Master dalam Perniagaan Perbankan dan Agen Kewangan menghantar kepada profesional pengetahuan yang tepat tentang aspek yang paling relevan dalam bidang utama dalam institusi kewangan. Master menyempurnakan dan meningkatkan pengetahuan kewangan dan kemahiran perniagaan dan pengurusan di bidang Perbankan dan Kewangan. Dengan latihan ini, pelajar dapat berkembang secara profesional dalam bidang kewangan dan dalam industri kewangan mikro.

Saya harap anda membuat keputusan untuk menyertai Master dalam Perniagaan Perbankan dan Ejen Kewangan untuk secara peribadi memberi anda sambutan saya kepada CIFF-University of Alcalá di Madrid dan dapat berkongsi dengan anda pengalaman yang menarik ini.

Santiago Ramón Torres

Pengarah Induk dalam Perniagaan Perbankan CIFF-Universidad de Alcalá

objektif

Master dalam Perniagaan dan Agensi Kewangan Perbankan (Edisi ke-10) menyediakan pengetahuan yang diperlukan untuk memasukkan profesional dalam bidang perbankan, yang mengkhususkan pelajar dalam peranan nasihat kewangan. Pembentukan nasihat kewangan memberikan respons profesional langsung kepada keperluan yang dibangkitkan dalam pasaran kewangan yang semakin kompetitif dan menawarkan saluran pemasaran alternatif kepada yang konvensional dalam bidang Perbankan dan Kewangan.

Master ini membahas pengetahuan yang perlu untuk membangunkan dengan jayanya dalam sektor kewangan dan melatih peserta secara komprehensif dalam perniagaan perbankan dan perkhidmatan yang berkaitan, supaya pelajar yang berjaya menyelesaikan Master mempunyai profil yang diminta oleh entiti kewangan

Untuk ini, Guru bertujuan untuk mencapai objektif berikut:

  • Mengkaji pengetahuan tentang sifat yang pelbagai: pasaran kewangan, kemahiran komersial, sistem cukai, peraturan skop yang berlainan (Pengubahan Wang Haram, Perlindungan Pelabur), dan sebagainya. yang membolehkan pengurusan kewangan yang mencukupi bagi portfolio pelanggan.
  • Memahami produk yang membolehkan pelaburan yang mencukupi.
  • Menganalisis strategi alternatif untuk pelaburan dan perancangan kewangan.
  • Memahami teknik-teknik yang membolehkan analisis pelaburan yang mencukupi.
  • Mendapatkan pengetahuan asas pengurusan portfolio.
  • Ketahuilah peraturan kedua-dua perlindungan pelabur, serta yang mencegah kemungkinan pelanggaran dalam pergerakan wang (Pengubahan Wang Haram).
Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh CIFF Centro Internacional de Formación Financiera »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan
Price
2,300 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh