Read the Official Description

Kami adalah penyedia pendidikan dalam talian yang berpangkalan di UK, boleh diakses di seluruh dunia dalam 3 bahasa yang berbeza.

Kenapa ijazah Sarjana Muda dalam Rekabentuk?


Reka bentuk tidak pernah begitu penting. Ini adalah sebahagian dari kehidupan seharian kita kerana kita dapat tersandung pada setiap produk yang kita gunakan, laman web yang kita layari atau aplikasi yang kita pasang pada telefon pintar kita./>

London School Of Design And Marketing 's Bachelor in Design akan membantu anda membina kerjaya di dunia kreatif dan mungkin menjadi rangsangan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat baru, melepaskan bahagian kreatif anda dan membuat projek yang kuat yang memberi inspirasi dan motivasi kepada orang ramai. Sarjana Muda dalam Rekabentuk ini berdasarkan tiga perkara utama:

 • Pengetahuan: pemahaman kontemporari dan luas konsep, alat, sejarah dan reka bentuk secara amnya, serta hubungan antara bidang utama aktiviti;
 • Kemahiran: keupayaan untuk berjaya mencipta, merancang, melaksanakan dan menguruskan projek menggunakan pengetahuan yang diperoleh;
 • Sikap: membangunkan ciri-ciri peribadi, seperti fleksibiliti, empati, realisme dan keusahawanan.

Ijazah Sarjana Muda LSDM dalam Rekabentuk secara eksklusif dalam talian dan boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


London School Of Design And Marketing
/>

Di mana Passion Menjadi Profesion


TINJAUAN KURSUS/>


Pengenalan/>

Sarjana Muda dalam Rekabentuk telah diilhamkan untuk mereka yang ingin memperoleh kemahiran baru, pengetahuan dan mencari penyelesaian baru apabila membangunkan cadangan baru untuk isu global dalam Reka Bentuk. Pelan kursus kami telah digariskan berdasarkan keputusan strategik melalui sikap pelbagai disiplin di pasaran global.


Kemahiran Belajar/>

Sarjana Muda dalam Rekabentuk menyediakan profesional untuk beberapa kawasan Rekabentuk, menawarkan pendidikan tinggi yang lebih maju dan komprehensif, diselaraskan dan disokong oleh perkembangan terkini dalam bidang sains dan teknologi. Pelan kursus untuk Ijazah Sarjana Muda LSDM dalam Rekabentuk telah dibangunkan dan dibahagikan kepada tiga peringkat berasingan:


Peringkat 1/>

Peringkat pertama, yang sepadan dengan tahun pertama kursus kami, bertujuan untuk menyediakan pelajar-pelajar LSDM untuk beberapa kawasan Reka Bentuk melalui pemahaman kontemporari dan meluas konsep, alat, sejarah dan kaedah reka bentuk secara umum. Ia juga bertujuan untuk memahami hubungan antara bidang utama aktiviti (seperti komunikasi, interaksi dan reka bentuk produk) melalui pembangunan gambaran menyeluruh tentang topik yang berkaitan dengan misi reka bentuk, interaksi dengan pasaran dan peranannya dalam masyarakat.


Peringkat 2/>

Peringkat kedua, yang sepadan dengan tahun kedua kursus kami, bertujuan untuk memupuk kemahiran yang kukuh untuk pembangunan dan pelaksanaan projek. Kemahiran ini berstruktur di sekitar kawasan utama konsep komunikasi, reka bentuk interaktif dan reka bentuk produk. Para pelajar akan dapat:

 • Mengenalpasti dan menganalisis: menganalisis persekitaran di mana penyelesaian masalah berlaku, berfikir secara kreatif, mengenal pasti keadaan dan matlamat yang berkaitan dengan penyelesaian masalah dan mengenal pasti sumber dan kemahiran yang diperlukan;
 • Buat pilihan: membuat keputusan, memahami ketidakpastian dan risiko yang berkaitan, meramalkan implikasi masa depan keputusan dan membangunkan kapasiti argumentatif;
 • Mengintegrasikan: proses dan kepelbagaian kepentingan serentak dengan peningkatan fleksibiliti dan inovasi;
 • Melaksanakan: perancangan dan organisasi, penciptaan persekitaran yang sesuai, pelaksanaan dan kawalan, pembangunan kemahiran kreatif dalam reka bentuk projek dan peringkat pelaksanaan.


Peringkat 3/>

Peringkat ketiga, yang sepadan dengan tahun ketiga kursus kami, bertujuan untuk menubuhkan pengetahuan yang diperoleh dalam unit kursus terdahulu dan kemajuan dengan keyakinan diri, realisme dan keusahawanan. Pada peringkat ini, pelajar LSDM akan membangunkan projek kursus akhir mereka melalui kemahiran berikut:

 • Fleksibiliti: dapat menangani pelbagai projek reka bentuk dan menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah-ubah sebagai profesional yang berkemahiran tinggi dan bersedia bekerja dalam pasukan multidisiplin;
 • Empati: mampu memahami dan membantah pandangan yang berbeza;
 • Realisme: membuat penilaian cepat terhadap kemahiran dan kemahiran mereka sendiri pada bila-bila masa, bergantung pada kepakaran dan prestasi mereka sendiri;
 • Keusahawanan: keupayaan untuk mencipta, membangun dan menjual idea, kerja visual, produk atau perkhidmatan.


Staf Pengajaran/>

Kakitangan pengajar kami terdiri daripada guru-guru yang berkelayakan, berpengalaman dan bereputasi. Selain ijazah akademik peringkat Doktor, mereka mempersembahkan kerjaya profesional yang mantap, menyambung komponen akademik dengan pasaran pekerjaan.


Pusat Tutor/>

Pelajar LSDM diselia secara mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus dalam Reka bentuk, dengan ijazah Sarjana dan beberapa tahun pengalaman terbukti. Pusat Tutor kami juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


Sasaran dan Outlet Profesional/>

Ijazah Sarjana Muda dalam Reka Bentuk ini bertujuan untuk pelajar, profesional, artis atau freelancers dengan cita-cita atau kerjaya yang mantap dalam pengiklanan (pengarah seni, pengeluar atau pereka), reka bentuk visual, reka bentuk komunikasi, reka bentuk grafik dan reka bentuk interaktif (pereka, pengeluar, , pengarah seni atau pengarah kreatif). Para pelajar Sarjana Muda dalam Reka bentuk akan mempunyai peluang untuk bekerja di agensi visual (pengiklanan, reka bentuk) atau syarikat-syarikat reka bentuk produk, reka bentuk komunikasi, dan reka bentuk interaktif, antara lain.


STRUKTUR/>


Ijazah Sarjana Muda dalam Rekabentuk adalah 100% secara dalam talian, direka bentuk untuk pembelajaran mengikut ketersediaan pelajar, tanpa jadual waktu tetap. Dengan kata lain, pelajar LSDM dapat menentukan kapan atau di mana mereka boleh mengakses kandungan kami dan melaksanakan tugasan penilaian. Hanya tugasan akhir dan persembahan khusus akan dijadualkan dalam jadual waktu tetap, yang akan dilaporkan pada waktu yang ditetapkan untuk pelajar LSDM./>

Dalam masa kira-kira 36 bulan, pelajar LSDM akan melengkapkan Ijazah Sarjana Muda dalam Rekabentuk yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif (UCA), salah satu daripada universiti khusus terkemuka di United Kingdom.


Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang digunakan dalam kursus ini:/>

 • Mengajar dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.
 • Maksimum 3 unit pada masa yang sama dan projek akhir;
 • Kandungan unit adalah tidak segerak dan dianjurkan oleh topik mingguan;
 • Pusat Tutor kami berfungsi sebagai alat sokongan dan interaksi bagi pelajar kami;
 • Sumber-sumber dalam talian (seperti kuliah, seminar dan perbincangan, tutorial dan sesi maklum balas, forum, kumpulan perbincangan dalam talian dan latihan praktikal).
Program taught in:
English
Sepanyol
Portugis

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 
Sepenuh masa
Price
8,550 GBP
Jumlah harga untuk Ijazah Sarjana Muda 10260 GBP
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
Application deadline
Start Date
Dis. 2019
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dis. 2019

Location
Application deadline
End Date