Baca keterangan rasmi

Sarjana Pendidikan di Pengajian Tinggi

Program pendidikan Sarjana Pendidikan dalam talian dalam Pengajian Tinggi (M.Ed.), yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, memberi peluang kepada individu yang mencari kerjaya dalam pengurusan peringkat menengah dan kepimpinan di kolej komuniti dan kolej dan universiti selama empat tahun. Program dua tahun ini terdiri daripada 36 jam siswazah dan ditawarkan dalam model kohort yang ditetapkan.

Pemohon berkelayakan sebaiknya mempunyai pengalaman bekerja atau mempunyai akses langsung kepada institusi pengajian tinggi dua tahun atau empat tahun atau institusi pendidikan negeri atau persekutuan yang berkhidmat di peringkat tinggi. Pemohon yang berjaya akan memerlukan akses langsung ke institusi pengajian tinggi untuk berjaya menyelesaikan tugasan kursus yang dipilih.

Gambaran Keseluruhan Program

 • Program sarjana 36 jam tanpa tesis
 • Kerja kursus selesai dalam talian.
 • Program ini dirancang untuk disiapkan dalam tempoh dua tahun dengan pelajar mengambil enam (6) jam kredit setiap musim gugur dan semester musim bunga dan enam (6) jam pada musim panas.
 • Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University.

Bagaimanakah tahap ini memajukan kerjaya saya?

Program Sarjana Pendidikan dalam Pengajian Tinggi menawarkan peluang kepada individu yang mencari karier di peringkat kemasukan ke peringkat pengurusan menengah, pengajaran, dan kepimpinan di kolej komuniti dan kolej dan universiti empat tahun. Graduan program tuan dalam Pendidikan Tinggi akan menjadi kolaboratif, berorientasikan berpasukan, profesional berasaskan pengamal yang mempunyai kebolehan untuk menamakan, merangka, menilai, dan membangunkan penyelesaian kepada masalah pendidikan tinggi.

Bagaimanakah program dihantar?

Semua kursus untuk M.Ed. dihantar sebagai kursus dalam talian. Pelajar juga perlu mengambil kira bahawa terdapat beberapa kelas kelas serentak yang diperlukan (semua pelajar bermesyuarat pada masa yang sama) yang berlaku setiap semester. Ini mesyuarat kelas yang diperlukan akan dijalankan secara dalam talian menggunakan sistem pengurusan pembelajaran kami, Papan hitam. Mesyuarat kelas ini akan diadakan pada waktu malam dan akan berada di Central Standard Times (CST). Sambungan internet berkelajuan tinggi dan keupayaan audio diperlukan.

Kursus Pengajian / Urutan Kursus

Kurikulum Sarjana dalam Pengajian Tinggi telah dibangunkan untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan yang diperlukan oleh pentadbir pendidikan tinggi esok. Program ini dirancang untuk disiapkan dalam tempoh dua tahun dengan pelajar mengambil enam (6) jam kredit setiap musim gugur dan semester musim bunga, dan enam (6) jam pada musim panas. Rujuk buku panduan Program Sarjana Pendidikan Online yang sesuai, halaman 13 untuk urutan kursus penuh.

Hasil Tanda Dagangan

Pelajar siswazah Texas Tech mempunyai kemahiran tersendiri dan boleh menghasilkan produk yang tersendiri, kualiti yang menubuhkan pelajar ini sebagai pemimpin dalam bidang mereka. Memahami kepentingan ekuiti dan keadilan sosial, graduan program ini akan menjadi kolaboratif, berorientasikan berpasukan, profesional berasaskan pengamal yang mempunyai keupayaan untuk menamakan, merangka, menilai, dan membangunkan penyelesaian kepada masalah amalan pendidikan tinggi.

Kemahiran Istimewa

 1. Pelajar akan menjadi pentadbir Pendidikan Tinggi yang memahami dengan jelas pelbagai tujuan pendidikan tinggi dan secara berkesan menilai pengalaman hidup pelbagai pengguna dalam persekitaran pendidikan tinggi.
 2. Pelajar akan menjadi pentadbir Pendidikan Tinggi yang menggunakan kemahiran komunikasi dan kolaboratif yang berkesan dalam persekitaran pasukan.

Produk Distinctive

Graduan program Pengajian Tinggi akan dapat membangun dan menilai kesan penyelesaian kepada masalah pendidikan tinggi. Penyelesaian ini akan dicirikan oleh penggunaan kerjasama berasaskan pasukan dan pengayaannya dengan pelbagai pandangan dan orang.

Perkembangan dan pencapaian kemahiran tersendiri akan dinilai sepanjang program menggunakan Rubrik Penilaian Administrator Masters Higher Education.

