Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Pengurusan Global direka untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu untuk berfungsi secara berkesan dalam organisasi global. Pelajar akan membuat dan mempertahankan penyelesaian mereka kepada masalah pengurusan krisis, peluang pertumbuhan yang menguntungkan, dan kepimpinan perubahan. Sepanjang program ini, pelajar mendapat pengalaman dalam menyuling keadaan menjadi masalah yang jelas; menggunakan alat dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif; dan memilih dan mempertahankan kursus mereka disyorkan tindakan.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Universiti Phoenix menggunakan pembelajaran berasaskan masalah di mana pelajar memperbaiki kemahiran menyelesaikan masalah mereka bersama-sama dengan komunikasi, kreativiti, penggunaan maklumat, dan kemahiran berfikir secara kritikal.Ia dinilai berdasarkan penggunaannya dalam proses penyelesaian masalah (yang menggaji rubrik umum) dan kemahiran komunikasi dan pemikiran kritikal mereka semasa persembahan mereka.

Dalam pengkhususan MBA / GM, pelajar akan menimbulkan masalah perniagaan yang kompleks menyelesaikan senario melukis atas kemahiran dan kecekapan menguasai semasa program ini. Pelajar akan mendapat pengalaman dalam menyuling keadaan menjadi masalah perniagaan yang jelas untuk mengeksploitasi peluang yang berpangkalan di peringkat global bagi sebuah organisasi pilihan mereka. Mereka akan menggunakan alat-alat perniagaan dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif, dan akan menerima maklum balas mengenai pilihan yang mereka buat. Mereka akan mempertahankan penyelesaian mereka dan mencadangkan tindakan dan metrik penilaian berasaskan prestasi bagi masalah perniagaan.

Pasukan pembelajaran akan menggunakan prinsip penandaarasan sepanjang program untuk penyelidikan penyelesaian yang paling kreatif untuk masalah perniagaan.Ini akan memperkayakan alternatif yang pelajar diambil kira dalam menilai kemungkinan penyelesaian kepada masalah.

MBA / GM terdiri daripada 45 jam kredit dan termasuk tiga kursus kemahiran (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) yang boleh berpuas hati menggunakan kursus sarjana muda. Pelajar juga boleh mengetepikan tambahan sembilan kredit menggunakan kursus siswazah dan layak untuk satu jam penduduk 27 kredit.


Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Phoenix Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date