuk 4 tahun yang lalu dan mengira.

Melalui program pengajaran dalam talian Liberty, anda boleh melengkapkan kursus anda dari keselesaan rumah anda sendiri, mendapatkan pengalaman secara bersendirian melalui latihan intensif di kampus dengan penjadualan yang fleksibel, dan mendapat peluang untuk bekerja dengan daerah sekolah tempatan semasa latihan mengajar pelajar anda . Master dalam bidang Pengajaran dalam talian menawarkan laluan yang jelas untuk pelajar yang ingin mendapatkan lesen pengajaran - dan kerana ia mempunyai akreditasi NCATE yang berprestij melalui CAEP, anda boleh yakin tahap anda akan dihargai dengan baik dalam mana-mana persekitaran pendidikan.

Apakah Kelebihan Degree MAT Liberty ?

Sekiranya anda meneruskan lesen pengajaran permulaan anda melalui Master of Arts dalam Pengajaran dalam talian Liberty, anda akan berada dalam kedudukan untuk memanfaatkan permintaan pasaran yang semakin meningkat untuk guru - dan dengan ijazah sarjana, anda layak mendapat gaji yang lebih tinggi daripada dengan sarjana muda ijazah sahaja. Dan sementara peluang anda bervariasi dengan lokasi dan penduduk, pelajar yang melengkapkan ijazah pengajaran dalam talian Liberty dapat menyelesaikan keperluan kediaman yang diperlukan negeri dengan penjadualan yang fleksibel dan menyelesaikan ijazah mereka dalam masa kurang dari dua tahun dengan jadual Liberty University dalam talian tiga semester.

Berikut adalah beberapa manfaat tambahan dalam ijazah dalam talian MAT Liberty:

 • Melengkapkan syarat-syarat pelesenan melalui Master of Arts dalam Pengajaran dalam talian mereka menyediakan tahap pemasaran yang paling tinggi untuk jawatan pengajaran - baik dalam persekitaran sekolah swasta dan awam.
 • Melengkapkan gelar MAT Liberty kedua-duanya membolehkan pelajar yang mempunyai pengalaman mengajar yang terhad untuk memasuki profesion pengajaran dan membolehkan pelajar dengan pengalaman terdahulu meneruskan peranan berbayar dan / atau pentadbiran yang lebih tinggi.
 • Mengejar gelar Master of Arts dalam pengajaran lesen dalam talian Liberty membolehkan anda layak untuk Geran TEACH Persekutuan.
 • Sekolah Pendidikan ini diakreditasi oleh NCATE (Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru) melalui CAEP (Majlis untuk Akreditasi Penyediaan Pendidik).

121188_photo-1503676260728-1c00da094a0b.jpgElement5 Digital / Unsplash

Apa yang akan anda pelajari dalam Sarjana Seni Dalam Liberty dalam Pengajaran Ijazah?

Sarjana Seni dalam Pengajaran dalam talian akan memberi anda keseimbangan model pendidikan teoretikal dan kemahiran mengajar praktikal. Tidak kira apa tahap gred yang anda temui dalam ijazah Sarjana Muda Liberty, anda akan mendapati teras pembelajaran teori, kajian penting dalam asas pendidikan falsafah dan falsafah, dan asas pengecualian dalam pendidikan. Anda juga akan mempelajari alat penilaian kritikal yang membolehkan sekolah mengukur pembelajaran pelajar dan membuat penambahbaikan. Setiap jalur khusus peringkat gred ijazah MAT menyediakan latihan khusus dalam topik yang diperlukan, serta pengembangan kurikulum, pengurusan tingkah laku, dan pengajaran kandungan khusus topik. Sekiranya anda sudah mempunyai lesen awal atau tidak memerlukan lesen, anda mungkin berminat dengan program Sarjana Pendidikan dalam talian.

