Gambaran keseluruhan

Bersiap sedia untuk amalan pengajaran masa depan dengan peringkat akhir program Sarjana Pendidikan kami. Membangun pengetahuan yang diperoleh daripada program PG Cert dan PG Dip kami, kursus Masters in Education ini akan meneroka bagaimana penemuan penting sains kognitif berkaitan dengan pembelajaran dan pengajaran dalam konteks pendidikan, dan bagaimana ini akan mempengaruhi pendekatan anda sendiri untuk belajar dan mengajar.

Sepanjang kursus ini anda juga akan belajar bagaimana untuk menerangkan tahap dan konvensyen penyelidikan akademik, termasuk membingkai soalan penyelidikan, menulis cadangan dan memilih kaedah penyelidikan. Bekerja bersama ahli profesional pendidikan, anda juga akan mengetahui bagaimana untuk menyesuaikan diri dengan yakin dengan pelbagai konteks pendidikan, menggunakan kemahiran dan strategi untuk menyelesaikan masalah, memantau kemajuan dan mengubah pendekatan anda jika perlu.

Akhir sekali, anda juga akan merancang, merancang dan menjalankan projek penyelidikan akademik yang memberi kesan kepada pengajaran, pembelajaran atau penilaian dalam suasana pendidikan tertentu.

Dengan kemahiran praktikal dan boleh pindah untuk pengamal di hampir setiap bidang pendidikan, termasuk kerjaya awal dan kakitangan yang lebih senior, kursus ini memberikan peluang yang sempurna untuk refleksi dan pembangunan kerjaya jangka panjang.

Pembelajaran dan penilaian

Pengenalan

Belajar secara dalam talian memberikan anda kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain anda mempunyai akses internet.

Semua kursus dalam talian kami mempunyai tempoh pengajaran yang menunjukkan panduan untuk tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Tempoh sebenar mungkin lebih panjang atau lebih pendek bergantung kepada kelajuan pengajian anda, pilihan kajian yang dipilih dan ketersediaan modul. Ia mungkin untuk menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus yang menunjukkan dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu; Walau bagaimanapun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Semua kursus kami mempunyai tarikh permulaan yang teratur sepanjang tahun. Tahun akademik kami disusun menjadi modul, biasanya dengan rehat satu atau dua minggu di antara modul dan rehat tiga minggu berstruktur untuk tempoh Krismas. Pelajar akan menerima jadual kursus semasa proses permohonan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan persekitaran pembelajaran maya dan bukannya kampus tradisional. Sistem ini menjejaki dan menguruskan proses pembelajaran secara real-time dan memberikan anda akses segera kepada bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Semua kursus disampaikan dalam bahasa Inggeris sahaja.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda. Untuk memastikan anda menerima sokongan yang anda perlukan dari tutor anda, kami menyerahkan saiz kelas kami kepada 20 orang pelajar.

Penilaian

Kursus Sarjana Pendidikan kami merangkumi kedua-dua modul wajib dan pilihan, jadi anda boleh menyesuaikan kandungan kursus anda agar lebih sesuai dengan minat dan aspirasi anda.

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Penilaian untuk Sarjana Pendidikan didasarkan pada gabungan kerja kursus bertulis, soalan pembelajaran kolaboratif, pembentangan, sumbangan kepada portfolio elektronik dan kerja disertasi atau projek individu.

Anda dapat melihat markah sementara anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah belajar semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki. Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan anda maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus Master anda. Kami mencapai ini dengan:

  • menunjukkan tanda anda dengan jelas dalam buku graduan anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran
  • perubahan pantas pekerjaan yang dinilai untuk memastikan bahawa buku grad anda sentiasa terkini
  • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun
  • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda
  • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.
Apabila berjaya menyelesaikan Ijazah Sarjana Pendidikan anda, anda akan dijemput menghadiri majlis tamat pengajian di University of Essex, Kampus Colchester.

