Pembelajaran mudah alih dalam pembelajaran jarak jauh MBA

Fernhchschule SRH secara konsisten telah mengembangkan konsep pembelajaran jarak jauh yang fleksibel dengan program Sarjana Pentadbiran Perniagaan yang baru dimaklumi: konsep pembelajaran mudah alih menggabungkan kandungan kajian yang bertauliah dengan penggunaan media baru yang fleksibel. Khususnya, ini bermakna bahawa anda boleh mendapatkan semua kandungan kursus pembelajaran jarak jauh MBA secara digital dari iPad anda, yang kami berikan kepada anda pada permulaan pengajian anda. Anda belajar multimedia dengan teks, podcast dan video - di mana sahaja anda berada dan apa sahaja yang anda ingin belajar.

Pertukaran maklumat dan pengetahuan di eCampus


Sepanjang semester akan ada pertukaran intensif mengenai e-Kampus Fernhchschule SRH. Kursus pembelajaran jarak jauh MBA disertai dengan kuliah dan latihan maya. Dari awal pengajian anda, anda akan dibantu oleh seorang mentor dari profesor yang akan menjaga anda dan akan didekati pada bila-bila masa. Di samping itu, anda boleh mencapai penasihat peribadi anda dalam pentadbiran pada bila-bila masa melalui e-Kampus.

Jarak pembelajaran dengan persembahan yang padat


Dalam acara kick off di awal pengajian anda, anda akan menerima peralatan kerja anda - iPad - dan diperkenalkan kepada kaedah pembelajaran baru "pembelajaran mudah alih". Pada akhir setiap semester acara pembentangan padat lima hari berlaku. Semasa acara ini, profesor, pensyarah dan pelajar bertukar maklumat mengenai kandungan kajian. Selain itu, anda akan menikmati program sokongan yang mencabar dan mengenali rakan-rakan anda dengan lebih baik. Sebagai sebahagian daripada kehadiran padat ini, peperiksaan masing-masing juga boleh diambil.

Pengkhususan Pentadbiran Perniagaan


Konsep pembelajaran mudah alih menyediakan pelajar dengan fleksibiliti lengkap dalam pembangunan kandungan pembelajaran. Mereka belajar di mana dan bila mereka mahu. Untuk memenuhi matlamat individu, profesional MBA pelajar, SRH FernHochschule menawarkan tiga pengkhususan dalam pembelajaran jarak jauh MBA. Dengan tumpuan kepada pengurusan sumber manusia, pemasaran atau pengurusan kewangan, anda akan memenuhi syarat untuk tugas pengurusan peribadi anda dengan program pembelajaran jarak jauh MBA.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh SRH FernHochschule Riedlingen »

Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date