Read the Official Description

Sarjana Pendidikan dalam Reka Bentuk dan Teknologi Pembelajaran di Saint Mary's University of Minnesota mengintegrasikan pandangan teknologi pendidikan dan penyelidikan terobosan mengenai cara orang belajar untuk mengubah pendidik menjadi guru utama, bersedia untuk berhubung dengan pelajar yang berbeza hari ini.

Program progresif Saint Mary direka oleh K-12 dan pentadbir pendidikan tinggi dan pendidik dengan kerjasama para wakil dari pemimpin industri teknologi; ia melampaui teori untuk membantu anda mencari cara baru untuk mendidik dan memberi inspirasi kepada pelajar anda.

Program ijazah Sarjana Muda Pembelajaran dan Teknologi melengkapkan anda dengan alat untuk mendefinisikan semula pembelajaran pelajar untuk masa depan. Terokai transformasi bidang pendidikan seperti pembelajaran berpusatkan pelajar, menggunakan teknologi sebagai alat pemikiran, mempersonalisasi pembelajaran, dan memanfaatkan minda untuk mengoptimumkan penglibatan para pelajar dan guru.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai program Sarjana Muda Pendidikan dalam Reka Bentuk Pembelajaran dan Teknologi Saint Mary dalam talian, lengkapkan borang tersebut untuk meminta lebih banyak maklumat.

Program taught in:
English

See 11 more programs offered by Saint Mary's University of Minnesota Online »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date