Sarjana Sains dalam Pembelajaran Reka Bentuk & Teknologi

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Reka dan laksanakan pengalaman belajar yang membantu orang meningkatkan prestasi mereka dengan pengetahuan, kemahiran, dan kebolehan baru.

Tidak seperti program ijazah lain, kurikulum teras dalam MS dalam talian dalam Reka Bentuk dan Teknologi Pembelajaran George Mason merangkumi kecekapan lanjutan dan pengurusan Lembaga Piawaian Antarabangsa untuk Latihan, Prestasi, dan Arahan (IBSTPI), jadi anda lulus bersedia untuk menghadapi cabaran senior- peranan tahap.

Sepanjang program ini, anda akan mempelajari kemahiran keras dan lembut yang menjadi kunci untuk membangunkan program yang berjaya. Ini termasuk mencari kaedah yang paling berkesan untuk berkolaborasi dengan pemimpin perniagaan dan pakar perkara. Anda juga akan memahami bagaimana menggunakan kerangka kerja untuk menilai teknologi, program, dan trend pembelajaran. Langkah-langkah ini akan membolehkan anda merancang dan melaksanakan penyelesaian pembelajaran baru dan menguruskan projek sepanjang kitar hidup mereka

Dengan tamat pengajian, anda akan bersedia untuk membuat bahan untuk tetapan latihan formal, sokongan prestasi dan banyak lagi.

Anda akan belajar secara dalam talian pada waktu dan di lokasi yang terbaik untuk anda, yang membolehkan anda terus bekerja dan melaksanakan apa yang anda pelajari.

Anda boleh lulus dalam masa 2,5 tahun dan dengan yakin memasuki peranan baru, seperti pereka pembelajaran atau instruksional, pembangun e-pembelajaran, dan pereka UX.

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Baca Ringkas