Baca keterangan rasmi

  • 10 kursus teras
  • 20 kursus elektif
  • 5 kursus sendiri Penguasaan ditambah dengan sendiri Penguasaan Mentor
  • 5 kursus Impact ditambah dengan Coach Impact
  • Projek Impak dengan laluan dari ideation kepada manifestasi

Syarat-syarat: sekolah tinggi / menengah tamat pengajian sekolah Panjang: 40 kursus Harga: US $ 12,000

program digital pertama BA ijazah Ubiquity ini direka untuk melengkapkan anda untuk beroperasi dalam dunia hyper-kompleks - di mana kelajuan perubahan semakin meningkat dengan pesat, saling isu dianyam yang lebih ketat, dan acara-acara di mana sahaja boleh mempunyai kesan dramatik mana-mana. Dalam era perubahan seperti kita, seperti biasa tidak lagi pilihan. Komitmen kami adalah untuk melengkapkan anda dapat hidup di dalam realiti ini di samping menyumbang kepada dunia yang bekerja untuk semua orang.

Untuk mencapai itu, Ubiquity membantu anda untuk membangunkan enam kecekapan teras. Kecekapan ini dibahagikan kepada tiga bidang: Kandungan Pengetahuan (perkara yang anda akan belajar), Sifat Peribadi (dimensi pada diri sendiri anda akan membangunkan), dan Tindakan di Dunia (bagaimana anda terlibat dunia). Semua kajian dan aktiviti yang berkaitan dengan program di Ubiquity akan menyumbang kepada pembangunan ini kecekapan teras.

Ubiquity direka bersama-sama model Seni Liberal Amerika. Ini bermakna pelajar akan dapat belajar pelbagai mata pelajaran dan kemudian memilih kawasan di mana untuk membangunkan pengkhususan. Kami menggalakkan pelajar meneroka pelbagai mata pelajaran selepas mereka menamatkan kursus teras yang diperlukan setiap pelajar mesti mengambil. Reka bentuk Ubiquity bermakna bahawa sebagai seorang pelajar anda akan dapat benar-benar memperibadikan ijazah sarjana muda anda - meletakkan bersama koleksi kursus yang anda mahu untuk kepekatan yang anda perlukan. Anda boleh memilih jika anda mahu BA peribadi yang direka khas atau BA dengan kepekatan tertentu disyorkan oleh Universiti. Universiti disyorkan kepekatan pertama akan berada di sosial Inovasi dan Keusahawanan. Anda boleh lihat di bawah kursus dan fakulti yang akan membolehkan anda untuk melengkapkan BA dalam Social Inovasi dan Keusahawanan. kepekatan lain akan ditambah sebagai universiti berkembang.

Seperti yang anda membangunkan tumpuan anda, anda akan dapat untuk menarik dari kursus-kursus di luar Ubiquity. Anda boleh mengambil kursus MOOC yang menarik minat anda, sebagai contoh, dan memindahkan mereka ke dalam Ubiquity ke arah ijazah dengan bayaran minimum sebanyak $ 100. Anda juga boleh memindahkan kursus anda telah mengambil pada masa lalu dari universiti lain secara percuma. sistem penilaian Ubiquity akan membolehkan anda untuk menunjukkan kecekapan dalam bidang anda belajar dan mendapatkan kredit untuk apa yang anda menunjukkan. Ini bermakna bahawa seluruh dunia pendidikan boleh diakses kepada anda.

Satu program BA Ubiquity terdiri daripada 30 kursus pengajian (30%), 5 kursus Kesan dan Projek Impak (30%) dan 5 kursus sendiri Penguasaan dan projek sendiri Penguasaan anda (30%). Baki 10% adalah bagi kerjasama, seperti yang ditunjukkan dalam interaksi dalam talian, tugasan kreatif dan Projek Impak.

