Read the Official Description

Program ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam talian Benedictine University menyediakan anda untuk berjaya memimpin organisasi melalui cabaran persekitaran perniagaan abad ke-21, termasuk isu global, teknologi yang berkembang, dan tenaga kerja yang pelbagai.

Ijazah Sarjana MBA dalam talian Benedictine menawarkan kurikulum asas perniagaan yang mantap untuk membantu memastikan anda bersedia sepenuhnya untuk memajukan kerjaya anda sebaik sahaja anda lulus. Anda akan berhubung dengan profesor dan pelajar yang bekerja dalam pelbagai industri, memberi anda peluang untuk meneroka bidang kerjaya baru atau mengesahkan komitmen anda untuk matlamat profesional anda saat ini.

Tawaran dari universiti yang diiktiraf di peringkat serantau, program ijazah MBA dalam talian kami menyediakan dua pilihan: - Program MBA dalam talian satu masa yang biasa, yang sibuk para profesional yang bekerja dengan mudah boleh masuk ke dalam jadual mereka - Program MBA dalam talian dipercepat yang membolehkan anda melompat di landasan pantas dengan mengambil dua kursus pada satu masa

Pelajar yang mempunyai latar belakang pendidikan dalam perniagaan mungkin dapat mengetepikan sehingga empat kursus asas dan dalam beberapa kes, tidak diperlukan GMAT.

Pilih daripada Seven Areas of Specialization

Terokai apa yang membuatkan anda berminat dengan perniagaan melalui kursus perniagaan yang mendalam, yang dibentangkan dalam format yang fleksibel, diperibadikan.

Sesuaikan ijazah anda dengan salah satu daripada tujuh kepekatan MBA yang menggabungkan asas kemahiran pengurusan perniagaan penting dengan kajian mendalam dalam bidang fungsional tertentu. Pilih konsentrasi MBA dalam talian - Perakaunan - Keusahawanan dan Urusan Inovasi - Pengurusan Kewangan - Pentadbiran Kesihatan - Perniagaan Antarabangsa - Pemasaran Internet - Pengurusan Pemasaran

Peluang program MBA Dual juga tersedia.

Mengapa mendapat MBA dari Benedictine University ?

- Anda akan mendapat ijazah dari institusi yang diiktiraf dengan lebih daripada 127 tahun sejarah dan tradisi kecemerlangan akademik. - Anda boleh yakin bahawa ijazah MBA dalam talian anda akan menyediakan anda untuk berjaya menavigasi kerjaya anda melalui pergolakan pasaran, perubahan organisasi, dan persaingan global. - Kepuasan Pelajar adalah keutamaan # 1 kami. Kajian Spring 2014 kami mengenai alumni MBA dalam talian menunjukkan bahawa:

  • 94% daripada graduan kami mengatakan program MBA dalam talian di Benedictine menyediakan mereka untuk kerjaya mereka semasa.
  • 28% daripada graduan kami berkata mereka boleh terus memohon kenaikan gaji ke peringkat mereka, sementara 41 peratus lagi menjangka kenaikan gaji dalam tahun depan.
  • 48% menerima promosi di tempat kerja atau meningkat tanggungjawab.
  • 33% mengatakan bahawa mereka telah meningkatkan keyakinan di tempat kerja.
  • Graduan memilih program kami untuk fleksibiliti, reputasi sebagai Universiti bukan untung dan pasukan kemasukan sokongan. Jika mereka boleh melakukannya sekali lagi, 80% yang disurvei berkata mereka akan mendapat MBA dalam talian mereka di Benedictine.

Benedictine University Online MBA Accolades

Benedictine University secara konsisten menarik perhatian untuk kualiti dan pertumbuhan program MBA. - Perniagaan Chicago Crain melaporkan bahawa MBA Benedictine adalah program MBA kelima terbesar di Chicago. - TheBestColleges.org menduduki program dalam talian di Benedictine No. 1 di kalangan MBA dalam talian. - Di samping itu, Benedictine secara konsisten berada di kedudukan sebagai salah satu universiti utama di Midwest oleh US News

Mengapa Benedictine Online?

