Sarjana Muda Telekomunikasi

Université Virtuelle (UIV)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Telekomunikasi

Université Virtuelle (UIV)

Lesen Remote dalam Perkhidmatan Komputer dan Rangkaian menyediakan sistem maklumat asas, seni bina rangkaian dan pembangunan aplikasi rangkaian. Latihan dalam talian ini membolehkan para profesional untuk mengkhususkan diri dalam ijazah sarjana dalam keselamatan komputer, sistem maklumat, telekomunikasi ... Atau dalam penyelidikan dan pembangunan dengan rakan kongsi kami di Jerman.réseaux

Lesen jauh dalam telekomunikasi, komputer khusus dan pentadbiran sistem dan rangkaian memberi anda asas-asas asas dalam sistem komunikasi tertanam, sistem terkubur, peralatan telekomunikasi dan rangkaian komputer ... untuk memahami fungsi rangkaian. Anda kemudian perlu menguasai kaedah yang berbeza untuk menguruskan rangkaian; seni bina dan keselamatannya. Latihan dalam talian yang diterapkan ini memberikan teori, tetapi juga mengamalkan melalui penyelenggaraan seminar, TP dan cabaran, dan pensijilan praktikal yang ditawarkan sepanjang 3 tahun (Java, Cisco, MTA ...).

Dengan lesen jauh ini, anda dapat meneruskan ijazah Sarjana dalam pelbagai kepakaran, seperti keselamatan komputer, kejuruteraan sistem maklumat.

This school offers programs in:
  • Perancis


Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Tunisia - Tunisia Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunisia Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat