Read the Official Description

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Program MBA Pentadbiran Perniagaan 36 kredit memerlukan kursus mengajar aspek pengurusan kewangan, perakaunan, pemasaran dan pengurusan . Kajian kes direka untuk menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan dalam perniagaan kecil serta syarikat multinasional yang besar.

Pelajar yang ingin menjadi major dalam Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan Teknologi Maklumat, atau dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa mesti menyelesaikan kursus tambahan yang diperlukan dalam bidang utama mereka.

Lulusan MBA adalah wajar di pasaran hari ini. Mengikuti ijazah MBA dalam talian akan membuka pintu peluang dan memberikan leveraj yang diperlukan untuk kemajuan korporat kepada mereka yang memilikinya. Memandangkan pasaran semasa berkembang dan menjadi lebih kompleks, ramai majikan memilih untuk mengimbangi keperluan mereka untuk mengekalkan pekerja yang baik dengan keperluan mereka untuk meletakkan calon dengan pengetahuan dan kemahiran peringkat lanjutan dalam kedudukan pengurusan.

Pelajar yang memperolehi MBA dalam talian mereka dengan Schiller International University akan mengembangkan pengetahuan perniagaan dan kemampuan kepimpinan mereka melalui kursus yang menumpukan pada aspek pengurusan kewangan dan perakaunan, pemasaran, dan pengurusan.

Pendedahan: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
English

See 5 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
10 - 12 
Sepenuh masa
Price
21,144 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date