Sarjana Pemasaran

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kami adalah institusi pengajaran dalam talian yang terdapat dalam 3 bahasa (Inggeris, Sepanyol dan Portugis) yang berpusat di London tetapi dengan kursus dalam talian yang boleh diakses di seluruh dunia.

Mengapa MSc dalam Pemasaran?

Pemasaran memainkan peranan penting dalam dunia perniagaan, yang menjadi lebih mencabar dan berdaya saing. Pasaran buruh berusaha sangat mahir, kreatif, inovatif dan dikagumi dengan strategi yang berkesan dalam konteks antarabangsa. Profesional ini dijangka dapat memberikan jawapan dalam menyelesaikan masalah pengurusan dan strategi di pelbagai bidang perniagaan.

The MSc in Marketing di London School of Design and Marketing akan mengembangkan dan mengembangkan pengetahuan baru, kemahiran baru dan metodologi yang berkesan untuk pemasar untuk menjadi pakar yang berkelayakan, mencapai matlamat kerjaya yang tinggi.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion

TINJAUAN KURSUS

Pengenalan

Master of Science (MSc) dalam Pemasaran memberi tumpuan kepada pembangunan kecekapan baru yang meningkatkan pemahaman dan pelaksanaan strategi pemasaran yang inovatif dan berkesan, serta memahami pasaran yang semakin mencabar dan berdaya saing. Kursus ini secara eksklusif dalam talian dan direka untuk menggalakkan pelajar untuk membangunkan kemahiran kritis dan teori menerusi kepelbagaian kaedah penilaian yang digunakan, termasuk komponen akademik dan praktikal, seperti kajian kes sebenar dan projek yang digunakan.

Kecekapan Pembelajaran

Pelajar akan mengambil pandangan bersepadu mengenai proses pengurusan pemasaran dan menonjolkan peluang untuk pembangunan profesional. Pentingnya visi ini dan pendekatannya terhadap strategi pengurusan akan dibuktikan, mewujudkan rancangan untuk pelbagai organisasi atau syarikat. Pelan kursus ini juga menggalakkan penggunaan teori dan amalan penyelidikan yang sedia ada untuk membangunkan pemikiran strategik dan amalan pengurusan pemasaran, dengan menyediakan pelajar LSDM dengan pengetahuan dan akademik dan usahawan yang lebih maju dan khusus untuk membolehkan mereka meneruskan kerjaya disatukan pada masa akan datang.

Fakulti

Fakulti ini terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, berpengalaman dan bereputasi. Sebagai tambahan kepada latihan akademik di peringkat kedoktoran, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang disatukan, menghubungkan komponen akademik dengan pasaran buruh.

Pusat Tutor

Pelajar LSDM diikuti setiap minggu melalui Pusat Tuisyen yang terdiri daripada satu pasukan tutor yang mengkhusus dalam pemasaran dengan latihan peringkat tuan dan pengalaman bertahun-tahun terbukti. Pusat Tutor juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

Penerima dan Keluar Profesional

Master dalam Pemasaran ditujukan kepada pelajar, profesional, usahawan dan pengurus dengan cita-cita karier yang disatukan dalam bidang pemasaran. Master dalam Pemasaran menyediakan profesional dalam bidang komunikasi, pengiklanan, pengurusan, jualan, kawalan produk dan / atau perkhidmatan, kreatif, bertanggungjawab di kawasan perniagaan, antara lain.

KEPERLUAN ENTRY

Calon boleh memohon Master dalam Pemasaran melalui pilihan aplikasi berikut:

- Ijazah Sarjana: telah menamatkan pendidikan tinggi (3 tahun pengajian) di negara asal, yang disahkan oleh sijil yang dikeluarkan secara sah. Ijazah ini mestilah diperolehi di kawasan pilihan atau disiplin yang berkaitan.

Dokumen:

 • CC atau Kad Pengenalan atau Kad Pengenalan
 • Pasport
 • Surat CV dan Motivasi
 • Sijil Ijazah Sarjana Muda

* Sijil IELTS (hanya untuk pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain bahasa asal mereka).

- Melalui Pengalaman Profesional: Pengalaman kerja yang relevan, menunjukkan keupayaan anda untuk belajar di peringkat Master of Marketing, tertakluk kepada kelulusan LSDM berdasarkan pertalian dan kaitan pendidikan dasar, pengalaman latihan dan projek pelajar. Anda akan diminta untuk mempunyai portfolio yang mendedahkan pengalaman profesional anda dalam bidang Design.

Dokumen:

 • CC atau Kad Pengenalan atau Kad Pengenalan
 • Pasport
 • Surat CV dan Motivasi

* Sijil IELTS (hanya untuk pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain bahasa asal mereka).

Pelajar dengan Keperluan Khas juga boleh memohon. Analisis akan dibuat antara pelajar dan orang yang menjaga sokongan pelajar mengenai keperluan khusus setiap kes.

Pelajar senior juga boleh memohon. Analisis akan dibuat dari laluan profesional anda, sama seperti apa yang dilakukan di kandang oleh Via Professional Experience.

* Pelajar yang ingin belajar dalam bahasa selain daripada bahasa asalnya mesti melampirkan permohonan mereka sebagai sijil sebagai bukti bahawa mereka mempunyai purata 6.0 dalam bahasa yang dipilih atau setara dengan peperiksaan IELTS. Ketahui lebih lanjut mengenai IELTS.

STRUKTUR

Master dalam Pemasaran adalah 100% dalam talian, direka untuk pembelajaran mengikut ketersediaannya tanpa jadual tetap. Iaitu, pelajar LSDM menentukan masa dan di mana untuk mengakses kandungan serta prestasi kerja penilaian. Hanya kertas akhir dan persembahan yang tepat pada masanya akan dijadualkan pada waktu tertentu dan disampaikan kepada pelajar tepat pada masanya.

Dalam masa kira-kira 12 bulan, beliau akan menamatkan Master dalam Pemasaran, yang diakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu universiti khusus terkemuka di UK, mengajar dalam bahasa ibunda tanpa meninggalkan rumahnya.

 • Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus:
 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis;
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan satu projek akhir;
 • Kandungan unit tidak segerak dan teratur oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor berfungsi sebagai sokongan dan interaksi bagi pelajar;
 • Sumber-sumber dalam talian (contohnya kuliah, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi, maklumbalas, kemudahan forum dan kumpulan perbincangan dalam talian, latihan praktikal).
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Baca Ringkas
London , Madrid , Porto + 2 Lagi Kurang