Adakah anda membayangkan diri anda sebagai pemimpin? Dengan program menyeluruh kami, anda akan mengumpulkan alat-alat untuk berjaya dalam pelbagai aspek perniagaan serta memperoleh kemahiran untuk berjaya sebagai pengurus yang berkesan. Anda akan mendapat keupayaan untuk merancang dengan berkesan, menyusun, bajet, langsung, dan menguruskan dalam peranan kepimpinan.

Kurikulum up-to-tarikh akan membolehkan anda untuk menjadi inovatif dan mahir dalam teknik-teknik terkini dan amalan sebenar. Matlamat kami adalah untuk menawarkan graduan pelbagai jenis pilihan kerjaya mungkin dan peluang dalam pelbagai bidang perniagaan.

Anda boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada bidang tumpuan dalam:

  • Pengurusan Am
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Perniagaan Antarabangsa

Kursus boleh didapati dalam bidang perakaunan, ekonomi, kewangan, pengurusan, pemasaran, tingkah laku organisasi, kaedah kuantitatif, dasar dan strategi.

Program ini menekankan pepejal komunikasi, kepimpinan, teknologi, penyelidikan dan kemahiran menyelesaikan masalah. Sifat khusus kurikulum menyediakan anda dengan alat-alat untuk mencapai kejayaan dalam komuniti perniagaan. Mendapat pekerjaan dalam semua sektor perniagaan seperti pentadbiran am, pentadbiran awam, dan perniagaan kecil atau pengurusan korporat.

Beberapa peluang kerjaya termasuk:

  • Perunding pengurusan
  • Naib Presiden Pemasaran
  • Naib Presiden Kewangan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Ijazah direka untuk meningkatkan keberkesanan anda dalam perniagaan dan industri melalui pencapaian pengetahuan dan kemahiran yang berharga. Program ini menekankan pembangunan pemikiran kritikal, inisiatif, kebebasan dan tanggungjawab untuk melatih anda untuk menjadi pemimpin bernilai dalam dunia korporat.


Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date