Gambaran keseluruhan

Yang pertama untuk UCFB , pelajar kini berpeluang untuk mempelajari program Pengurusan Sukan UCFB Antarabangsa yang dihormati oleh UCFB , biasanya mengajar di kampus, dalam format penghantaran dalam talian penuh.

Program ini telah dibangunkan untuk mereka yang mempunyai aspirasi terhadap kedudukan pengurusan kanan dalam jabatan fungsional teras industri pengurusan sukan.

Pengurusan Sukan Antarabangsa UCFB unik (Online) UCFB menyediakan peluang pendidikan dan pengalaman yang sukar ditandingi untuk pemimpin sukan yang bercita-cita tinggi. Program perintis ini telah dibangunkan sebagai perjalanan transformasi yang sesuai untuk graduan semua disiplin, serta profesional semasa yang bekerja dalam pelbagai sektor industri sukan, contohnya dalam pengurusan, pemasaran atau operasi.

Graduan dari Program Pengurusan MSc Sukan (Online) akan dianugerahkan ijazah oleh institusi rakan akademik kami yang dihormati, Bucks New University.

Real Madrid MBA

Tambahan kepada program ini, para pelajar boleh memilih peluang untuk memilih untuk belajar di Madrid, di Sekolah Siswazah Real Madrid - Universidad Europea, untuk mendapatkan wawasan antarabangsa yang sebenar.

Sekolah Siswazah Real Madrid - Universidad Europea MBA dalam Pengurusan Sukan menyediakan pelajar MSc International Sport Management dengan pengalaman yang diperkaya dan peluang belajar tambahan yang meningkatkan peluang pekerjaan para pelajar.

Harga pengalaman Real Madrid hanya dijamin untuk mereka yang menyertai tahun 2019 dan menyelesaikan pengalaman pada musim panas tahun 2020.

Dengan perkongsian UK eksklusif kami dengan Sekolah Siswazah Real Madrid, kami dapat menawarkan sijil ini untuk pelajar UCFB , yang merupakan tambahan kepada ijazah anda.

Di samping program ijazah yang tidak dapat disampaikan yang disampaikan di kemudahan kelas dunia UCFB Wembley, pelajar akan dapat meningkatkan pemahaman mereka tentang perniagaan dan operasi tenaga UCFB sukan melalui tempoh yang unik yang dibelanjakan di Sekolah Siswazah Real Madrid - Universidad Europea, pendidikan cabang kelab bola sepak terbesar di dunia.

 • Tempoh: Satu tahun
 • Mod pembelajaran: Penuh waktu
 • Yuran: £ 7,950 (Online sahaja) atau £ 16,500 dengan pilihan Sekolah Siswazah Siswazah Universidad-Europea.

Peristiwa Pasca Siswazah

Daftar untuk salah satu acara akan datang.

Jika anda tidak dapat menghadiri mana-mana peristiwa pascasiswazah kami atau ingin meminta lebih banyak maklumat, sila hubungi Pengambilan Pelajar kami

Modul

Semester Satu

 • Pengurusan Kewangan dan Manusia (20 kredit)
 • Kepimpinan dan Pengaruh dalam Sukan (20 kredit)
 • Stadium Lestari dan Pengurusan Acara (20 kredit)
 • Pengurusan Pemasaran Sukan Strategik Global (20 kredit)

Semester Dua

 • Strategi Korporat dalam Konteks Sukan (20 kredit)
 • Globalisasi Pengurusan Sukan (20 kredit)
 • Kaedah Penyelidikan dan Disertasi (Persediaan) (60 kredit)

Semester Tiga

 • Disertasi (Penyiapan)

Maklumat lanjut

Untuk maklumat lanjut mengenai Pengurusan Sukan Antarabangsa MSc (Online), sila hubungi Pengambilan Pelajar kami

Keperluan

Anda akan memegang Ijazah Sarjana Muda dengan klasifikasi 2: 1 dalam gelaran yang berkaitan dengan sukan. Pemohon yang memegang klasifikasi ijazah yang berkaitan dengan sukan 2: 2 atau bawah atau, ijazah yang tidak berkaitan sukan, atau pengalaman profesional yang ketara akan dipertimbangkan berdasarkan kes berdasarkan kes dan mungkin dikehendaki mengemukakan portfolio bukti untuk menunjukkan sukan pengalaman pengurusan.

