Read the Official Description

Kurikulum luas yang diliputi dalam program sarjana dalam talian Dual MBA / MPH mendedahkan anda kepada kemahiran perancangan perniagaan, analitik dan strategi yang diliputi dalam MBA tradisional. Ia juga menyediakan kajian mendalam tentang isu-isu kesihatan awam yang penting yang dihadapi masyarakat global kami dan memberikan anda alat-alat yang diperlukan untuk memberi kesan. Graduan memperolehi dua gelaran tuan penuh dalam program yang diselaraskan yang boleh diselesaikan dalam masa kurang dan dengan kos kurang daripada yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap satu secara berasingan. Dalam program ini, anda akan mendapat pemahaman mendalam tentang pengurusan, kewangan, perakaunan, pemasaran, perancangan strategik, perniagaan antarabangsa, dan keusahawanan. Kemahiran ini boleh digunakan secara langsung untuk pelbagai peranan dalam persekitaran kesihatan awam, seperti menguruskan agensi kesihatan komuniti atau bekerja di jabatan kesihatan korporat. Lebih daripada sekadar ijazah pengurusan dalam pentadbiran penjagaan kesihatan, MBA / MPH dwi akan memberi anda pemahaman yang komprehensif tentang amalan terbaik yang harus menjadi asas kepada mana-mana organisasi penjagaan kesihatan yang baik sama ada untuk keuntungan atau bukan untuk keuntungan. Ijazah dalam talian MBA / MPH dwi anda boleh membantu anda membezakan diri anda dalam bidang profesional yang sesak. Anda akan bersedia untuk menghadapi cabaran kompleks penjagaan kesihatan dari perspektif perniagaan dan menyediakan penyelesaian yang berkesan yang dapat meningkatkan kesihatan individu dan seluruh masyarakat. Kenapa Pilih Benedictine Online Dual MBA / MPH?

  • Dengan memperoleh MBA / MPH Dual online anda di Benedictine, anda akan menerima semua manfaat yang ditawarkan Benedictine dengan sejarahnya yang kaya menjangkau lebih daripada 127 tahun kecemerlangan akademik
  • Selesaikan kursus anda mengikut jadual anda sendiri dengan format interaktif dalam talian kami
  • Dapatkan kepercayaan yang sama sebagai pelajar dalam program kampus tradisional
  • Dapatkan bantuan dari penasihat sepenuh masa anda apabila anda memerlukannya

Mengapa Benedictine Online?

Tiada keperluan VISA - Benedictine menawarkan program dalam talian yang membolehkan anda memperoleh pendidikan Amerika Syarikat dalam keselesaan rumah anda. Diiktiraf: Benedictine University diakreditasi oleh Komisi Pembelajaran Tinggi Utara Pusat Persatuan Kolej dan Sekolah (NCA) dan Sarjana Sains dalam program Kejururawatan memegang akreditasi dari Suruhanjaya Pendidikan Kejururawatan Kolej (CCNE). Diiktiraf: Menamakan Universiti Tercepat Tercepat di Amerika Syarikat oleh Chronicle of Higher Education dan berada di kalangan Kolej Terkemuka Amerika oleh Majalah Forbes. Dihormati: Pelajar dalam talian kami mendapat kepercayaan yang sama seperti pelajar yang menghadiri kampus. Mampu: Benedictine University Online menawarkan peluang tuisyen dan peluang biasiswa yang berpatutan. Saiz Kelas Kecil: Program dalam talian Benedictine University menawarkan saiz kelas kecil dan perhatian peribadi yang diharapkan dari sebuah universiti swasta peringkat tinggi. Kemudahan: Akses kursus kursus anda di mana-mana melalui kursus mudah, dalam talian yang disokong oleh sokongan teknikal 24x7 yang luar biasa. Sangat Interaktif: Berinteraksi sepenuhnya dengan profesor dan pelajar lain dalam persekitaran kelas maya kami yang unik. Rangkaian Global: Kami mempunyai pelajar dan siswazah dari semua 50 negeri dan lebih 17 negara.

Syarat Kemasukan

Pelajar antarabangsa mesti melengkapkan penilaian oleh Penilai Kelayakan Pendidikan (ECE) atau Perspektif Pendidikan pada transkrip yang diberikan oleh ijazah untuk menilai pembelajaran terdahulu di negara lain kerana ia dibandingkan dengan pendidikan AS. Mesti memegang ijazah peringkat Sarjana yang bersamaan dengan program ijazah Sarjana Muda AS 4 tahun. Semua pelajar antarabangsa mesti menunjukkan bahawa mereka telah memenuhi keperluan penguasaan bahasa Inggeris untuk program ijazah yang mereka gunakan. Pelajar yang memohon kepada program siswazah mesti memenuhi keperluan berikut:

  • Ujian Berdasarkan Kertas TOEFL: 550
  • Ujian Berasaskan Internet TOEFL: 78
  • Ujian IELTS: 6.0

Mula Tarikh

- 1/5/2015 - 3/2/2015 - 4/27/2015 - 6/22/2015 - 8/24/2015

Program taught in:
English

See 6 more programs offered by Benedictine University »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date