Pengkhususan

 • Pendidikan rendah
  Master of Arts dalam Pengajaran - Pendidikan Rendah di Liberty University direka untuk membawa ke arah pengajaran licensure dalam pendidikan rendah dengan memberikan anda asas yang diperlukan untuk berjaya memahami dan mengajar matematik, sains semula jadi, pemerolehan bahasa, dan kemahiran membaca. Sebagai tambahan kepada kemahiran mengajar asas asas, anda akan diberikan asas untuk pemahaman dan pelaksanaan kurikulum.
 • Pendidikan Asas - 45 Jam
  Program ini akan disediakan di Spring 2020.
  Master of Arts dalam Pengajaran - Pendidikan Asas - 45 Jam dirancang oleh Liberty University untuk mengajar pendidikan lesen dalam pendidikan asas dengan memberikan anda asas yang diperlukan untuk berjaya memahami dan mengajar matematik, sains semula jadi, pemerolehan bahasa, dan kemahiran membaca. Sebagai tambahan kepada kemahiran mengajar asas asas, anda akan diberikan asas untuk pemahaman dan pelaksanaan kurikulum.
  Trek 45-jam mempunyai 9 pilihan jam kredit tambahan untuk membantu anda memenuhi kecekapan kandungan atau mengejar kawasan sokongan tambahan.
 • Gred Tengah
  Master of Arts dalam bidang Pengajaran - Gred Middle dalam Liberty University direka untuk menyediakan anda untuk menerima lesen dalam gred pertengahan. Program ini akan memberikan asas kepada anda untuk mengarahkan dan memantau gred 6-8 dengan membolehkan anda untuk mendapatkan alat dan wawasan yang diperlukan untuk berjaya memimpin, mentor, dan mengarahkan kelas anda.
 • Gred Tengah - 45 Jam
  Program ini akan disediakan di Spring 2020.
  Master of Arts dalam Pengajaran - Grade Tengah - 45 Jam di Liberty University direka untuk menyediakan anda untuk menerima lesen di peringkat pertengahan. Program ini akan memberikan asas kepada anda untuk mengarahkan dan memantau gred 6-8 dengan membolehkan anda untuk mendapatkan alat dan wawasan yang diperlukan untuk berjaya memimpin, mentor, dan mengarahkan kelas anda.
  Trek 45-jam mempunyai 9 pilihan jam kredit tambahan untuk membantu anda memenuhi kecekapan kandungan atau mengejar kawasan sokongan tambahan.
 • Pendidikan menengah
  Sarjana Seni dalam Pengajaran - Pendidikan Menengah dalam Liberty University akan membantu anda memenuhi matlamat anda untuk mendapatkan lesen mengajar dalam pendidikan menengah. Tahap ini mengkategorikan sebagai gred 6-12. Anda akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk mengurus bilik darjah secara berkesan dan mempamerkan pemahaman dan pemahaman anda tentang subjek khusus.
 • Pendidikan Menengah - 45 Jam
  Program ini akan disediakan di Spring 2020.
  Liberty University 's dalam talian Sarjana Sastera dalam Pengajaran - Secondary Education - 45 Hours akan membantu anda mencapai matlamat anda untuk mendapatkan pelesenan pengajaran dalam pendidikan menengah. Tahap ini mengkategorikan sebagai gred 6-12. Anda akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk mengurus bilik darjah secara berkesan dan mempamerkan pemahaman dan pemahaman anda tentang subjek khusus.
  Trek 45-jam mempunyai 9 pilihan jam kredit tambahan untuk membantu anda memenuhi kecekapan kandungan atau mengejar kawasan sokongan tambahan.
 • Pendidikan Khas
  Master of Arts dalam Pengajaran - Pendidikan Khas dalam Liberty University akan membantu anda mencapai semangat anda dengan memberikan anda cara untuk mendapatkan lesen mengajar anda dalam pendidikan khas. Ijazah ini akan merangkumi cara khusus untuk menangani pengurusan tingkah laku dan kerjasama untuk peralihan khas.
 • Pendidikan Khas - 45 Jam
  Program ini akan disediakan di Spring 2020.
  Master of Arts dalam Pengajaran - Pendidikan Khas Liberty University - 45 Jam akan membantu anda mencapai semangat anda dengan memberikan anda cara untuk mendapatkan lesen mengajar anda dalam pendidikan khas. Ijazah ini akan merangkumi cara khusus untuk menangani pengurusan tingkah laku dan kerjasama untuk peralihan khas.
  Trek 45-jam mempunyai 9 pilihan jam kredit tambahan untuk membantu anda memenuhi kecekapan kandungan atau mengejar kawasan sokongan tambahan.

