Baca keterangan rasmi

Kepentingan pengurusan kelestarian persekitaran marin dan ekosistem pesisir dalam dasar negeri ditunjukkan oleh banyak perjanjian antarabangsa yang ditandatangani pada tahun-tahun kebelakangan ini.

Ramai majlis perbandaran pantai, yang bertanggungjawab memastikan kesihatan pantai dan pantai, memerlukan, semakin, kehadiran tokoh khusus dalam pengurusan pantai dan sumbernya, baik biologi dan pelancong. Untuk keperluan yang semakin meningkat bagi kakitangan yang terlatih, perlu menambahkan kecacatan formatif rancangan latihan negeri dalam disiplin oseanografi yang berbeza, pengkhususan menjadi sangat biasa melalui latihan pascasiswazah.

Program dalam Sains dan Teknologi Marin difokuskan pada aplikasi praktikal yang berlaku di sistem pantai. Dalam pengertian ini, tinjauan dibuat daripada disiplin oseanografi yang berlainan untuk mempunyai idea yang tidak terkawal tentang persekitaran laut. Setelah interaksi yang ada antara disiplin yang berbeza difahami, kajian diterapkan persekitaran pantai diterokai melalui pengkhususan praktikal.


Tempoh, struktur kredit dan ijazah

Mengenai pengagihan masa, ia telah ditetapkan bahawa:

  • Sebagai program jarak jauh dan tidak tertakluk kepada kelas tatap muka, tarikh permulaan tertentu tidak ditubuhkan, jadi pelajar boleh memformalkan pendaftaran pada bila-bila masa, selagi ada tempat yang tersedia.
  • Atas alasan akademik dan pembelajaran, ada tempoh minimum program enam bulan.
  • Masa maksimum yang tersedia untuk menjalankan Program ini adalah dua tahun. Dalam tempoh masa ini, pelajar mestilah telah mengemukakan semua penilaian yang sepadan, serta Projek Akhir atau Tesis Darjah.


Beasiswa

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) secara berkala memperuntukkan item ekonomi luar biasa untuk FUNIBER Latihan FUNIBER .

Untuk memohon, anda hanya perlu menghantar permohonan biasiswa anda dari halaman utama portal dengan maklumat yang diperlukan, dan Jawatankuasa Penilaian akan mengkaji kesesuaian permohonan anda untuk pemberian bantuan kewangan, dalam bentuk Geran Latihan FUNIBER .

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 27 lagi program yang ditawarkan oleh Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date