Baca keterangan rasmi

Butiran kursus

Membangunkan gaya pengurusan anda dan menjadi pemikir strategik dengan menggabungkan teori kontemporari dengan amalan, mempersiapkan anda untuk persekitaran ekonomi yang tidak menentu yang kini menghadapi perniagaan di seluruh dunia.

Sekiranya anda seorang pengurus atau lepasan dengan pengalaman perniagaan, kursus online yang terakreditasi ini akan memaksimumkan masa anda untuk belajar. Ia akan memberi anda peluang untuk mengubah diri anda menjadi pemimpin strategik yang yakin dan mahir tanpa syarat untuk menghadiri kuliah.

Anda akan belajar melalui seminar web, podcast, aktiviti dan Perpustakaan Online kami. Tutor anda akan menyokong anda dan memberi maklum balas melalui forum perbincangan, e-mel, sembang langsung, panggilan telefon dan perisian panggilan video. Kami tidak menggunakan kursus ini disokong oleh platform pembelajaran lanjutan dan anda akan mendapat akses kepada sokongan teknikal.

Anda akan menerima induksi dalam talian sebelum mengkaji subjek penting dalam pemasaran kontemporari, perakaunan dan pengurusan sumber manusia dan kemudian beralih kepada konsep dan pakar strategik yang lebih maju. Akhirnya, anda akan memberi tumpuan kepada amalan profesional anda, mengintegrasikan semua elemen yang telah anda pelajari dalam projek perundingan.

Kerangka Kecemerlangan Penyelidikan 2014

Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014: dua kali ganda daripada kakitangan kami - 220 - telah dimasukkan ke dalam penilaian penyelidikan untuk tahun 2014 berbanding bilangan yang dimasukkan pada tahun 2008.

Faedah Kursus

Di mana sahaja dan bila-bila masa, di rumah atau di pejabat, ini adalah kursus mudah diakses yang dibina untuk kemudahan anda. Sekiranya anda kini bekerja di industri, anda boleh menggunakan kepakaran anda yang dipertingkatkan serta-merta di tempat kerja, berjalan dengan kerjaya anda sementara juga menguntungkan organisasi anda.

Penyampaian dalam talian kursus ini memastikan pembelajaran sentiasa mudah dicapai dan tanpa kos perjalanan. Ia adalah satu peluang untuk menggabungkan kerja dan belajar, memperoleh pendapatan semasa anda belajar, atau mungkin lebih jauh pendidikan anda semasa rehat kerjaya. Kami akan menggalakkan anda untuk menghargai kekuatan dan bidang semasa anda untuk pembangunan, mendapatkan wawasan tentang kemahiran kepimpinan anda dan cabaran pengurusan yang anda hadapi. Kami membantu anda menerapkan kaedah kepimpinan baru yang menentukan yang membolehkan anda meningkatkan permainan anda dan memberi inspirasi kepada rakyat anda, mencipta penyelesaian praktikal kepada mana-mana cabaran kepimpinan yang mungkin anda hadapi di mana-mana organisasi, di mana sahaja di dunia.

Inilah yang anda perlukan: Untuk mengkaji kursus ini, anda perlu menggunakan Windows, Mac OS atau iPad. Jika anda bekerja pada PC, komputer riba atau Mac, anda memerlukan modem 56k atau lebih tinggi dengan soundcard dan speaker. Pengguna Windows akan memerlukan versi 7, XP atau Vista dan mempunyai akses ke Firefox, Chrome atau Microsoft Internet Explorer. Pengguna Mac memerlukan OS X atau versi yang lebih tinggi dan akses ke Apple Safari, sedangkan jika anda berminat untuk belajar melalui iPad, itu perlu menjadi iOS 5.1 atau versi terbaru.

Syarat kemasukan

Pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya gelaran kepujian kelas kedua atau mempunyai pengalaman atau latihan yang setara, biasanya dari dalam persekitaran kerja. Semua pemohon juga mesti mempunyai pengalaman perniagaan yang minimum 2 tahun yang sesuai di mana mereka membuat input kepada pengurusan strategik organisasi.

Pemohon dengan Institusi Kewangan Awam Berkanun

Semua permohonan perlu disokong oleh rujukan, sama ada akademik atau profesional. Semua pemohon perlu memenuhi keperluan bahasa Inggeris Universiti kami.

IELTS:

IELTS 6.0 tanpa kemahiran di bawah 5.5, atau kelayakan yang setara. Universiti menyediakan sokongan yang sangat baik untuk mana-mana pemohon yang mungkin dikehendaki untuk menjalankan kursus Bahasa Inggeris tambahan.

MENGGUNAKAN PEMOHON

Universiti kami mengalu-alukan permohonan daripada pemohon matang yang menunjukkan potensi akademik. Kita biasanya memerlukan beberapa bukti kajian akademik baru-baru ini, sebagai contoh, penyelesaian kursus akses, namun pengalaman kerja yang berkaitan dengan kebelakangan ini juga boleh dipertimbangkan. Sila ambil perhatian bahawa untuk beberapa kursus profesional kami semua pemohon perlu memenuhi kriteria kemasukan yang dinyatakan dan dalam kes ini pengalaman kerja tidak boleh dianggap sebagai ganti.

