Baca keterangan rasmi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan membantu merangka jalan ke arah kejayaan bagi mana-mana pelajar atau profesional. MBA kelas pertama dari Universiti Unicaf menyediakan laluan untuk graduannya untuk sektor perniagaan yang menuntut dan menyediakan peluang yang sangat baik untuk pelajar yang bercita-cita tinggi atau profesional aktif untuk memperkuat karier mereka. Di samping itu, MBA sesuai untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan mereka, sementara ia menawarkan prospek yang sangat baik untuk pekerjaan yang berpotensi.

Sepanjang program Sarjana, pelajar akan memperoleh pengetahuan berkaitan perniagaan penting termasuk kemahiran kepimpinan, pengurusan strategik dan kewangan, pembangunan profesional, penyelidikan dan kaedah perniagaan.

Syarat kemasukan

 • Kemasukan ke program Sarjana memerlukan ijazah Sarjana Muda yang disediakan oleh institusi yang diakreditasi.
 • Calon yang memegang Ijazah Sarjana yang disediakan oleh institusi yang diiktiraf juga akan dipertimbangkan untuk kemasukan.
 • Calon yang memegang Diploma Nasional ("HND", jenis BTS / BUT) dan pengalaman profesional yang berkaitan juga boleh dipertimbangkan.
 • Pengetahuan cemerlang bahasa Inggeris adalah prasyarat (jika Baccalaureate tidak dipelajari dalam bahasa Inggeris.)

Calon juga mesti menyediakan:

 • CV yang dikemas kini
 • Surat cadangan (akademik atau profesional)
 • Penyataan peribadi (sekurang-kurangnya 500 perkataan diperlukan)
 • Salinan kad pengenalan atau pasportnya

Mengapa memilih Universiti Unicaf?

 • Rakan bertauliah beberapa universiti terbaik di Eropah, United Kingdom dan Amerika Syarikat
 • Program high-end yang diajar oleh penceramah kebangsaan dan antarabangsa
 • Diploma yang diiktiraf, sah dan diperakui seperti mana-mana diploma setaraf yang lain yang diperolehi di luar talian
 • Dapatkan darjah yang diiktiraf secara global dengan belajar dalam talian
 • Memohon biasiswa akreditasi untuk kos yang lebih rendah
 • Belajar secara dalam talian dan tamat pengajian di universiti

Mengenai Universiti

Universiti Unicaf adalah universiti pan-Afrika swasta yang diiktiraf menggabungkan elemen terbaik pendidikan berkualiti antarabangsa dan menawarkan diploma berkualiti, yang diiktiraf di seluruh dunia.

Setakat ini, Universiti Unicaf menguruskan kampus dan pusat pembelajaran di 9 negara di seluruh Afrika. Kemudahan tempatan ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai perkhidmatan seperti arahan bilik darjah (hanya terdapat di lokasi tertentu), perpustakaan maya, bantuan semasa proses kemasukan dan bayaran yuran pengajian. kajian.

Terima kasih kepada kampus kami, pelajar boleh mengambil kelas di kelas, dan juga mendapat manfaat daripada beberapa perkhidmatan, seperti mengakses Internet dan perpustakaan maya di bilik komputer kami untuk melakukan penyelidikan untuk projek mereka.

Kajian dalam talian dan luar talian

UNICAF University adalah satu-satunya universiti di Afrika sub-Sahara yang menyediakan akses kepada pengajian siswazah berkualiti tinggi dan isu-isu yang diiktiraf secara global melalui program pengajian dalam talian dan luar talian. Sebagai pelajar dalam talian, anda mempunyai peluang untuk belajar dengan kadar anda sendiri dan dengan kos yang lebih rendah. Sebagai pelajar luar talian, anda mempunyai akses ke pusat-pusat canggih dalam persekitaran akademik profesional peringkat tinggi.

Dengan belajar di peringkat sarjana atau siswazah, secara dalam talian atau di luar talian, anda mempunyai akses kepada persekitaran akademik profesional peringkat tinggi dan peluang untuk mendapatkan ijazah yang diiktiraf yang akan menyumbang kepada kemajuan kerjaya anda.

Kelebihan utama

 • Kos yang sangat rendah
 • Diploma diiktiraf di peringkat global
 • Jadual fleksibel, 24/7 akses dalam talian menyesuaikan diri dengan gaya hidup anda
 • Akses kepada biasiswa UNICAF

"Saya sangat memerlukan ijazah sarjana untuk meningkatkan kerjaya saya. Saya sangat gembira telah menemui UNICAF kerana peluang tersebut tidak terdapat di negara saya. "

Oduwa Omoruyi, Nigeria

"Saya sangat berterima kasih atas peluang ini yang membolehkan saya meneruskan pengajian saya dalam pengurusan di sekolah perniagaan yang berprestij"

Nhlanhla Prudence Sibindi, Zimbabwe

"Saya amat berterima kasih kepada UNICAF kerana menyokong saya setakat ini. Terima kasih atas kesabaran anda dan kesediaan anda untuk membantu saya. Saya akhirnya belajar di sebuah universiti terkenal di dunia! "

Simangaliso Ncube, Zimbabwe

Program diajar dalam:
Perancis
Tarikh Akhir Kemaskini June 20, 2018
This course is Online, Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date