Toddler with wire bead toyMarkus Spiske / Unsplash

Sorotan

 • Dengan memperoleh Master of Arts dalam Pengajaran dari sebuah universiti nirlaba yang program dalam taliannya berada dalam kedudukan 1% lebih daripada 2,100 kolej dan universiti dalam talian untuk kualiti akademik, kemampuan, dan aksesibiliti, anda akan diasingkan dari orang lain dalam bidang anda.
 • Walaupun kolej lain meningkatkan tuisyen mereka, Liberty sebenarnya menurunkan tuisyen mereka untuk Sarjana Sastera dalam pengajaran dan program Sarjana Pendidikan untuk tahun akademik 2019-20. Pada $ 415 setiap jam kredit untuk masa penuh, M.Ed. Liberty University talian kini boleh didapati di salah satu daripada kadar tuisyen terendah untuk ijazah ini di negara ini.
 • Mengikuti Sarjana Seni dalam Liberty dalam Mengajar pelesenan boleh membuat anda layak untuk Geran TEACH Persekutuan.
 • Anda akan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang berkesan dengan pembangunan kurikulum khusus dan teknik mengajar peringkat gred ijazah MAT.
 • Bertemu rakan dan profesor di kampus kediaman Liberty University indah semasa pilihan di intensiti kampus.
 • Dapatkan pengalaman dan bimbingan semasa pengajaran pelajar Ijazah Sarjana Muda.
 • Sekolah Pendidikan ini diakreditasi oleh NCATE (Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru) melalui CAEP (Majlis untuk Akreditasi Penyediaan Pendidik).

Maklumat Ijazah

 • Program ini terletak di bawah Sekolah Pendidikan.
 • Pelesenan: Jabatan Pelajaran secara rasmi akan mengesahkan bahawa pelajar telah menyelesaikan satu program pelesenan yang diluluskan oleh Liberty Virginia dan memenuhi keperluan untuk kecekapan kandungan penting. Pelajar perlu mengesahkan apa-apa keperluan lesen tambahan dengan negeri asal mereka. Untuk maklumat kelulusan negeri, lawati Liberty.edu/StateApprovals.
 • Sekolah Pendidikan ini diakreditasi oleh NCATE (Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru) melalui CAEP (Majlis untuk Akreditasi Penyediaan Pendidik).

Faedah Ketenteraan

Liberty University didedikasikan untuk menyediakan pengalaman pendidikan bertaraf dunia kepada pelajar-pelajar tentera di seluruh dunia. Sama ada anda adalah anggota perkhidmatan semasa, dilepaskan atau bersara daripada perkhidmatan, atau pasangan ahli perkhidmatan atau veteran, Liberty berada di sini untuk menyokong anda melalui setiap langkah perjalanan. Sebagai ucapan terima kasih atas dedikasi dan perkhidmatan anda ke negara kita, Liberty dihormati untuk berkhidmat dan menyokong anda dalam mengejar pendidikan dalam talian dengan menawarkan faedah berikut:

 • Kadar tuisyen diskaun sebanyak $ 275 setiap jam kredit pada sambilan.
 • Diskaun tambahan untuk veteran yang berkhidmat dalam kapasiti awam sebagai Responden Pertama (kurang daripada $ 625 setiap kursus).
 • Kursus lapan minggu, lapan tarikh permulaan yang berbeza setiap tahun, dan tiada kali log masuk.

Syarat Kemasukan

Pemohon mesti mempunyai ijazah sarjana muda yang diiktiraf di peringkat serantau atau negara dengan IPK 3.0 atau ke atas untuk kemasukan dalam kedudukan yang baik. Sila hubungi Liberty untuk maklumat lanjut.

Semua pemohon hendaklah mengemukakan perkara berikut:

 • Permohonan Kemasukan
 • Bayaran permohonan*
 • Transkrip kolej rasmi
 • Bukti penguasaan bahasa Inggeris

* Tiada bayaran pendahuluan; Walau bagaimanapun, yuran permohonan tertunda $ 50 akan dinilai semasa daftar masuk kewangan. Yuran ini dikecualikan untuk ahli khidmat yang layak, veteran, dan pasangan tentera - dokumentasi yang mengesahkan status tentera diperlukan.

Pilihan Karir Potensi

 • Profesor kolej
 • Pemaju kurikulum
 • Guru peringkat gred K-12

Walaupun banyak syarat negeri berbeza, kandungan kursus Liberty University akan memberikan kemahiran dan pengetahuan pendidikan yang diperlukan untuk memenuhi keperluan perlesenan. Sila lihat laman web Jabatan Pelajaran rasmi negeri masing-masing untuk mendapatkan butiran lebih lanjut tentang keperluan negeri khusus untuk lesen, dan kemudian bercakap kepada kaunselor kemasukan dalam talian untuk menerima panduan di mana trek gelaran MAT paling sesuai untuk memenuhi keperluan anda.

Selain daripada pengajaran berlesen, pelajar yang melengkapkan ijazah MAT mungkin mencari peluang dalam syarikat pembangunan kurikulum pihak ketiga dan akan layak mengajar kursus peringkat kolej di banyak universiti dan kolej.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. Wit ... Baca lebih lanjut

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. With more than 500 degrees and certificates, Liberty offers programs in fields such as medicine, religion, law, aviation, cinematic arts, psychology, business, and more. All of Liberty’s courses are taught from a Christian worldview by professors who regard teaching as more than a job — it’s their calling. Baca Ringkas