Sarjana Pengurusan Pemasaran, Jualan dan Pengurusan Strategi Digital

Umum

Penerangan Program

Konsep Sekolah Perniagaan yang inovatif

Dalam IEBS kami mengambil langkah ke hadapan dalam model sekolah perniagaan tradisional:

 • Model pembelajaran tradisional adalah tegar dan tidak sangat fleksibel kerana ia berdasarkan kepada model masyarakat industri piawai dan tidak berubah.
 • Model pembelajaran IEBS adalah moden, fleksibel dan adaptif kerana ia direka untuk bertindak balas terhadap dunia hari ini dan perubahan yang berterusan.
 • Kami mencadangkan pembelajaran yang mengintegrasikan teknologi dan inovasi sebagai sebahagian daripada perkara, sentiasa menawarkan pengetahuan terkini.
 • Kami memikirkan model pembelajaran 2.0 yang memberi keutamaan kepada keupayaan untuk "belajar untuk belajar", membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran hari ini.
 • Kami menggabungkan model tradisional sebagai kaedah kes, dengan arus pembelajaran yang paling terkini, terima kasih kepada Web 2.0.

Lagipun, buku tidak lagi menjamin kita bahawa kita akan mempelajari segala yang perlu kita ketahui dalam hidup.

Di IEBS , pelajar itu bersedia menjadi profesional terkemuka, berupaya untuk berinovasi, menjalankan dan memberikan nilai kepada syarikat mereka, dalam persekitaran yang berubah-ubah, melalui cara baru menjalankan perniagaan.

Siapa yang IEBS ?

IEBS , sekolah perniagaan asli digital pertama di Sepanyol di dunia, ditubuhkan pada tahun 2009 dengan tujuan menawarkan alternatif kepada sekolah perniagaan tradisional, dengan komitmen kepada model pembelajaran inovatif yang mampu menanggapi keperluan sebenar syarikat dan profesional yang hidup dalam masyarakat dalam perubahan dan transformasi yang berterusan. Kami mencadangkan sebuah sekolah yang tangkas dan moden, yang mampu menjadi terkini dengan trend terkini dan berdasarkan nilai pepejal untuk membentuk orang yang lebih bertanggungjawab, yang memimpin projek-projek dengan Keusahawanan dari Inovasi, Etika dan Kemampanan.

Matlamat kami adalah untuk melatih para pemimpin baru bahawa dunia yang kami hidup dalam tuntutan; mampu mengusahakan, membuat inovasi dan mencipta nilai kepada syarikat, pekerja dan masyarakat mereka dengan cara yang mampan dan menguntungkan.

Watak antarabangsa

IEBS dilahirkan dalam inovasi dan keusahawanan di Sepanyol dengan tangan Seedrocket, pemecut permulaan pertama di Sepanyol yang mempunyai Google sebagai salah satu rakan utamanya. Ibu pejabat utamanya terletak di Madrid dan Barcelona, dua daripada bandar paling penting dalam landskap dan keusahawanan global dan global, sumber inovasi dan trend yang membolehkan IEBS membawa bakat dan pengetahuan yang paling inovatif kepada semua pelajarnya . IEBS mempunyai ibu pejabatnya di Amerika Latin, di tebing Río de la Plata, di Montevideo dari mana ia menghubungkan budaya inovatif, bakat dan pengetahuan yang paling inovatif dengan semua negara Amerika Latin.

Mengenai UCAM

Universiti UCAM dan IEBS bergabung untuk membangunkan darjah yang berkaitan dengan ekonomi digital. Perikatan ini mewakili kesatuan dua institusi moden dan dinamik yang berkongsi visi dan nilai-nilai, menjadi ciri utama inovasi, penyelidikan, tanggungjawab sosial dan hubungan dengan dunia perniagaan.

objektif

Sepanjang sejarah, pemasaran telah berkembang dari tumpuan produk dan pelanggan, untuk mencapai umur internet dan rangkaian sosial dengan jumlah keseluruhan gabungan pemasaran.

Itulah sebabnya semua orang yang hari ini ingin mempersiapkan diri untuk mencapai kedudukan pengurusan di dalam jabatan Pemasaran dan Jualan mestilah, tidak dapat dielakkan, dilatih dalam setiap aspek ini.

Di dalam Eksekutif Eksekutif Pemasaran, Jualan dan Pengurusan Strategi Digital anda akan belajar langkah demi langkah untuk membangunkan pelan pemasaran bersepadu dengan visi global kedua-dua media konvensional dan digital, mengambil pelancongan pemasaran strategik dan produk, pemasaran langsung, hubungan dan pelanggan untuk mengakhiri metodologi yang paling moden Pemasaran Digital, SEO, SEM dan Media Sosial .

Jika anda ingin menjadi pengurus pemasaran total, jangan teragak-agak dan minta maklumat sekarang dan anda boleh memuat turun risalah dengan maklumat lengkap mengenai kurikulum, guru, metodologi dan Beasiswa dan Bantuan yang tersedia untuk golongan muda, wanita profesional, profesional yang menganggur dan semua orang berbakat yang memerlukannya.

Pada akhir Master Eksekutif Pemasaran, Jualan dan Pengurusan Strategi Digital anda akan dapat:

 • Menganalisis dan mentafsir prinsip operasi asas persekitaran dan pasaran .
 • Mencadangkan dan mentafsir penyelidikan pasaran dan mengesan sumber maklumat yang diperlukan untuk membuat keputusan yang tepat.
 • Mempunyai pengetahuan dan membangunkan elemen asas pemasaran dan Pemasaran , prosesnya dan struktur organisasinya.
 • Sediakan untuk dapat mengkaji proses Pengurusan Klien dan pemasaran relasi , dan untuk pembangunan teknik khusus mereka secara autonomi.
 • Membangunkan kemahiran yang diperlukan dan optimum untuk mencadangkan dan mengurus proses rundingan.
 • Menubuhkan, struktur dan mengurus organisasi perniagaan perniagaan.
 • Membangun strategi komunikasi peribadi dan media dan mengetahui cara menguruskannya.
 • Gunakan teknik pengurusan pemasaran dalam talian .
 • Dapatkan alat Sosial yang paling banyak
 • Buat dan uruskan kempen dalam talian yang berkesan, menganalisis dan mentafsir keputusan mereka dan membuat keputusan yang tepat berdasarkan kepada mereka.
 • Tingkatkan dan dapatkan hasil kreativiti anda.

Kemasukan dan pendaftaran

Program ini mempunyai beberapa tempat yang terhad. Dengan cara ini kami mempromosikan hubungan peribadi antara pelajar dan guru, supaya setiap guru menjadi mentor pelajar dengan rawatan langsung dan rapat.

Permohonan kemasukan diproses dalam urutan penerimaan yang ketat dan dinilai oleh jawatankuasa penilaian yang dibentuk oleh pengarah program, pengarah akademik dan penyelaras kemasukan. Untuk mengisi permohonan untuk kemasukan klik pada butang berikut:

Pra-pendaftaran

Tempoh pra-pendaftaran dibuka sehingga 30 September. Sepanjang tempoh ini, anda boleh menempah dan menjamin tempat anda dalam program ini dan jika anda membuat tempahan sebelum 31 Julai, anda juga akan mendapat diskaun 10% tambahan untuk pendaftaran anda.

pendaftaran

Tarikh akhir untuk menyelesaikan pendaftaran anda dalam program ini berakhir pada 24 November atau pada saat kuota tempat yang tersedia selesai.

syarat kemasukan

Pelajar yang berminat untuk mengikuti program ini dan memohon ijazah Sarjana Muda dari IEBS dan UCAM, mesti memenuhi atau mengakreditasi keperluan yang dinyatakan dalam pilihan berikut:

 • OPSION A. Dengan ijazah universiti: akreditasi atau memiliki gelar sarjana atau bersamaan dengan ijazah universiti Sepanyol atau gagal, kajian asing yang setara yang memberikan akses kepada pengajian pascasiswazah. Salinan surat-menyurat yang dikemukakan hendaklah disahkan mengikut undang-undang Sepanyol.
 • PILIHAN B. Tanpa ijazah universiti: dalam hal tidak mempunyai ijazah universiti, pengalaman profesional yang cemerlang sekurang-kurangnya 5 tahun boleh diakreditasi dengan sijil syarikat, dengan syarat ia berkaitan dengan bidang pengajian ijazah induk.

Semua dokumentasi yang disediakan mestilah diterjemahkan ke bahasa Sepanyol dengan penterjemah rasmi. Dokumen yang disediakan oleh setiap pelajar adalah:

 1. Pasport, Dokumen Pengenalan Negara (DNI) atau dokumen pengenalan yang setaraf,
 2. Kebenaran yang ditandatangani oleh pelajar untuk pemprosesan data peribadi mereka,
 3. Fotokopi sah dari ijazah universiti yang lebih tinggi sama ada oleh Apostille The Hague atau dengan perbandingan dengan notari / notari atau pensijilan syarikat pengalaman profesional yang luar biasa sekurang-kurangnya 5 tahun yang menyatakan fungsi yang dilakukan, projek-projek maju, tempoh Masa bekerja, kakitangan yang bertanggungjawab, dengan syarat pengalaman itu berkaitan dengan bidang pengajian tuan. Sekiranya pelajar tidak menghantar sijil asal, ini boleh disahkan / disahkan / disahkan / disahkan salinan sebelum notari / notari.

Nota: Tempoh penghantaran dalam format digital adalah 1 bulan dari tarikh pendaftaran.

Biasiswa dan geran

IEBS mempunyai program eksklusif biasiswa dan geran untuk memudahkan pelajar mengakses program pengajian. Komitmennya adalah untuk membantu orang ramai berminat untuk melatih dan mempromosikan kerjaya mereka. Dengan biasiswa ini, IEBS meningkatkan prospek pekerjaan mereka dan memberi mereka kesempatan untuk mengubah karier profesional mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Baca Ringkas