Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Pengalaman kuasa MBA dalam talian yang diiktiraf AACSB, didorong oleh pengetahuan industri yang tepat dan alat analisis yang anda perlukan untuk memimpin organisasi anda ke arah pertumbuhan dan kejayaan yang berterusan. MBA dalam talian dari The University of Delaware sejajar secara langsung dengan aspirasi kerjaya anda dengan menyediakan asas yang mantap dalam kepakaran perniagaan dan pengetahuan industri pembinaan menerusi kursus kursus yang tertumpu. Anda yakin akan menyelesaikan cabaran perniagaan hari ini dengan kemahiran membuat keputusan yang inovatif, alat analisis baru, dan proses pemikiran yang kreatif.

Program MBA Universiti Delaware sepenuhnya dalam talian - jadi anda boleh menghadiri kelas di mana dan bila ia paling sesuai untuk anda.

Peringkat # 22 MBA dalam talian di negara ini oleh US News


Sesuaikan MBA anda dengan kurikulum yang paling sesuai dengan matlamat kerjaya anda:

 1. Konsentrasi Kewangan: Belajar untuk memaksimumkan nilai firma anda dengan memperoleh dan mengoptimumkan dana. Anda akan mengkaji pengurusan kewangan, analisis, dan pelaporan, dan mendapat kepakaran dalam korporat, pelaburan, dan kewangan antarabangsa.
 2. Konsentrasi Penjagaan Kesihatan dan Major: Dapatkan keunggulan kompetitif dalam menyelesaikan isu kritikal profesion kesihatan dan belajar untuk beroperasi dalam sistem kesihatan hari ini, termasuk informatik, e-perkhidmatan, dan pengalaman pesakit. Dapatkan fokus yang lebih mendalam mengenai kursus tambahan apabila anda memilih ini sebagai utama anda.
 3. Konsentrasi Perniagaan Antarabangsa: Menjalankan dan mengembangkan perniagaan di seluruh dunia dan membina rangkaian rakan-rakan dan rakan sejawat antarabangsa. Kajian globalisasi pasaran dan pengurusan kewangan antarabangsa.
 4. Konsentrasi Analisis Perniagaan: Belajar untuk mengintegrasikan sains data, strategi perniagaan, dan sains pengurusan untuk memanfaatkan aset, mengoptimumkan hasil, dan meramalkan hasil masa depan.
 5. Konsentrasi Kepimpinan Strategik: Melampaui pengurusan untuk mempelajari kemahiran dan keupayaan yang diperlukan untuk mempengaruhi orang lain, mengurus perubahan, menetapkan arah strategik, membina pasukan, rangkaian sokongan, dan menavigasi dimensi analisis dan manusia kompleks yang ada dalam peran kepimpinan.
 6. Pelbagai Pelbagai: Anda boleh menggabungkan dua atau tiga bidang pengajian untuk mendapatkan lebih banyak fleksibiliti dalam pasaran pekerjaan dan menonjol sebagai calon teratas untuk kerjaya ideal anda. Sebagai contoh, jika anda berminat dalam kerjaya kewangan di sebuah syarikat global, anda akan mendapat manfaat daripada pengetahuan terperinci mengenai kepekatan dua dalam kewangan dan perniagaan antarabangsa.
 7. Sesuaikan Ijazah Anda. Anda juga boleh menyesuaikan elektro peringkat anda dengan keperluan kerjaya peribadi anda.


Faedah Program MBA Dalam Talian UD:

 • Mungkin layak untuk mengetepikan GMAT dan yuran
 • Beasiswa yang tersedia untuk pelajar yang berkelayakan
 • Dapatkan ijazah anda sekurang-kurangnya 16 bulan
 • Belajar dalam kursus intensif, 7 minggu
 • Sepenuhnya dalam talian - belajar bila dan di mana ia mudah untuk anda
 • Dapatkan kemasukan dengan latar belakang sarjana muda
 • Dapatkan akses kepada jurulatih kerjaya peribadi dan semua perkhidmatan pelajar yang lain
 • Belajar dari fakulti yang berkelayakan PhD dengan pengalaman pendidikan dan industri yang luas

Selama lebih dari 50 tahun, Kolej Perniagaan dan Ekonomi Alfred Lerner telah diakreditasi sepenuhnya oleh AACSB International, standard akreditasi tertinggi untuk sekolah perniagaan di dunia, dan perbezaan kurang dari 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia telah diperolehi.

Program diajar dalam:
English
University of Delaware Online

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh University of Delaware Online »

Tarikh Akhir Kemaskini May 25, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
16 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Ogo 31, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
End Date
Nov 30, 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
End Date
Apr. 30, 2021
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Ogo 31, 2020

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Nov 30, 2020

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Apr. 30, 2021