Pelajar yang mempunyai kajian terdahulu yang berkaitan di peringkat pasca siswazah atau dengan pengalaman yang luas juga dianggap layak.

Pemohon akan dijangka menyertai dan lulus wawancara yang diketuai akademik dengan ahli-ahli kanan pasukan UCFB , serta mengemukakan pernyataan peribadi yang cemerlang dan rujukan akademik dan profesional yang sangat menyokong.

Temu UCFB boleh diadakan melalui Skype atau, jika berpangkalan di UK, di kampus UCFB . Pemohon yang berjaya akan dijemput untuk menghadiri sesi temuduga kami selepas semakan semula permohonan mereka.

Kriteria Kemasukan / Pemilihan

 • Pengetahuan yang kuat dalam bidang pengurusan sukan yang sesuai untuk pekerjaan akademik peringkat Masters;
 • Bukti penglibatan dengan kesusasteraan profesional / akademik / penerbitan yang berkaitan dengan CPD;
 • Keupayaan untuk menguruskan tugas kendiri dan profesional di mana berkenaan;
 • Bukti keupayaan untuk menguruskan kerja secara bebas;
 • Rekod prestasi terbukti dalam menangani masalah kompleks dan pelbagai disiplin yang berkaitan dengan bidang subjek yang dipilih.

Permohonan

Untuk memohon program ini, sila muat turun dan lengkapkan borang permohonan, kemudian kembalikan borang yang lengkap dan dokumen yang relevan seperti yang diarahkan untuk pertanyaan tuan / @ UCFB .com.

Bayaran

Yuran pengajian untuk program Pengurusan Sukan MSc Antarabangsa (Online) untuk tahun akademik tahun 2019 telah ditetapkan di (hanya dalam talian) atau £ 16,500 dengan pilihan Sekolah Siswazah Siswazah Universidad Europea.

Pembiayaan Pinjaman Pelajar

Pinjaman pascasiswazah sehingga £ 10,609 dapat membantu dengan yuran kursus semasa anda belajar kursus master pascasarjana. Klik di sini untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Prospek kerjaya

Kekhususan sukan, dengan liputan media yang tinggi dan banyak pihak yang berkepentingan, memerlukan pengurus untuk memiliki kemahiran perniagaan yang unik dan pengetahuan mendalam tentang prinsip-prinsip pengurusan sukan.

Program ini telah dibangunkan untuk mereka yang mempunyai aspirasi terhadap kedudukan pengurusan kanan dalam jabatan fungsional teras industri pengurusan sukan, merangkumi pembangunan perniagaan, pemasaran, kewangan, operasi, dan media.

Unsur antarabangsa darjah ini memberikan pelajar kemahiran dan pengalaman untuk maju dalam industri global berbilion-pound.

UCFB kajian UCFB global

Pelajar yang mendaftar di program ijazah Pengurusan Sukan MSc International (Online) mempunyai akses ke pusat pengajian global UCFB di beberapa destinasi sukan paling menarik di dunia. Red Bull Arena New York , Stadium Mercedes-Benz baru Atlanta , BMO Field Toronto FC dan Melbourne Cricket Ground, semuanya akan menjadi tuan rumah kepada UCFB Global Summits selama UCFB seluruh dunia, yang membolehkan pelajar dan graduan meningkatkan pengetahuan dan kepakaran mereka. industri sukan antarabangsa. Pelajar dalam program ini juga boleh mengakses Sidang Kemuncak di kampus UK UCFB di London dan Manchester, yang mempunyai stadium ikonik Wembley dan Etihad di hati mereka.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh UCFB »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 30, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
7,950 GBP
Dalam talian sahaja. £ 16,500 dengan pilihan Sekolah Siswazah Siswazah-Universidad Europea.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Okt 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

MSc International Sport Management (Online) at UCFB