Sarjana Sains dalam Penerbangan

Umum

Penerangan Program

Sarjana Sains dalam Penerbangan Saint Louis Universiti menyediakan program yang kompetitif dan ketat yang menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan dalam industri penerbangan. Program ini sangat sesuai untuk profesional yang bekerja sebagai 100% dari kursus yang diajar dalam talian, kecuali keperluan praktek dua kredit. Kursus ini menyediakan asas yang kukuh dan menyediakan pelajar untuk melakukan penyelidikan terkini yang berkaitan dengan penerbangan, yang semuanya meletakkan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam pelbagai jawatan penerbangan.

Gambaran Keseluruhan Kurikulum

Program tuan SLU dalam penerbangan terdiri daripada 32 kredit kerja peringkat siswazah: teras biasa dan pengalaman magang peringkat siswazah. Semua kursus ditawarkan secara dalam talian. Setiap pelajar MS menyediakan program pengajian yang mesti diluluskan oleh penasihat fakulti mereka, kerusi jabatan dan dekan bersekutu untuk pendidikan dan penyelidikan siswazah untuk Parks College. Program pengajian ini dibangunkan dalam konteks latar belakang pelajar dan matlamat kerjaya, yang membolehkan pelajar menyesuaikan program siswazah mereka mengikut matlamat profesional mereka.

Kerjaya

Bidang kerjaya yang mungkin untuk siswazah Sarjana Sains dalam Penerbangan termasuk latihan penerbangan dan pendidikan, pengurusan berkaitan penerbangan dan keselamatan penerbangan. Selepas tamat pengajian, alumni berkelayakan untuk jawatan pengurusan dalam industri penerbangan.

Hasil pembelajaran

 • Graduan akan dapat menilai sumbangan kesusasteraan atau sumbangan ilmiah yang relevan dalam bidang pengajian.
 • Graduan akan dapat menggunakan amalan utama, teori, atau metodologi penyelidikan dalam bidang pengajian.
 • Graduan akan dapat menggunakan pengetahuan dari bidang pengajian untuk menangani masalah dalam konteks yang lebih luas.
 • Graduan akan dapat menzahirkan hujah atau penjelasan kepada penonton disiplin atau profesional dan kepada penonton umum, baik dalam bentuk lisan maupun bertulis.
 • Graduan akan dapat membuktikan integriti ilmiah dan / atau profesional dalam bidang pengajian.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Syarat Kemasukan

Kebanyakan pelajar yang mengakui memenuhi kriteria berikut:

 • Skor kuantitatif GRE lebih besar daripada 650 (sistem penggredan lama) atau lebih besar daripada 150 (sistem penggredan baru).
 • IPK Sarjana muda sekurang-kurangnya 3.0.
 • Satu ijazah sarjana muda dalam bidang penerbangan atau bidang yang berkaitan dengan program siswazah yang dikehendaki.

Keperluan Permohonan

 • Borang permohonan dan yuran dalam talian.
 • Transkrip rasmi semua darjah terdahulu.
 • Tiga surat cadangan (lebih baik daripada pengajar baru-baru ini).
 • Skor GRE.
 • Curriculum vitae / résumé.
 • Kenyataan matlamat profesional.

Keperluan untuk Pelajar Antarabangsa

Semua dasar kemasukan dan keperluan untuk pelajar domestik dikenakan kepada pelajar antarabangsa bersama-sama dengan yang berikut:

 • Menunjukkan Kemahiran Bahasa Inggeris.
 • Bukti sokongan kewangan mesti termasuk:
  • Surat sokongan kewangan dari orang atau agensi penaja membiayai masa di Saint Louis University.
  • Surat dari bank penaja yang mengesahkan bahawa dana tersebut tersedia dan akan menjadi untuk tempoh pengajian di Universiti.
 • Rekod akademik, dalam terjemahan bahasa Inggeris, pelajar yang telah menjalankan pengajian di universiti di luar Amerika Syarikat, mesti termasuk kursus yang diambil dan / atau kuliah yang dihadiri, kerja makmal praktikal, gred maksimum dan minimum yang dapat diperolehi, gred yang diperolehi atau hasil semua akhir - pemeriksaan jangka panjang, dan sebarang penghormatan atau ijazah yang diterima. Transkrip WES dan ECE diterima.

Pemohon dan Deadlines

Jabatan ini hanya mengkaji permohonan untuk semester kejatuhan. Untuk dipertimbangkan untuk pendaftaran pada semester musim gugur, pelajar harus mengemukakan bahan permohonan mereka pada 31 Mei.

Diakui pelajar yang ingin dipertimbangkan untuk seorang pembantu mesti mengemukakan permohonan berasingan untuk pertimbangan pertolongan oleh 1 Mac.

Proses Semakan

Sebaik sahaja semua bahan diterima dan aplikasi dalam talian selesai, permohonan itu disemak oleh Pejabat Pendidikan dan Penyelidikan Siswazah Taman Kolej Parks sebelum dihantar ke Jabatan Sains Penerbangan untuk cadangan. Keputusan akhir dibuat oleh pengarah Parks 'program lepasan.

Keputusan kemasukan dibuat berdasarkan latar belakang dan pengalaman pendidikan pelajar. Permohonan disemak apabila selesai, dan keputusan dibuat dalam masa beberapa minggu.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Baca lebih lanjut

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Baca Ringkas