Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Pernahkah anda menyiapkan program sekutu tetapi mahu latihan yang mendalam? Jika ya, ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Bryan University sangat sesuai untuk anda.

Program ijazah pentadbiran perniagaan jauh melebihi sokongan pentadbiran. Ia akan meliputi prinsip pengurusan dan perniagaan yang berkesan, serta membimbing anda melalui sisi kewangan, teknologi dan teoritis perniagaan.

Pentadbiran Perniagaan Bryan Ijazah Sarjana Muda Sains ditawarkan dalam talian, jadi anda boleh melengkapkan program ini dengan kemudahan anda.

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Pentadbiran Perniagaan telah direka untuk menyediakan peluang pendidikan lanjutan untuk pelajar yang telah menamatkan program ijazah Associate di sebuah institusi pasca menengah yang bertauliah.

Kursus ini menangani pelbagai keperluan perniagaan dalam kewangan, teknologi, kemahiran pengurusan, dan prinsip, teori, dan amalan perniagaan. Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan boleh memberi anda latar belakang perniagaan yang luas, dengan memberi tumpuan kepada prinsip dan teknik pentadbiran yang berkesan.

Sorotan Program

 • 140 minggu; 14 Kuarters dalam Panjang
 • BA 300 - Perakaunan Kos Pengurusan
 • BA 340 - Pengurusan Pelaburan dan Portfolio Peribadi
 • BA 410 - Perniagaan Antarabangsa

"Terima kasih, kakitangan di Bryan, kerana memberi saya pengalaman yang memuaskan untuk menikmati kualiti pembelajaran yang terbaik dalam suasana yang hebat. Dan, terima kasih kerana membantu saya menjadi ibu bapa, anak perempuan dan kakak yang lebih baik!" Janell Walker, Lulusan

Belajar daripada Mereka Yang Tahu Terbaik

Pengajar yang berpengalaman akan mendorong anda melangkaui kemahiran praktikal dan memperkenalkan anda kepada prinsip dan teori yang akan membantu anda memahami dengan lebih baik kepentingan peranan pentadbiran masa depan anda. Anda akan lulus dengan semua teknik dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi ahli pasukan perniagaan yang berjaya.

Dengan pengajar yang berpengetahuan mengajar pelajar kemahiran yang relevan, Bryan membawa dunia sebenar perniagaan ke dalam kelas.

Berikut adalah beberapa bidang fokus Bidang ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan merangkumi:

 • Perakaunan perniagaan
 • Undang-undang perniagaan
 • Jualan dan pemasaran
 • Pengurusan projek
 • Penyelidikan pasaran
 • Mikro dan makroekonomi

Kemahiran Anda Boleh Dapatkan Dari Bryan University

Ijazah pentadbiran perniagaan boleh memberi anda teori asas dan pengetahuan praktikal yang diperlukan supaya anda berpeluang untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif.

Di Bryan, anda bukan sahaja dapat memperoleh asas pengetahuan perniagaan yang kukuh, tetapi anda juga akan belajar tentang pelaburan peribadi, pengurusan portfolio, dan strategi untuk berjaya. Mempunyai masa depan yang berjaya dalam perniagaan memerlukan lebih banyak daripada mempelajari asas-asas-ia memerlukan mengetahui apa yang diperlukan untuk menonjol di antara persaingan.

Itulah sebabnya di Bryan, anda berpeluang untuk memberi tumpuan dan mencapai jalan menuju kejayaan.

Berikut adalah beberapa bidang yang anda boleh harapkan untuk belajar dalam program kami:

 • Aplikasi Perniagaan
 • Jualan dan pemasaran
 • Kepimpinan
 • Pengurusan projek
 • Pengurusan Sumber Manusia
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Bryan University has been providing focused, relevant career training programs to students since 1982, and we’re just as passionate and committed to our students’ success now as we were back then. Bry ... Baca lebih lanjut

Bryan University has been providing focused, relevant career training programs to students since 1982, and we’re just as passionate and committed to our students’ success now as we were back then. Bryan was founded on an unwavering desire to improve the lives of our students. Baca Ringkas