Dasar Pemindahan

Program ini tidak menerima jam pemindahan. Semua pelajar yang dimasukkan ke dalam program diperlukan untuk menyelesaikan semua 36 jam kurikulum kursus yang ditetapkan. Pelajar yang mengikuti ijazah sarjana kedua digalakkan untuk menyiasat program doktor dalam Pengajian Tinggi.

Proses permohonan

1. Terapkan ke Sekolah Siswazah Texas Tech University sebagai pelajar tuan. Apabila ditanya untuk memilih utama, pastikan untuk memilih kemasukan ijazah yang sepadan dengan bidang minat anda, diikuti dengan perkataan dalam talian.

 • Selesaikan permohonan Graduate.
 • Yuran permohonan awal $ 60 atau $ 50 untuk setiap permohonan berikutnya (termasuk perubahan tarikh kemasukan, menambah / menukar permintaan program, atau permintaan kemasukan semula).
 • Pelajar antarabangsa juga perlu mengemukakan Ujian Bahasa Inggeris sebagai mata pelajaran Bahasa Asing (TOEFL) ke Sekolah Siswazah. Skor mestilah kurang dari dua tahun pada masa permohonan.

2. Memohon bantuan kewangan dan / atau biasiswa dan Biasiswa Graduate College of Education.

 • Bantuan kewangan diedarkan berdasarkan pendaftaran sepenuh masa dan beberapa keperluan kelayakan lain. Waktu mendaftar anda pada hari ke 12 kelas pada semester musim gugur dan musim semi menentukan status pendaftaran anda untuk semester, dan bantuan kewangan dikeluarkan dengan sewajarnya. Menghadiri kurang daripada sepenuh masa boleh bermakna pengurangan bantuan.

3. Apabila anda diterima masuk ke Sekolah Siswazah dan Kolej Pendidikan, anda akan bekerja dengan penasihat fakulti untuk membangunkan satu pelan ijazah. Jika anda menerima surat penolakan, anda boleh menghubungi Dekan Bersekutu Pendidikan Siswazah dan Penyelidikan untuk menasihati mengenai proses rayuan kemasukan.

 • Sekolah Siswazah dan Kolej Pendidikan akan memaklumkan anda tentang status kemasukan anda dengan mengemas kini tab Aplikasi di Raiderlink anda.

Keperluan Program

Prasyarat: Ijazah Sarjana Muda

Kursus ditawarkan dalam dua tahun kitaran bermula setiap kejatuhan. Pelajar biasanya mengambil dua kursus setiap semester. Tiada kelas di kampus yang diperlukan; Walau bagaimanapun, peluang untuk pertemuan tatap muka dengan ahli fakulti dan pelajar akan disediakan sepanjang program.

KURSUS YANG DIPERLUKAN

 • EDHE 5001 Aspek Perundangan dan Pengurusan Krisis Pendidikan Tinggi
 • EDHE 5300 Sejarah Pengajian Tinggi
 • EDHE 5303 Akses dan Ekuiti dalam Pengajian Tinggi
 • EDHE 5341 Penilaian dalam Pengajian Tinggi
 • EDHE 5313 Kolej Komuniti Komprehensif
 • EDHE 5332 Perkhidmatan Pelajar dalam Pendidikan Tinggi
 • Pembangunan Pelajar Kolej EDHE 5334
 • EDHE 5321 Pentadbiran Pendidikan Tinggi
 • EDHE 5323 Pembiayaan dalam Pendidikan Tinggi
 • EDHE 5393 Magang dalam Pendidikan Tinggi
 • EDHE 6310 Reka Bentuk Penyelidikan Pendidikan Tinggi
 • Capstone EDHE 5001 Master (Projek Berasaskan Kumpulan atau Individu)
 • Jumlah 36 Jam Kredit

Maklumat tambahan

Orientasi

Pelajar yang dimasukkan ke dalam program ini mesti menghadiri orientasi satu hari di tapak kampus Texas Tech University di Lubbock, TX sebelum semester pertama pendaftaran. Kegagalan untuk menghadiri orientasi akan mengakibatkan kemasukan atau penarikan balik diterima oleh program.

Pelatih

Pelajar perlu melengkapkan latihan latihan latihan selama 150 jam di tapak yang menawarkan peluang untuk pelajar terlibat dalam kedua-dua kumpulan dan individu pentadbiran pendidikan tinggi. Rujuk Buku Panduan Pelatih untuk butiran lengkap.

Program diajar dalam:
English
Texas Tech University Worldwide eLearning

Lihat 65 lagi program yang ditawarkan oleh Texas Tech University Worldwide eLearning »

Tarikh Akhir Kemaskini April 24, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date