Sarjana Sains dalam Perakaunan

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sarjana Sains Dalam Talian (MS) dalam Perakaunan

MS dalam Perakaunan dalam talian di Benedictine menyampaikan pendidikan perakaunan CPA-sejajar kepada pelajar dengan atau tanpa ijazah sarjana dalam perakaunan. Anda boleh mendapatkan master anda dalam masa dua tahun, bila dan di mana ia paling sesuai untuk anda.

Melengkapkan program ini juga memenuhi keperluan Illinois 30 jam kerja perakaunan untuk duduk untuk peperiksaan CPA. Bergantung pada latar belakang pendidikan anda, jam perniagaan tambahan juga diperlukan. *

Penyediaan Peperiksaan CPA: Diiktiraf oleh Big 4 Firma, Wiley CPAexcel® boleh didapati dengan diskaun 20 peratus kepada MS dalam Perakaunan pelajar, memberikan anda akses kepada alat yang komprehensif yang anda perlukan untuk menyediakan peperiksaan CPA selepas tamat pengajian.

Menguasai Pengurus Berkelip Kemahiran Insan Mencari

Menjadi "cruncher nombor" tidak lagi cukup untuk menonjol dalam bidang perakaunan dan kewangan. Sekarang, profesional perakaunan perlu mengimbangi kepakaran masalah subjek mereka dengan kemahiran komunikasi yang menjadikan pengetahuan mereka dapat diakses oleh semua pihak berkepentingan. Para profesional ini perlu bekerja di seluruh pasukan, memahami pelbagai perspektif, dan berkomunikasi dengan baik.

Untuk memastikan set kemahiran "lembut" ini bersifat kedua kepada anda dengan pengijazahan, sebahagian daripada kerja anda dalam program ini akan berasaskan kumpulan. Ini memberikan anda peluang untuk bekerja seperti yang anda lakukan dalam kehidupan sebenar. Jurulatih pakar dari profesor anda membolehkan anda membina kemahiran ini dari semasa ke semasa dalam persekitaran yang selamat.

Menguruskan Laluan Ketiga Triple sebagai Pemimpin Perakaunan Terpilih

Apabila anda melengkapkan MS dalam Perakaunan dalam talian di Benedictine University, anda belajar menggunakan rangka kerja undang-undang dan etika untuk meningkatkan Triple Bottom Line 1 tanggungjawab sosial, nilai ekonomi dan kesan ekologi seperti anda:

  • Menyelesaikan masalah perakaunan dengan kemahiran berfikir kritis dan kreatif;
  • Kenal pasti peluang perakaunan yang meningkatkan perniagaan;
  • Membuat keputusan yang boleh dipercayai dalam persekitaran perniagaan domestik dan global;
  • Gunakan konsep perniagaan kewangan dan pengurusan perakaunan, pengurusan cukai, pengauditan, kepimpinan dan etika perniagaan.

Dapatkan Pelatihan Profesional Dari Fakulti

Anda akan belajar dari dan menikmati akses langsung kepada ahli-ahli subjek yang sama yang menyiarkan penyelidikan dan pandangan mereka mengenai berita industri semasa dalam penerbitan profesional dan penerbitan kewangan utama. Tetapi yang paling penting, profesor berpengalaman profesional perakaunan dengan pendedahan peringkat eksekutif dan pengetahuan perniagaan antarabangsa.

Profesor anda akan melatih anda kerana anda menjadi profesional perakaunan yang berjaya, lengkap, mentor karier dan peluang untuk berhubung dengan orang lain dalam industri.

Kerjaya Perakaunan Masa Depan Anda

Menurut Biro Statistik Buruh AS 2 , jawatan Akauntan dan Juruaudit, Pengurus Kewangan, Penganalisis Kewangan, dan Pemeriksa Kewangan semuanya akan berkembang lebih cepat daripada purata kebangsaan menjelang 2026. Selain itu:

  • 285,800 pekerjaan baru akan diwujudkan di seluruh negara dari 2016 hingga 20262-5
  • Chicagoland mempunyai bilangan keenam tertinggi perakaunan dan tugas kewangan posting di negara ini 3
  • Lebih daripada 50% penyiaran ini memerlukan ijazah sarjana 6

Belajar di Sekolah Terunggul

Universiti Benedictine adalah salah satu "Sekolah Tinggi Amerika" untuk tahun kelapan berturut-turut pada tahun 2018 - Forbes.

* Calon program bertanggungjawab untuk memenuhi keperluan peperiksaan CPA yang berbeza mengikut negara.


Sumber

  1. https://www.forbes.com/sites/causeintegration/2012/09/14/the-bottom-line-of-corporate-good/#7276659d3576
  2. bls.gov
  3. Burning Glass Labor Insights, Mei 2017-May 2018.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Centra ... Baca lebih lanjut

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools (NCA). Baca Ringkas