Prospek kerjaya

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Perkembangan profesional yang berterusan adalah asas program ini, dengan kelayakan dikaitkan dengan Rangka Kerja Piawaian Profesional UK (UKPSF), yang membolehkan peserta untuk mendokumentasikan bukti untuk program / afiliasi CPD yang diiktiraf.

Penilaian dan maklumbalas yang dilakukan pada program ini juga memberi peluang kepada anda untuk merenungkan perkembangan profesional jangka panjang anda. Rangkaian dan komunikasi dengan rakan-rakan profesional dan rakan-rakan, kursus ini membolehkan anda mengembangkan peranan anda sendiri dan terlibat dalam pembangunan profesional.

Syarat kemasukan

Kandungan program ini memerlukan anda untuk merenungkan pengalaman kerja pendidikan anda sendiri; oleh itu, anda perlu dipekerjakan dalam peranan pengajaran pada masa ini, atau mempunyai pengalaman mengajar dalam konteks pendidikan pasca wajib atau mempunyai akses tetap dalam keupayaan pengajaran ke tempat kerja atau organisasi pendidikan semasa pengajian anda.

Walau bagaimanapun, ini tidak mengehadkan pemohon kepada mereka yang hanya bekerja di sekolah, kolej atau universiti; Permohonan juga akan dipertimbangkan secara kes demi kes dari pelajar yang bekerja dalam organisasi alternatif di mana program pendidikan terancang disampaikan, contohnya galeri, muzium, NGO atau sektor yang berkaitan dengan pendidikan.

Kami mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel yang memandang pengalaman akademik dan kerja anda serta motivasi anda untuk melakukan kursus. Terdapat dua laluan masuk ke program Master of Education kami:

1. Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Permintaan Akademik Kemasukan untuk program Sarjana Pendidikan kami, anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minima:

  • Ijazah sarjana dari institusi yang diluluskan bersamaan dengan gelar Honours UK atau kelayakan profesional yang berkaitan.

Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Akademik) 6.5 atau setaraf. Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris jika anda warga negara, atau jika anda telah menyelesaikan kelayakan yang setara dengan ijazah Inggeris dalam, mana-mana negara ini.

2. Laluan Masuk Pengalaman Kerja

Kami menyedari bahawa anda boleh mendapatkan kemahiran dalam pelbagai cara dan prestasi akademik sebelum ini bukan satu-satunya penunjuk keupayaan pemohon. Oleh itu, jika anda tidak memenuhi piawaian akademik minimum di atas, anda mungkin masih layak untuk mendaftar melalui Laluan Masuk Pengalaman Kerja kami.

Untuk memenuhi keperluan Laluan Kemasukan Pengalaman Kerja untuk program Sarjana Pendidikan kami, anda mesti memenuhi kriteria berikut sebagai minimum:

  • Sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman mengajar dalam suasana pendidikan wajib.
  • Penguasaan bahasa Inggeris sepatutnya berada pada tahap yang setara dengan IELTS (Akademik) 6.5.
  • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris jika anda warga negara, atau jika anda telah menyelesaikan kelayakan yang setara dengan ijazah Inggeris dalam, mana-mana negara ini.

Permohonan anda akan dipertimbangkan secara individu dengan mengambil kira motivasi anda untuk melakukan kursus, pengalaman kerja terdahulu dan kelayakan lain yang berkaitan yang menunjukkan keupayaan anda untuk berjaya menyelesaikan program ini.

Jaminan wang kembali 21 hari

Jika anda mendaftar dalam program Sarjana Pendidikan kami tetapi memutuskan bahawa pembelajaran dalam talian bukanlah untuk anda, kami akan membenarkan anda menarik balik dalam masa 21 hari dari tarikh mula yang dinyatakan pada surat tawaran anda. Jika anda telah membayar deposit awal di depan, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 37 lagi program yang ditawarkan oleh University of Essex Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 23, 2018
Kursus ini Online
Start Date
Duration
24 
Sambilan
Price
10,906 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh