Bersedia untuk mendapatkan MBA anda dan merealisasikan aspirasi kerjaya anda? Tertanya-tanya bagaimana anda boleh menyesuaikannya dengan jadual sibuk anda? Bryan University membolehkan anda mendapatkan ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian dalam masa kurang dari setahun.

Sekiranya anda telah melengkapkan program ijazah sarjana muda dari institusi pasca menengah atau universiti yang bertauliah, pendekatan fleksibel kami menawarkan ijazah lanjutan yang diperlukan untuk mewujudkan masa depan yang anda cari.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian boleh siap dalam masa kira-kira satu tahun, jadi anda boleh maju dalam tenaga kerja dengan set kemahiran yang akan membuat anda tidak ternilai untuk syarikat anda. Latihan karier Bryan University menjamin bahawa anda akan lulus dengan pengetahuan yang relevan dan keupayaan untuk menerapkan pengetahuan itu dalam persekitaran perniagaan yang sebenar. Bukan sahaja anda dapat membuat keputusan yang tepat di bawah tekanan dan mengurus pasukan pekerja secara berkesan, tetapi anda boleh yakin dengan keupayaan anda untuk maju dalam kerjaya anda.

Sorotan Program

  • 50 minggu; 5 Kuarters dalam Panjang
  • MBA 520 - Kepimpinan Global dan Etika Perniagaan
  • MBA 565 - Kajian Amalan Perniagaan Global
  • MBA 580 - Sistem Maklumat Pengurusan

Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Penunjukan Kejayaan

Kurikulum MBA dalam talian menyokong misi Bryan University untuk menyediakan pendidikan berkualiti dalam persekitaran yang membolehkan pasukan kami berkembang maju dan pelajar kami dapat merealisasikan potensi mereka, mewujudkan kesan positif dalam komuniti kami. Berikut adalah kursus yang boleh anda harapkan dan kemahiran yang anda jangkakan dapat diperoleh sepanjang program ini:

  • Kelakuan Organisasi
  • Kewangan korporat
  • Perakaunan Pengurusan
  • Kepimpinan Global dan Etika Perniagaan
  • Pengurusan Organisasi

Sekiranya anda mahukan latihan yang meluas untuk mempersiapkan anda untuk peranan kepimpinan dalam kerjaya perniagaan anda, program Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian adalah tepat untuk anda!

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Bryan University »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 25, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Bryan University - Hear What Our Students Say

MBA Program

Complete your degree 100% Online at Bryan University