Bayaran Bayar Penuh

Melanjutkan kerjaya pengajaran anda

Pendidik memainkan peranan yang penting dalam membangunkan keupayaan rakyat untuk menggunakan pengetahuan untuk belajar, membangun dan mengambil bahagian dalam dunia kontemporari. Sarjana Pendidikan bertujuan untuk melanjutkan kepakaran anda, membantu anda untuk menjadi pemimpin dalam Pendidikan. Ia juga ditawarkan sepenuhnya dalam talian, memberikan anda fleksibiliti untuk belajar di mana sahaja, bila-bila masa.

Jurusan

 • Dewasa, Profesional dan Tempat Kerja Pembelajaran
 • Linguistik Terapan
 • Perkembangan kerjaya
 • Kurikulum dan Pedagogi Kepimpinan
 • Terkemuka dan Organisasi Urusan Pendidikan
 • pendidikan pelbagai budaya
 • Online dan Diedarkan Pembelajaran

pengkhususan lain boleh didapati dalam Sarjana Pendidikan (Commonwealth Disokong Place) program.

Satu komponen penting kajian anda akan menjadi kursus penyelidikan direka untuk memperluaskan pemahaman anda tentang peranan pendidikan dalam masyarakat, dan cabaran yang dihadapi oleh para pendidik dalam pesat berubah, masyarakat pelbagai budaya. Pilih antara projek Penyelidikan Gunaan atau Penyelidikan Lanjutan.

 • Penyelidikan Gunaan mempunyai penekanan praktikal pendekatan inovatif dan kreatif untuk menyelesaikan isu-isu semasa dalam persekitaran pendidikan. Anda boleh menggunakan pengalaman anda sendiri sebagai latar belakang kajian anda dan membangunkan projek penyelidikan berdasarkan tempat kerja semasa anda.
Pengkhususan Penyelidikan Advanced akan membolehkan anda untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang kepentingan pendidikan anda. Menggunakan kaedah penyelidikan, anda akan meneroka pendekatan yang berbeza untuk pendidikan kontemporari, dan membangunkan kemahiran penyelidikan profesional penting untuk menjalankan pembelajaran selanjutnya. Pengkhususan ini menawarkan laluan berasaskan penyelidikan ke PhD, tertakluk kepada semua syarat-syarat kemasukan.

Syarat Kemasukan

 • Diluluskan ijazah sarjana muda, atau setaraf, dalam bidang pendidikan.
 • Calon yang mempunyai ijazah sarjana muda, atau yang setaraf, dalam disiplin bukan berkaitan mungkin layak untuk kemasukan ke Sijil Siswazah USQ Pendidikan. Setelah selesai dan pencapaian PNG minimum 4.0, mereka boleh memohon untuk kemasukan ke Sarjana Pendidikan.

Keperluan Bahasa Inggeris

Semua pelajar dikehendaki untuk memenuhi keperluan bahasa Inggeris yang berkenaan. Program ini memerlukan sekurang-kurangnya IELTS 6.5 atau setaraf.

Jika anda tidak memenuhi keperluan bahasa Inggeris anda boleh memohon untuk mengkaji program bahasa Inggeris University-diluluskan.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Southern Queensland (USQ) »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
18 - 72 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
18,080 AUD
Bayaran penuh domestik membayar untuk kali pertama pengajian (Lebih kurang)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date