Universiti Georgetown membentangkan Sarjana Pengajian Profesional dalam Harta Tanah dalam format dalam talian, menyediakan laluan yang fleksibel untuk pemimpin industri masa depan untuk memajukan pengetahuan mereka dan mempercepat kerjaya mereka. Program ini, yang ditawarkan melalui Georgetown University School of Continuing Studies, mengembangkan kemahiran hartanah kritikal di peringkat akademik tertinggi. Dapatkan pemahaman yang komprehensif mengenai pasaran hartanah komersial yang berubah-ubah dan membezakan diri anda dalam industri yang kompetitif ini. Program siswazah yang diiktiraf sepenuhnya ini diketuai oleh fakulti profesional hartanah terkenal dari organisasi berprofil tinggi. Mereka menggabungkan pandangan unik dan kepakaran profesional mereka ke dalam ajaran kursus, menawarkan pelajar kurikulum yang berakar umbi dalam aplikasi industri.

Sebagai lulusan tuan universiti Georgetown dalam program Harta Tanah, anda akan membangunkan kemahiran kepimpinan yang canggih dan pengetahuan pengurusan dalam konteks industri hartanah komersil. Kedudukan berpotensi yang mungkin anda dapat lakukan termasuk:

  • Pemaju hartanah
  • Pengurus Harta Tanah Korporat
  • Pemberi Pinjaman Komersil Harta Tanah
  • Pengurus Dana Pelaburan
  • Pengurus Projek Pembinaan
  • Pengusaha Harta Tanah
  • Pemaju Komuniti


Sarjana Pengajian Profesional dalam Harta Tanah dalam talian terdiri daripada 11 kursus berjumlah 33 jam kredit. Kurikulum ini direka untuk memberikan pelajar kedua-dua asas akademik yang kuat dan wawasan mengenai isu-isu yang paling rumit yang dihadapi oleh industri hartanah komersil.

Ijazah Sarjana Muda diperlukan untuk kemasukan ke program ini.

Program diajar dalam:
English
Georgetown University Online

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Georgetown University Online »

Tarikh Akhir Kemaskini September 1, 2018
Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019