Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Tentang kita

Ditubuhkan pada tahun 1856, Seton Hall adalah salah satu universiti utama Katolik di negara ini. Kaya dalam sejarah, Seton Hall juga merupakan institusi yang semakin meningkat. US News berada di kalangan 125 universiti utama, dan kami telah memindahkan 13 tempat dalam masa lima tahun. Geran penyelidikan kami telah meningkat sebanyak 75 peratus dalam lima tahun yang lalu, dan 11 fakulti kami menerima anugerah Fulbright sejak tiga tahun yang lalu.

Melalui program dalam talian seperti Sarjana Pentadbiran Perniagaan, kami menawarkan persekitaran intelek yang mencabar, pengalaman dunia nyata dan sokongan komuniti yang rapat yang menimbulkan minda yang hebat. Kami memupuk pemimpin yang menyelaraskan pencapaian peribadi dengan komitmen yang mendalam terhadap kebaikan sivik.


Akreditasi

Semua program Universiti Seton Hall diiktiraf oleh Persatuan Kolej dan Sekolah Negeri-negeri Tengah. The Stillman School of Business adalah antara 1 peratus daripada institusi di seluruh dunia untuk menerima akreditasi perniagaan dan perakaunan dari Persatuan ke Sekolah-sekolah Perniagaan Berpadu (AACSB International).


Kedudukan dan Anugerah

Seton Hall University dan perniagaan Stillman Schoolnya diiktiraf secara nasional untuk kecemerlangan akademik dan nilai pendidikan mereka. Peringkat baru-baru ini kami termasuk:

  • # 97 Program MBA Separuh Masa - Berita AS
  • # 124 Universiti Kebangsaan - Berita AS
  • Salah satu Kolej Utama Amerika - Forbes
  • 264 Sekolah Perniagaan Terbaik (MBA) - The Princeton Review
  • Salah satu Kolej Utama di Negara untuk Wanita - Kolej Terbaik Amerika
  • Salah satu Kolej Terbaik di Negara untuk Wang Anda - CNNMoney
  • Salah satu Kolej Best-Bang-for-the-Buck Amerika Syarikat - Washington Monthly


Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam talian dari Stillman School of Business di Seton Hall University membina pengetahuan perniagaan fungsional, pemikiran analitik, dan kemahiran pengurusan global yang membolehkan para pelajar segera memohon kerjaya mereka. Pelajar boleh menjadi pakar dengan memilih tumpuan dalam perakaunan, kewangan atau pemasaran. Kurikulum memberi tumpuan kepada kursus kursus yang diterapkan, termasuk pandangan daripada pakar industri, projek perundingan langsung dan ceramah tetamu dari eksekutif terkemuka. Ijazah ini memuncak dengan projek batu permata yang menyediakan pengalaman perundingan dunia sebenar sambil mengintegrasikan alat dan kemahiran berfungsi. Sepanjang program ini, pelajar belajar dari fakulti sepenuh masa, fakulti yang berpusat di New York yang merupakan perunding aktif dan pakar media di pusat dunia perniagaan.


Outlook Kerjaya

Biro Statistik Buruh AS mencanangkan pekerjaan pekerjaan pengurusan untuk berkembang 6 peratus dari 2014 hingga 2024, mewujudkan kira-kira 505,400 pekerjaan baru. Pelajar program MBA dalam talian Seton Hall akan lulus bersedia untuk kedudukan ganjaran kewangan yang termasuk pengurus jualan, pengurus sumber manusia dan peranan pengurus kewangan, di antara jawatan kepimpinan perniagaan yang lain.

Program diajar dalam:
English
Seton Hall University Online

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh Seton Hall University Online »

Tarikh Akhir Kemaskini October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
36 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019