Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online: Pematuhan, Risiko, dan Pengantaraan Pencegahan Pengubahan Wang Haram

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online di USF

Majukan kerjaya anda dan bina rangkaian anda dengan program MBA peringkat nasional - sekarang dalam format dalam talian yang mudah. Kami mewujudkan modal intelektual dan menghasilkan graduan yang bersedia menghadapi cabaran industri hari ini dan terlatih menjadi pelopor di tempat kerja esok.

Bagaimanakah MBA dalam talian unik? Program kami membantu pelajar membangunkan kemahiran analitik dan kebolehan kreatif - jadi anda akan belajar untuk tidak hanya memahami data tetapi juga bagaimana untuk menggunakannya untuk membuat ramalan yang baik dan menerangkan apa artinya ke bahagian bawah.

SISARAN SETELAH APA-APA SEMESTERS

MBA dalam talian adalah program 48 jam (1.5 - 2.5 tahun), yang membolehkan pelajar sepenuh masa dapat menyelesaikan hanya dalam empat semester jika diketepikan dari kursus asas. Para pelajar separuh masa boleh menyelesaikan semua kerja dalam masa yang munasabah, juga - kira-kira tiga tahun.

PILIH AREA AREA STUDI TERHAD

Ini bukan program "satu saiz-sesuai-semua". Anda memilih pilihan anda mengikut aspirasi kerjaya anda, atau anda boleh memilih satu daripada tiga konsentrasi dalam keselamatan siber, analisis data atau pematuhan, risiko dan anti-pengubahan wang haram.

STUDI ONLINE - DARI MANA MANA

Tawaran MBA terbaru kami menggabungkan kualiti program tatap muka kami dengan kemudahan kursus dalam talian. Belajar bila-bila masa dan di mana saja, tanpa masalah dan perbelanjaan yang berkaitan dengan memandu ke kampus.

Pematuhan, Risiko, dan Penumpuan Anti Pencegahan Pengubahan Wang Haram

MBA dengan tumpuan dalam Pematuhan, Pengurusan Risiko

KEPERLUAN KONSENTRASI - 15 JAM KREDIT

Sebagai tambahan kepada 17 kursus kursus MBA yang diperlukan, para pelajar selesai:

  • Pengurusan Risiko dan Pematuhan Undang-undang (3 Jam Kredit)
  • Perakaunan Forensik dan Pematuhan Undang-undang (3 Jam Kredit)
  • Audit Sistem Perakaunan, Kawalan dan Keselamatan (3 Jam Kredit)

Plus sekurang-kurangnya satu pilihan dari senarai berikut:

  • Pengurusan Pangkalan Data (3 Jam Kredit)
  • Proses Keputusan untuk Kesinambungan Perniagaan dan Pemulihan Bencana (3 Jam Kredit)

Pilihan terakhir boleh diambil dengan kelulusan penasihat akademik MBA. Pematuhan, Pengurusan Risiko

OPSYEN SIJIL

Pelajar juga mempunyai pilihan untuk mendapatkan Sijil Siswazah dalam Pematuhan, Risiko dan Pencegahan Pengubahan Wang Haram. Untuk mendapatkan sijil ini, pelajar perlu memohon sijil dengan pergi ke www.gradcerts.usf.edu.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited insti ... Baca lebih lanjut

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited institutions: USF; USF St. Petersburg; and USF Sarasota-Manatee. Serving more than 50,000 students, the USF System has an annual budget of $1.7 billion and is ranked 45th in the nation for research expenditures among all universities, public or private. Baca Ringkas