Sarjana Sastera dalam Pengajaran (MAT) Dalam Talian

Umum

Penerangan Program

Bentuk masa depan. Mengubah dunia.

Pendidikan penting, dan anda tahu. Dan sekarang, anda sudah bersedia untuk menjadi pakar dalam bidang anda, memajukan kerjaya anda, dan meraih faedah program MAT yang ketat yang mengintegrasikan pensijilan guru dengan ijazah sarjana. Apa yang anda buat sekarang akan membentuk masa depan. Mulakan jalan anda untuk mengubah dunia.

atau Ijazah Sarjana Sastera dalam Pengajaran dalam talian?

Kawasan sekolah telah lama mencari guru yang berpendidikan SPU kerana kecekapan dan sahsiah mereka. Banyak lulusan telah memasuki jalan baru dalam dunia pendidikan, dan bahkan memperoleh anugerah Guru Terbaik Tahun Washington, satu penghormatan yang diberikan kepada hanya seorang guru Washington yang cemerlang setiap tahun. Program Master of Arts in Teaching (MAT) diciptakan untuk mengintegrasikan pensijilan guru dengan ijazah sarjana dalam program dua tahun untuk profesional yang bekerja. Di antara faedah lain, lulusan program memperoleh Sijil Guru Residensi Washington mereka, memperoleh penempatan yang lebih tinggi pada jadual gaji, dan menjadi dilengkapi untuk membimbing pelajar dari semua latar belakang dan kebolehan untuk mencapai kecemerlangan. Di samping itu, SPU's School of Education menawarkan program pengajaran laluan alternatif satu tahun, termasuk AMAT dan AMTMS.

Fakulti yang sudah siap

Fakulti pakar, penyayang mempunyai keinginan untuk menolong pelajar berjaya. Fakulti terkenal kerana membimbing pelajar mereka semasa dan mengikuti program pendidikan mereka. Profesor-profesor ini memodelkan pembelajaran sepanjang hayat melalui aktiviti ilmiah mereka sendiri, sering menerbitkan, dan membentangkannya di persidangan profesional.

Keahlian AACU

Seattle Pacific adalah ahli Persatuan Kolej dan Universiti Amerika dan Persatuan Kolej Amerika untuk Pendidikan Guru. Program pensijilan SPU diluluskan oleh Lembaga Standar Pendidik Profesional negara Washington. School of Education juga merupakan anggota Persatuan Kolej Seni Liberal Bebas untuk Pendidikan Guru, dan mempunyai bab, Sigma Phi Upsilon, dari Chi Sigma Iota, sebuah masyarakat kehormatan antarabangsa yang menghargai kecemerlangan akademik dan profesional dalam kaunseling.

Penekanan watak yang mendalam

Dibangun di atas landasan pendidikan watak, program siswazah di SPU menawarkan pendidikan kelas pertama melalui lensa kepercayaan dan nilai Kristian. Pelajar mengikuti kursus etika, dan masalah watak disatukan sepanjang kurikulum.

Format yang fleksibel

Direka untuk profesional yang bekerja, program ini sepenuhnya dalam talian.

Alumni yang bersambung

Lulusan Sekolah Pendidikan beralih ke kerjaya yang bertujuan di sekolah dan kepemimpinan peringkat distrik di seluruh negara. Apabila anda memperoleh ijazah lulusan dari SPU's School of Education, anda menyertai komuniti alumni yang sentiasa berhubung.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Baca lebih lanjut

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Baca Ringkas