Baca keterangan rasmi

Program MBA dalam talian ini hanyalah sesuatu yang biasa. Program ini menawarkan tiga bidang penekanan pada mata pelajaran yang paling relevan dalam perniagaan hari ini, bersama dengan pilihan yang lebih umum, yang membolehkan para pelajar menyesuaikan MBA dalam talian untuk kepentingan dan matlamat kerjaya mereka. Program ini juga termasuk projek Capstone pengalaman untuk semua pelajar yang boleh memberi tumpuan kepada organisasi domestik atau antarabangsa. Tiada program lain yang memberikan pelajar kelonggaran ini untuk menyesuaikan MBA dalam talian untuk memenuhi minat dan aspirasi kerjaya mereka

Pilihan penekanan:

Pengurusan Media Sosial dan Pemasaran

Mengasah kemahiran bercerita digital anda semasa anda belajar mengurus jenama dan membina sambungan yang terlibat dalam era digital. Anda juga akan meneroka kepentingan dan kesan impak etika pemasaran sosial. Selain itu, kursus Etika Pemasaran Sosial menyediakan persediaan untuk meneruskan pensijilan Strategi Media Sosial NISM.

Analitis Data

Penekanan ini meliputi visualisasi data, strategi analisis, dan etika untuk membantu anda menguasai tafsiran data peranan kritikal yang akan dimainkan dalam membentuk strategi perniagaan dan membuat keputusan sepanjang kerjaya anda.

Pengurusan Kemampanan dan Alam Sekitar

Dalam penekanan ini anda akan menyelidiki tanggungjawab sosial korporat, pemasaran dan undang-undang yang mampan, dan etika dalam pengurusan alam sekitar untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu tentang menjalankan perniagaan mesra alam.

Jika pelajar lebih suka pendekatan yang lebih umum, mereka boleh memilih pilihan General MBA, yang memberikan pemahaman akut tentang apa yang diperlukan untuk maju dalam perniagaan.

MBA dipercepat ini menawarkan 25 kuliah topik khusus serta program Capstone pengalaman yang boleh diambil di dalam negara atau di peringkat antarabangsa. Hasilnya ialah penyerahan projek kepada pelanggan dan sumbangan korporat yang mungkin.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai program sarjana Pentadbiran Perniagaan Sarjana Muda Dipercepat Saint Mary melengkapkan borang untuk meminta lebih banyak maklumat.

Program diajar dalam:
English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh Saint Mary's University of Minnesota Online »

Tarikh Akhir Kemaskini June 25, 2018
This course is Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
18 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date