Kursus kajian terdiri daripada tiga kumpulan utama:

Kursus Teras - Ini adalah satu set sepuluh kursus yang anda ambil sebelum anda bergerak untuk meneroka lebih banyak.

Kepekatan Major - Ini adalah tertakluk di mana anda memilih untuk pergi lebih mendalam semasa masa anda di Ubiquity. Kami sedang merancang untuk akhirnya menawarkan lima belas mata pelajaran. Di kawasan subjek anda, anda mengambil sekurang-kurangnya sepuluh kursus dari pilihan yang ditawarkan. Kepekatan pertama yang ada adalah dalam Social Inovasi dan Keusahawanan.

Kursus Elektif - Ini adalah sehingga sepuluh kursus yang anda pilih dari mana-mana kursus Pendidikan General lain yang ditawarkan melalui Ubiquity. Ini adalah peluang anda untuk membuat ijazah peribadi anda sendiri, membuat kombinasi yang sesuai dengan anda.

Self-Mastery

Potongan komponen diri penguasaan di semua pengajian dan masa anda di Ubiquity. Anda dikehendaki untuk mengambil kursus-kursus yang berkaitan sekurang-kurangnya 5 penguasaan diri untuk menyokong pembangunan amalan anda sepanjang ijazah anda. Mudah-mudahan anda sudah mempunyai amalan tertentu untuk penguasaan diri yang anda hanya mahu terus membangun, yang adalah baik. Anda kemudiannya akan melaporkan amalan yang dalam laporan dibincangkan di bawah. Modul penguasaan diri pada platform Ubiquity adalah peluang untuk anda untuk meneroka amalan yang berbeza dan mencari pendekatan yang bekerja untuk anda.

Setiap minggu anda dijangka untuk menghantar Refleksi sendiri Penguasaan yang menerangkan kerja sendiri penguasaan yang telah anda lakukan minggu lepas. Anda sendiri Penguasaan Mentor akan mengkaji secara ringkas jawatan-jawatan ini. Setiap trimester anda juga mengemukakan sendiri Penguasaan melaporkan bahawa dokumen (secara bertulis, video atau audio) bagaimana amalan sendiri penguasaan anda telah membangunkan lebih trimester, pengalaman anda kesannya, dan bagaimana ia berkaitan dengan pengajian dan projek perubahan Kesan. laporan diri penguasaan ini akan dinilai oleh Mentor anda dan anda akan menerima maklum balas peribadi di atasnya.

Mentor anda akan disediakan untuk anda sepanjang penginapan anda Ubiquity, untuk menyokong anda apabila diperlukan dan membantu anda untuk membuat pilihan kajian anda.

Projek impak

Kesannya! program menyokong anda untuk pergi dari fasa datang dengan idea yang hebat untuk mewujudkan perubahan positif (dalam bentuk perusahaan sosial atau perubahan projek) hinggalah kepada pelaksanaan, pendapatan dan kesan. Kira-kira separuh jalan melalui anda boleh memohon pembiayaan mikro untuk menguji idea-idea anda.

Satu set menyeluruh sumber-sumber pembelajaran disediakan dan terdapat juga ada beberapa kuiz untuk membantu menguji kefahaman anda - jika anda lulus, anda akan membuka lencana untuk menambah profil anda! Anda dikehendaki untuk mengambil sekurang-kurangnya 5 kursus berkaitan impak untuk menyokong anda dalam pembangunan projek anda. Di beberapa detik-detik semasa program ini, anda akan diminta untuk mengemukakan keping kerja untuk maklum balas yang membantu anda untuk membangunkan projek anda. Seperti dalam kursus, anda menyertai Pod dengan sebilangan kecil pelajar lain, yang diselia oleh Jurulatih Impact anda. Apabila anda menyerahkan tugasan, anda akan mendapat maklum balas daripada Coach anda, dan juga daripada pelajar-pelajar lain dalam program ini.

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Ubiquity University »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
12,000 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date