Baca keterangan rasmi

Gambaran keseluruhan

Kehidupan tidak berhenti ketika sekolah bermula. Sarjana Muda Seni dalam Pengajian Interdisipliner menawarkan program yang disesuaikan dengan minat dan jadual unik. Komunikasi profesional, amalan alam sekitar, kajian keadilan, perniagaan - apa pun penekanan, kami komited kepada matlamat akademik individu. Jangan disekat dengan jarak kerana BA dalam Pengajian Interdisipliner boleh dicapai secara dalam talian atau melalui gabungan pembelajaran dalam talian dan sesi di kampus. Model pembelajaran membolehkan transformasi profesional dan peribadi tanpa mengganggu kehidupan untuk memenuhi matlamat pendidikan; Kewajipan tidak perlu menjadi penghalang kepada pendidikan dunia sebenar. Sarjana Muda Seni dalam program Pengajian Interdisipliner menawarkan BA dengan penekanan pada komunikasi profesional, amalan alam sekitar, kajian keadilan, atau perniagaan - atau gabungannya. Anda memperibadikan pendidikan anda dengan melengkapkan kursus RRU ini dengan kursus yang dipilih dari institusi pasca menengah yang lain.

Leverage Learning Anda

BA dalam Pengajian Interdisipliner membolehkan pelajar mengambil peranan aktif dalam reka bentuk pendidikan mereka. Dengan program yang membina pengalaman profesional, pengalaman akademik terdahulu, dan matlamat kerjaya, pelajar mencapai kecekapan dalam lima domain pengetahuan: kepimpinan dan kerja berpasukan; komunikasi; pengetahuan; pemikiran kritikal dan kesedaran global. Di samping itu, pilihan kursus dan kerja akademik akan menunjukkan penglibatan kritikal dengan konsep teras dalam bidang kepentingan, seperti pendidikan Orang Asli, mentadbir belia berisiko, model penjagaan kesihatan alternatif, kepimpinan masyarakat, keadilan sosial, persekitaran atau tanggungjawab sosial korporat. Pelajar menentukan fokus mereka; Royal Roads University membantu membina program untuk mencapainya.

Kursus

Disenaraikan di bawah adalah diperlukan, kursus utama yang diambil oleh pelajar pada awal dan akhir BA dalam program Pengajian Interdisipliner. Kursus-kursus ini ditambah dengan pilihan RRU dalam talian dan / atau kampus yang ditetapkan, dan pelajar boleh mengambil 12 kredit dari 300/400 tahap pilihan dari mana-mana institusi pasca menengah yang layak untuk memperoleh kepakaran subjek lanjut. Kelulusan mesti diperoleh sebelum mengambil kursus luaran.

 • INDS300: Penulisan Disiplin
 • INDS310: Pengenalan kepada Kajian Interdisipliner
 • INDS400: Perspektif Global mengenai Cara Mengetahui Orang Asal
 • INDS417: Kajian Bebas
 • INDS480: Magang
 • INDS490: Projek Penyelidikan Kanan / Kertas
 • ITAI: Pengenalan kepada Integriti Akademik

Merancang Kejayaan Anda

 • Kursus asas memperkenalkan konsep teras interdisipliner
 • Fokus akademik merangsang anda dalam bidang minat anda
 • Tumpuan profesional memberikan penekanan kerjaya individu dunia
 • Peluang untuk menangani isu semasa melalui pembelajaran dan penyelidikan yang digunakan

Memerlukan dua hingga empat tahun pengajian, program ijazah ini membolehkan pelajar menggabungkan kursus Royal Roads dengan kredit yang diperoleh di institusi lain. Bergantung pada pilihan kursus, kerja boleh diselesaikan secara online, atau pelajar boleh datang ke kampus untuk kursus atau kursus tatap muka. Bergantung pada tahap pengalaman profesional, pelajar akan melengkapkan latihan untuk memperdalam kemahiran mereka.

Program diajar dalam:
English

Lihat 20 lagi program yang ditawarkan oleh Royal Roads University »

Tarikh Akhir Kemaskini July 4, 2018
This course is Online, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 4, 2019
Jan 28, 2020
Duration
2 - 4 
Sambilan
Price
31,992 CAD
$ 31,992 (antarabangsa); $ 17,640 (domestik) penyiapan ijazah (tahun 3
Deadline
Jun 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Okt 28, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 4, 2019
Tarikh tutup permohonan
Jun 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Start Date
Jan 28, 2020
Tarikh tutup permohonan
Okt 28, 2019

Sep 4, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Jun 4, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
End Date

Jan 28, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Okt 28, 2019
End Date

How we're different