Read the Official Description

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Teknologi

Bagi pelajar yang ingin kerjaya dalam pengurusan perniagaan, dan untuk profesional mengejar kemajuan kerjaya, MBA dalam Pengurusan Teknologi menggabungkan kajian keperluan pengurusan dengan tumpuan kepada teknologi yang unik, satu kemestian dalam persekitaran kerja yang canggih hari ini.

MBA SUNYIT dalam pengurusan teknologi adalah program dalam talian, dan setiap pelajar secara individu dinasihatkan oleh penyelaras program MBA. MBA secara tradisinya dua tahun (sepenuh masa) kurikulum yang direka untuk menyediakan generalis untuk pengurusan korporat; kami menawarkan pantas dan pilihan separuh masa juga.

Kriteria Kemasukan


Pelajar dari program empat tahun yang memperoleh ijazah sarjana muda akan biasanya tidak mempunyai kerja pra-syarat kursus asas. Pelajar-pelajar lain akan diperlukan untuk melengkapkan ijazah empat tahun yang sesuai supaya disediakan bagi pengajian siswazah. Pelajar mengakui akan berunding dengan Penyelaras program MBA untuk menentukan pemilihan kursus yang sesuai.

Garis Panduan Kemasukan


Skor daripada GMAT (Pengurusan Siswazah Kemasukan Ujian) akan mengikuti AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah perniagaan) disyorkan garis panduan:

Seramai 1,000 mata berdasarkan 200 x GPA ijazah + skor GMAT. Skor GMAT minimum 400 diperlukan.

Program taught in:
English

See 3 more programs offered by SUNY Polytechnic Institute »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date