- Tiada keperluan VISA: Benedictine menawarkan sarjana dalam talian yang membolehkan anda memperoleh pendidikan Amerika Syarikat dalam keselesaan rumah anda. - Ijazah Dalam Talian Yang Dihormati: Pelajar dalam talian kami mendapat ijazah yang sama dihormati sebagai pelajar yang menghadiri kampus. - Diiktiraf: Menamakan Universiti Tercepat Tercepat di Amerika Syarikat oleh Chronicle of Higher Education dan disenaraikan di kalangan Kolej Terkemuka Amerika oleh Majalah Forbes . - Terjangkau: Benedictine University Online menawarkan peluang tuisyen dan peluang biasiswa yang berpatutan. - Saiz Kelas Kecil: Program dalam talian Benedictine University menawarkan saiz kelas kecil dan perhatian peribadi yang diharapkan dari sebuah universiti swasta peringkat tinggi. - Kemudahan: Akses kerja kursus anda di mana-mana melalui kursus mudah, dalam talian yang disokong oleh sokongan teknikal 24x7 yang cemerlang. - Sangat Interaktif: Berinteraksi sepenuhnya dengan profesor anda dan pelajar lain dalam persekitaran kelas maya kami yang unik. - Rangkaian Global: Kami mempunyai pelajar dan siswazah dari semua 50 negeri dan lebih dari 17 negara. - Diiktiraf: Benedictine University diiktiraf secara serantau oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Pusat dan Sekolah Pusat North (NCA).

Keperluan Kemasukan Pentadbiran Perniagaan Sarjana Dalam Talian

- Pelajar mestilah mempunyai ijazah sarjana dari kolej atau universiti yang diiktiraf secara serantau dengan IPad kumulatif minimum 3.0. Pelajar dengan IPK sarjana 2.5 hingga 2.9 akan dipertimbangkan untuk kemasukan bersyarat berdasarkan aspek lain dari fail kemasukan mereka. - Pelajar antarabangsa mesti melengkapkan penilaian oleh Evaluator Kelayakan Pendidikan (ECE) atau Perspektif Pendidikan untuk menilai pembelajaran terdahulu di negara lain kerana ia dibandingkan dengan pendidikan AS. - Semua pelajar antarabangsa mesti menunjukkan bahawa mereka telah memenuhi keperluan penguasaan bahasa Inggeris untuk program ijazah yang mereka gunakan. Pelajar yang memohon kepada program siswazah mestilah memenuhi keperluan berikut: Ujian Berdasarkan Kertas TOEFL: 550; Ujian Berasaskan Internet TOEFL: 78; Ujian IELTS: 6.0.

Testimoni

"Pengalaman saya dengan fakulti telah cemerlang. Ahli fakulti adalah pengamal di lapangan dan terlibat dalam pembelajaran saya. Mereka menyediakan contoh dunia nyata untuk menunjukkan penerapan pelajaran ke pasaran hari ini. Fakulti mencabar saya untuk belajar dan memahami pelajaran yang menggunakan teks, internet, dan rakan-rakan saya. "- Julie A. Kons

"Saya kini berada di tahap pengarah dan merasakan bahawa ijazah Ijazah di Benedictine mempunyai dan akan membayar banyak. Saya tidak pernah memahami jumlah kewangan yang digunakan dalam kedudukan saya tetapi akhirnya dapat memahami dan mempunyai input mengenai anggaran belanjawan kewangan dan perakaunan jabatan asas. Masalah yang biasa berlaku di dunia perniagaan dan sering kali dapat berjalan dengan baik, pengalaman saya di Benedictine telah mengajar saya bagaimana untuk mengatasi dan mengatasi masalah tersebut secara konsisten. "- Cindi Reyes

"Ramai rakan saya mencabar keputusan saya untuk mengejar MBA saya. Saya sudah menjadi pemasar yang berjaya selama lebih 15 tahun memegang jawatan peringkat peringkat eksekutif. Jadi mengapa saya memerlukan MBA? Sekiranya pengalaman mengajar saya apa-apa, tidak ada yang lebih bernilai daripada belajar berterusan. Bidang saya sangat kompetitif, semakin didigitalkan, dan sentiasa berubah. Pertumbuhan pengetahuan yang berterusan diperlukan untuk bersaing. Syukurlah, melalui pengalaman saya dengan program MBA, apa yang saya pelajari telah melampaui jangkaan saya. "- Mary Susan Murphy

Mula Tarikh

- 1/5/2015 - 3/2/2015 - 4/27/2015 - 6/22/2015 - 8/24/2015

Program taught in:
English
Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Part-time
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date