Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Interdisipliner

Royal Roads University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Interdisipliner

Royal Roads University

Gambaran keseluruhan

Kehidupan tidak berhenti ketika sekolah bermula. Sarjana Muda Seni dalam Pengajian Interdisipliner menawarkan program yang disesuaikan dengan minat dan jadual unik. Komunikasi profesional, amalan alam sekitar, kajian keadilan, perniagaan - apa pun penekanan, kami komited kepada matlamat akademik individu. Jangan disekat dengan jarak kerana BA dalam Pengajian Interdisipliner boleh dicapai secara dalam talian atau melalui gabungan pembelajaran dalam talian dan sesi di kampus. Model pembelajaran membolehkan transformasi profesional dan peribadi tanpa mengganggu kehidupan untuk memenuhi matlamat pendidikan; Kewajipan tidak perlu menjadi penghalang kepada pendidikan dunia sebenar. Sarjana Muda Seni dalam program Pengajian Interdisipliner menawarkan BA dengan penekanan pada komunikasi profesional, amalan alam sekitar, kajian keadilan, atau perniagaan - atau gabungannya. Anda memperibadikan pendidikan anda dengan melengkapkan kursus RRU ini dengan kursus yang dipilih dari institusi pasca menengah yang lain.

Leverage Learning Anda

BA dalam Pengajian Interdisipliner membolehkan pelajar mengambil peranan aktif dalam reka bentuk pendidikan mereka. Dengan program yang membina pengalaman profesional, pengalaman akademik terdahulu, dan matlamat kerjaya, pelajar mencapai kecekapan dalam lima domain pengetahuan: kepimpinan dan kerja berpasukan; komunikasi; pengetahuan; pemikiran kritikal dan kesedaran global. Di samping itu, pilihan kursus dan kerja akademik akan menunjukkan penglibatan kritikal dengan konsep teras dalam bidang kepentingan, seperti pendidikan Orang Asli, mentadbir belia berisiko, model penjagaan kesihatan alternatif, kepimpinan masyarakat, keadilan sosial, persekitaran atau tanggungjawab sosial korporat. Pelajar menentukan fokus mereka; Royal Roads University membantu membina program untuk mencapainya.

Kursus

Disenaraikan di bawah adalah diperlukan, kursus utama yang diambil oleh pelajar pada awal dan akhir BA dalam program Pengajian Interdisipliner. Kursus-kursus ini ditambah dengan pilihan RRU dalam talian dan / atau kampus yang ditetapkan, dan pelajar boleh mengambil 12 kredit dari 300/400 tahap pilihan dari mana-mana institusi pasca menengah yang layak untuk memperoleh kepakaran subjek lanjut. Kelulusan mesti diperoleh sebelum mengambil kursus luaran.

 • INDS300: Penulisan Disiplin
 • INDS310: Pengenalan kepada Kajian Interdisipliner
 • INDS400: Perspektif Global mengenai Cara Mengetahui Orang Asal
 • INDS417: Kajian Bebas
 • INDS480: Magang
 • INDS490: Projek Penyelidikan Kanan / Kertas
 • ITAI: Pengenalan kepada Integriti Akademik

Merancang Kejayaan Anda

 • Kursus asas memperkenalkan konsep teras interdisipliner
 • Fokus akademik merangsang anda dalam bidang minat anda
 • Tumpuan profesional memberikan penekanan kerjaya individu dunia
 • Peluang untuk menangani isu semasa melalui pembelajaran dan penyelidikan yang digunakan

Memerlukan dua hingga empat tahun pengajian, program ijazah ini membolehkan pelajar menggabungkan kursus Royal Roads dengan kredit yang diperoleh di institusi lain. Bergantung pada pilihan kursus, kerja boleh diselesaikan secara online, atau pelajar boleh datang ke kampus untuk kursus atau kursus tatap muka. Bergantung pada tahap pengalaman profesional, pelajar akan melengkapkan latihan untuk memperdalam kemahiran mereka.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini July 4, 2018
Tempoh & Harga
This course is
Online
Online & Campus Combined
Start Date
Tarikh mula
Sept. 10, 2019
Duration
Tempoh
2 - 4 
Sambilan
Price
Harga
31,992 CAD
$ 31,992 (antarabangsa); $ 17,640 (domestik) penyiapan ijazah (tahun 3
Information
Deadline
Jun 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Locations
Kanada - Victoria, British Columbia
Tarikh mula : Sept. 10, 2019
Tarikh tutup permohonan Jun 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 10, 2019
Kanada - Victoria, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Jun 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

How we're different