Baca keterangan rasmi

Menyediakan satu generasi baru pemimpin global Program MBA direka untuk individu yang ingin mengukuhkan pengetahuan mereka dan mengembangkan kompetensi mereka merentasi pelbagai bidang perniagaan yang penting. MBA adalah persediaan yang sangat baik untuk kepimpinan dan peranan pengurusan kanan. Pelajar MBA kami biasanya bekerja profesional dengan sekurang-kurangnya 10 tahun pengalaman profesional, sebahagian besarnya berada di tahap pengurusan.

Hasil pembelajaran

Apabila program ini selesai, pelajar sepatutnya dapat: - Menjalankan analisis perniagaan yang menembusi dan membuat keputusan perniagaan yang baik. - Memeriksa masalah perniagaan yang kompleks dari pelbagai perspektif - Memimpin dan memotivasikan orang lain - Mengurus perniagaan, proses, kerja, dan orang dengan berkesan - Berkolaborasi dengan berkesan sebagai sebahagian daripada pasukan global, pelbagai budaya - Membangunkan cadangan strategik dan taktikal yang membawa kepada hasil perniagaan yang berjaya - Hadir, berdebat dan meyakinkan melalui komunikasi yang jelas

Tempoh

Dengan menggunakan model Flexi-Pace kami, pelajar biasanya melengkapkan program ini dalam tempoh 18 hingga 24 bulan tetapi dapat menyelesaikan program ini secepat 12 bulan. Tempoh pencalonan biasa ialah 3 tahun, tetapi pelajar boleh belajar melebihi tempoh pencalonan biasa melalui pencalonan yang dilanjutkan.

Pathway Anugerah Dual

GlobalNxt University mengekalkan kerjasama dengan beberapa universiti terkemuka di seluruh dunia. Pada masa ini, kami mempunyai perjanjian dengan Edinburgh Napier University yang akan membolehkan para pelajar mencapai penghargaan sama ada dari GlobalNxt University atau dari universiti rakan kongsi kami.

Syarat Kemasukan

Semua pemohon akan dipertimbangkan merit masing-masing. Anda boleh dimasukkan ke dalam program dengan memenuhi kriteria berikut: - Ijazah Sarjana Muda dari sebuah universiti yang diiktiraf - Bukti penguasaan bahasa Inggeris untuk pemohon yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris dan yang belum menuntut pendidikan tinggi dalam Bahasa Inggeris.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh GlobalNxt University »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
18 - 24 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,500 USD