Jika anda ingin menerapkan laluan ini, anda harus merujuk kepada dasar Pengiktirafan Dasar Pembelajaran Terdahulu kami.

Sila ambil perhatian bahawa semua pemohon ke Universiti kami dikehendaki memenuhi keperluan Bahasa Inggeris piawai bahasa Inggeris GCSE gred C atau setaraf dengannya, akan disenaraikan pada keperluan kemasukan kursus individu.

Prospek Kerja

Universiti adalah pusat yang diluluskan untuk Institut Pengarah dan program MBA kami boleh digunakan sebagai platform untuk menjadi Pengarah Berkanun. Anda akan berada dalam kedudukan untuk mengambil kedudukan pengurusan dalam semua sektor dan industri, dan anda akan dapat memberikan hala tuju dan kepimpinan yang efektif bahawa semua organisasi, sama ada di UK atau luar negara, memerlukan.

 • Eksekutif perakaunan pengurusan
 • Penganalisis perancangan dan prestasi
 • Pengurus Membeli
 • Perunding perniagaan

Nasihat Kerjaya

Pasukan Pekerjaan dan Kerjaya kami menawarkan nasihat pakar dan pelbagai sumber untuk membantu anda memilih dan mendapatkan pekerjaan. Sama ada anda berada di tahun pertama atau terakhir, anda boleh bercakap dengan ahli kakitangan dari Pejabat Kerjaya kami yang boleh memberi nasihat tentang menulis CV untuk mencari pekerjaan.

Modul

Modul teras

 • Perakaunan
 • Projek Perundingan MBA
 • Pemasaran Kontemporari
 • Menganjurkan
 • Keberkesanan diri
 • Pengurusan strategik

Modul opsyen

 • Projek Lanjutan
 • Pengurusan Sumber Manusia Cross-Budaya
 • Perakaunan forensik
 • Insight Consumer Agile
 • Pengurusan Rantaian Pembekalan Hijau

Bayaran

UK

Mempelajari sambilan memberi anda fleksibiliti untuk belajar mengikut kadar anda sendiri. Oleh kerana itu, yuran pengajian kami dikira menggunakan mata kredit. Setiap modul yang anda pelajari mempunyai nilai mata kredit. Modul pasca siswazah yang paling diajar mempunyai nilai mata kredit sebanyak 20. Yuran pengajian untuk pelajar masuk pada 2017/18 pada kursus ini ialah £ 780 bagi setiap 20 modul kredit mata. Bagi modul dengan nilai mata kredit yang berbeza, kos mereka boleh dikira dengan mengalikan nilai kredit modul dengan kos setiap titik kredit sebanyak £ 39. Jumlah yang akan anda bayar mungkin meningkat setiap tahun seiring dengan inflasi.

Antarabangsa 2018/19

Mempelajari sambilan memberi anda fleksibiliti untuk belajar mengikut kadar anda sendiri. Oleh kerana itu, yuran pengajian kami dikira menggunakan mata kredit. Setiap modul yang anda pelajari mempunyai nilai mata kredit. Modul pasca siswazah yang paling diajar mempunyai nilai mata kredit sebanyak 20. Yuran pengajian untuk pelajar masuk pada 2017/18 pada kursus ini ialah £ 780 bagi setiap 20 modul kredit mata. Bagi modul dengan nilai mata kredit yang berbeza, kos mereka boleh dikira dengan mengalikan nilai kredit modul dengan kos setiap titik kredit sebanyak £ 39. Jumlah yang akan anda bayar mungkin meningkat setiap tahun seiring dengan inflasi.

Kemudahan

Perpustakaan

Puluhan ribu sumber digital Perpustakaan kami, termasuk ebook, e-jurnal dan pangkalan data, boleh diakses secara online pada satu masa dan tempat untuk disesuaikan dengan anda, dan Perpustakaan dibuka 24/7 jika anda ingin melawat. Pasukan luar tapak kami juga menyediakan sokongan pakar untuk pelajar jarak jauh.

Pasukan Sokongan yang Berdedikasi

Hanya kerana anda tidak belajar di kampus tidak bermakna anda perlu mengatasi anda sendiri - anda akan mendapat sokongan tutor peribadi bersama Pusat Hub dan Kesejahteraan Pelajar Universiti. Mereka berada di tangan untuk memberi nasihat tentang segala-galanya dari isu akademik kepada tekanan dan kebimbangan.

Persekitaran Pembelajaran Maya

VLE memberikan anda akses kepada bahan kursus seperti video, e-buku dan dokumen lain. Anda juga menggunakannya untuk menghantar tugasan anda dan menerima maklum balas.

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Leeds Beckett University »

This course is Online
Start Date
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
780 GBP
Yuran tuisyen untuk pelajar masuk pada 2017/18 pada kursus ini ialah £ 780 bagi setiap 20 modul kredit mata wang.
Ikut lokasi
Ikut tarikh