Sarjana Reka Bentuk

Umum

Penerangan Program

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.

Kenapa Master dalam Reka Bentuk?


Dalam persekitaran yang kompleks dan berdaya saing sebagai syarikat yang kini diintegrasikan, reka bentuk telah menjadi kelebihan yang kompetitif dan strategik penting, kerana ia menawarkan inovasi dan pembezaan.

Ijazah Sarjana dalam Rekabentuk di London School of Design and Marketing mewakili peluang untuk menjadikan profesional menjadi ahli dari kawasan reka bentuk yang berbeza, dengan meningkatkan kemahiran fundamental, kritis dan prosedur mereka, bukan hanya untuk memahami realiti perniagaan tetapi juga untuk menyumbang kepada proses penciptaan daripada nilai.

Sarjana dalam Rekabentuk LSDM secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Sepanyol, Bahasa Inggeris dan Portugis.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion


PERSPEKTIF UMUM KURSUS


Pengenalan

Master dalam Reka bentuk kami memberi tumpuan kepada sokongan intelektual yang meningkatkan pemahaman reka bentuk dan hubungannya dengan syarikat dan industri profesional. Kursus kami secara eksklusif dalam talian dan menganggap tiga amalan utama: reka bentuk komunikasi, reka bentuk interaktif dan reka bentuk produk.


Kebolehan pembelajaran

Pelajar LSDM akan menggunakan pendekatan reflektif, analitikal dan evaluatif untuk mereka bentuk, mencapai pemahaman yang lebih besar tentang hubungan dinamik antara reka bentuk, industri dan sektor komersil. Rancangan kajian kami mengasimilasikan realiti, menawarkan pengetahuan yang canggih, khusus, artistik, akademik dan keusahawanan, yang akan membolehkan pelajar mengejar kerjaya yang disatukan pada masa akan datang.


Kakitangan pengajar

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, terkenal dan berpengalaman. Selain tahap akademik Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik ke pasaran buruh.


Pusat Tutor

Pelajar LSDM disertai mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Reka bentuk, dengan Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Matlamat dan output profesional

Master of Design kami bertujuan untuk pelajar, profesional, artis atau pekerja bebas dengan cita-cita atau kerjaya yang disatukan dalam pengiklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual, reka bentuk komunikasi, reka bentuk grafik dan reka bentuk interaktif (pereka, ketua pasukan, pengarah seni atau pengarah kreatif).


KEPERLUAN ENTRY


Calon kami boleh memohon kepada Master in Design kami melalui salah satu daripada pilihan permohonan ini:


Melalui Sarjana Muda: telah menamatkan pengajian tinggi (3 tahun) di negara asal, disahkan oleh sijil yang dikeluarkan secara sah. Ijazah ini mestilah milik kawasan yang telah anda pilih atau berkaitan.

Melalui pengalaman profesional: Pengalaman profesional yang relevan, yang menunjukkan keupayaan anda untuk melengkapkan Ijazah Sarjana dalam Reka Bentuk. Ini tertakluk kepada kelulusan oleh LSDM berdasarkan pertalian dan kaitan pendidikan dasar, latihan dan pengalaman projek pelajar. Calon akan diminta membentangkan portfolio dengan pengalaman profesionalnya dalam Reka Bentuk.


Pelajar yang mempunyai keperluan khas juga boleh memohon. Analisis akan dibuat antara pelajar dan orang yang bertanggungjawab untuk menyokong pelajar berkenaan dengan keperluan khusus setiap kes.


Pelajar yang lebih tua juga boleh memohon. Analisis kerjaya profesional akan dijalankan, seperti dalam calon melalui pengalaman profesional.


STRUKTUR


Master dalam Reka bentuk kami adalah 100% dalam talian, dicipta untuk belajar selaras dengan ketersediaan pelajar kami dan tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM boleh menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami. Hanya tugasan akhir dan persembahan khusus akan dijadualkan pada jadual tetap, yang akan disampaikan dalam masa yang sesuai kepada pelajar LSDM.

Dalam masa 12 bulan, kami akan melengkapkan Ijazah Sarjana dalam Rekabentuk yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu daripada universiti khusus terbaik di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:

  • Mengajar dalam Bahasa Sepanyol, Inggeris dan Portugis;
  • Lima unit kurikulum dan satu projek akhir;
  • Kandungan unit tidak segerak dan dianjurkan oleh tema mingguan;
  • Anda boleh mengakses kandungan bila-bila dan di mana sahaja anda mahu;
  • Pusat Tutor kami bertindak sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
  • Sumber dalam talian (seperti persidangan, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Baca lebih lanjut

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang