Read the Official Description

Lesen Remote dalam Perkhidmatan Komputer dan Rangkaian menyediakan sistem maklumat asas, seni bina rangkaian dan pembangunan aplikasi rangkaian. Latihan dalam talian ini membolehkan para profesional untuk mengkhususkan diri dalam ijazah sarjana dalam keselamatan komputer, sistem maklumat, telekomunikasi ... Atau dalam penyelidikan dan pembangunan dengan rakan kongsi kami di Jerman.réseaux

Lesen jauh dalam telekomunikasi, komputer khusus dan pentadbiran sistem dan rangkaian memberi anda asas-asas asas dalam sistem komunikasi tertanam, sistem terkubur, peralatan telekomunikasi dan rangkaian komputer ... untuk memahami fungsi rangkaian. Anda kemudian perlu menguasai kaedah yang berbeza untuk menguruskan rangkaian; seni bina dan keselamatannya. Latihan dalam talian yang diterapkan ini memberikan teori, tetapi juga mengamalkan melalui penyelenggaraan seminar, TP dan cabaran, dan pensijilan praktikal yang ditawarkan sepanjang 3 tahun (Java, Cisco, MTA ...).

Dengan lesen jauh ini, anda dapat meneruskan ijazah Sarjana dalam pelbagai kepakaran, seperti keselamatan komputer, kejuruteraan sistem maklumat.

Program taught in:
Perancis

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Last updated June 14, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date