Sarjana Pengurusan Ekonomi dan Kewangan

Umum

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Pengurusan Ekonomi dan Kewangan mempunyai program latihan yang disesuaikan dengan keadaan ekonomi dan kewangan semasa, dan untuk membantu meningkatkan kemahiran profesional dalam sektor ini, menanggapi permintaan dari pasaran pakar profesional dalam bidang pengurusan dan pengurusan perniagaan.

Objektifnya ialah untuk memperoleh pengetahuan teori dan praktikal yang tinggi yang membolehkan profesional mengurus aktiviti perakaunan kewangan syarikat dan merancang strategi kewangan perancangan, pengawasan bidang Perakaunan dan Kawalan Pengurusan dan Perbendaharaan, serta seperti kesan sistem fiskal dalam perancangan dan strategi syarikat.

Ia menggabungkan subjek yang diperlukan untuk profesional kewangan dengan pembangunan kemahiran penting dalam mana-mana pengurus, melalui realisasi latihan praktikal yang membawa kandungan teori yang diperlukan dalam semua jenis latihan kepada realiti syarikat.

ditujukan kepada

Graduan dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan dan Diploma Sains Perniagaan. Profesional lain juga boleh mengakses Master yang, tanpa memiliki ijazah terdahulu, dapat membuktikan bahawa mereka mempunyai pendidikan perakaunan.

Pengiktirafan

Titling rasmi

Pelajar yang memenuhi keperluan Universiti Jarak UDIMA ( UDIMA ), akan memperoleh gelaran Ijazah Sarjana Pengurusan Ekonomi-Ekonomi yang diajar oleh UDIMA , sebagai tambahan kepada ijazah Sarjana Profesional yang dikeluarkan oleh Pusat Pengajian Kewangan.

KEPERLUAN UDIMA :

Akreditasi ijazah universiti. Selesai semua ujian penilaian dan peperiksaan terakhir UDIMA .

program

AREA PERAKAUNAN

  • Perakaunan Lanjutan (3 Kredit ECTS)
  • Perakaunan Instrumen Modal (3 Kredit ECTS)

ANALISIS DAN KAWALAN KAWALAN

  • Analisis Penyata Kewangan-Ekonomi dan kesannya terhadap keputusan perniagaan (4 Kredit ECTS)
  • Pertubuhan pengeluaran dan kos membuat keputusan (3 Kredit ECTS)
  • Perancangan Strategik dan Kawalan Pengurusan (3 Kredit ECTS)

KEWANGAN KEWANGAN

  • Analisis dan pengurusan sumber kewangan (7 Kredit ECTS)
  • Pengurusan Perbendaharaan (2 Kredit ECTS)
  • Kewangan berstruktur: Kelayakan projek pelaburan (3 Kredit ECTS)
  • Kewangan Perdagangan Asing (2 Kredit ECTS)

KEGIATAN LEGAL-FISCAL Amalan Korporat (Kredit 2 ECTS) Amalan Cukai (2 Kredit ECTS) Cukai Korporat (5 Kredit ECTS) Cukai Nilai Ditambah (VAT) (2 Kredit ECTS)

KAWASAN KEMAHIRAN KEMAHIRAN DAN PENGURUSAN (8 ETCS Kredit)

metodologi

Kehadiran dan On Line

Latihan di tempat

Sistem latihan bersemuka secara berterusan dan mengikut kawasan. Sifat praktikal Master digambarkan dalam analisis beberapa kes yang disediakan dan diselaraskan oleh eksekutif kanan pakar-pakar syarikat dalam kewangan, perbendaharaan, perancangan strategik dan bidang lain, yang bertujuan untuk mempromosikan kerja berpasukan, pendekatan kepada situasi sebenar syarikat dan mencari hubungan antara bidang yang berbeza dari Master. Perkembangan kemahiran pengurusan juga merupakan aspek yang ditujukan kepada Guru. Akhirnya pelajar akan hadir di mahkamah kajian kes global ini.

Untuk mendapatkan diploma akreditasi, kehadiran 90% sesi dan kehadiran ujian yang dicadangkan di seluruh Sarjana diperlukan.

Latihan dalam talian

Model latihan UDIMA berdasarkan pendidikan jarak jauh, menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) secara intensif untuk memudahkan proses pendidikan.

Buka tempoh pendaftaran sepanjang tahun

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Baca lebih lanjut

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Baca Ringkas