UCFB

Gambaran keseluruhan

Sebagai percubaan pertama UCFB , pelajar kini mempunyai peluang untuk belajar UCFB disegani Master of Science dalam Pengurusan Sukan di dalam penghantaran secara lengkap dalam talian, yang biasanya diajar di kampus.

Kursus ini direka untuk orang yang berminat untuk memegang jawatan pengurusan kanan dalam jabatan fungsional teras dalam industri pengurusan sukan.

UCFB unik Sarjana Sains dalam Pengurusan Sukan (dalam talian) menyediakan pemimpin sukan yang bercita-cita dengan peluang pendidikan dan pengalaman yang sukar ditandingi. Kurikulum inovatif ini telah berkembang menjadi perjalanan peralihan bagi graduan semua bidang, serta profesional sedia ada dalam semua bidang industri sukan, seperti pengurusan, pemasaran atau operasi.

Ijazah Sarjana Sains Pengurusan Sukan (online) akan dianugerahkan oleh Bucks New University di Buckinghamshire, institusi rakan akademik yang dihormati.

bucks_150px.jpg

 • Jam: satu tahun
 • Mod pembelajaran: sepenuh masa
 • Tuisyen: £ 7,995 (sila ambil perhatian bahawa amaun ini hanya terpakai kepada pelajar yang mendaftar pada 2018. Jumlah tuisyen yang akan didaftarkan pada tahun 2019 adalah £ 9,995 .)

Aktiviti siswazah

Mendaftar untuk sebarang acara akan datang

Jika anda tidak dapat menghadiri aktiviti siswazah kami atau ingin maklumat lanjut, sila hubungi 03332207898 atau email @ mastersenquiries UCFB .com, hubungi kemasukan dan kemasukan kami pasukan.

Susunan kursus

Semester pertama

 • Pengurusan Kewangan dan Manusia (20 kredit)
 • Kepimpinan dan Pengaruh Sukan (20 kredit)
 • Pengurusan Gimnasium dan Aktiviti Berkelanjutan (20 kredit)
 • Pengurusan Pemasaran Sukan Strategik Global (20 kredit)

Semester kedua

 • Strategi Perniagaan Sukan (20 kredit)
 • Globalisasi Pengurusan Sukan (20 kredit)
 • Kaedah dan Kertas Penyelidikan (Fasa Penyediaan) (60 kredit)

Tempoh 3

 • Kertas (Lengkap)

Maklumat lanjut

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Master Antarabangsa Pengurusan Sukan (latihan web), hubungi 03332207898 atau email @ mastersenquiries UCFB .com, hubungi kemasukan dan kemasukan kami pasukan.

Keperluan permohonan

Beliau memegang ijazah sarjana muda kelas kedua dalam jurusan berkaitan sukan. Pemegang ijazah sarjana muda kedua dan kedua, ijazah profesional bukan sukan, dan pengalaman profesional kanan dalam jurusan berkaitan sukan akan dipertimbangkan secara kes demi kes dan mungkin perlu mengemukakan bukti relevan untuk menunjukkan pengalaman pengurusan sukan mereka sendiri.

Pelajar yang pernah belajar di peringkat pascasiswazah atau yang mempunyai pengalaman yang luas juga boleh dianggap layak.

Pemohon perlu menyertai dan lulus temu duga akademik yang dijalankan oleh ahli kanan pasukan UCFB . Mereka juga perlu mengemukakan pernyataan peribadi yang cemerlang dan cadangan akademik dan vokasional yang kuat.

Wawancara boleh dilakukan melalui video dalam talian Skype atau dalam kampus UCFB di UK. Pemohon yang UCFB yang lulus kajian bahan permohonan akan dijemput untuk mengambil bahagian dalam salah satu wawancara kami.

Kriteria kemasukan dan pemilihan

 • Mempunyai banyak pengetahuan dalam bidang pengurusan sukan, kerja akademik untuk ijazah sarjana
 • Bukti penyertaan dalam kesusasteraan / penerbitan profesional dan akademik berkaitan CPD
 • Keupayaan untuk mengendalikan kerja sendiri dan profesional di mana berkenaan
 • Bukti kebolehan pengurusan bebas
 • Terbukti untuk menangani masalah kompleks dan pelbagai disiplin yang berkaitan dengan kawasan subjek yang dipilih

Proses permohonan

Untuk memohon kursus ini, sila muat turun dan lengkapkan borang permohonan, borang yang lengkap dan bahan-bahan yang berkaitan dan dikehendaki membayar @ mastersenquiries UCFB .com.

Kos pembelajaran

Tuisyen untuk kursus Sarjana Sains Sukan Sukan Antarabangsa (Online) untuk tahun sekolah 2018-2019 kini ditetapkan pada £ 7,995 * . Jumlah bayaran di atas untuk United Kingdom, negara anggota EU dan pemohon antarabangsa adalah sama.

* Harap maklum bahawa jumlah ini hanya untuk kemasukan ke sekolah pada tahun 2018. Jumlah tuisyen untuk kemasukan ke sekolah pada tahun 2019 akan menjadi £ 9,995.

Pinjaman pelajar

Jumlah maksimum pinjaman pasca siswazah adalah £ 10,609, yang membantu pelajar membayar yuran kursus semasa pengajian siswazah mereka. Klik di sini untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Prospek kerjaya

Kepelbagaian sukan, ditambah pula dengan liputan media yang tinggi dan banyak pihak berkepentingan, memerlukan pengurus mempunyai kemahiran perniagaan yang sangat mahir dan pemahaman yang mendalam tentang prinsip-prinsip pengurusan sukan. Oleh itu, sekolah kami mempunyai ijazah sarjana dalam sains pengurusan sukan bagi mereka yang ingin naik ke kedudukan pengurusan peringkat tinggi atau garis dalam jabatan fungsional teras industri pengurusan sukan.

Kursus ini direka untuk orang yang berminat untuk memegang jawatan pengurusan kanan dalam pembangunan perniagaan, pemasaran, kewangan, operasi, dan media dalam jabatan fungsional teras industri pengurusan sukan.

Unsur-unsur antarabangsa darjah ini memberikan pelajar kemahiran dan pengalaman untuk membuat kemajuan dalam industri global berbilion-pound.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh UCFB »

Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Okt 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
7,950 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Okt 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date