Sarjana Muda Sains Dalam Talian (BS) dalam Pentadbiran Keselamatan Awam

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains Dalam Talian (BS) dalam Pentadbiran Keselamatan Awam

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Meningkatkan. Jadilah seorang pahlawan.

Keselamatan awam melibatkan pencegahan dan tindak balas terhadap sebarang kecemasan yang mungkin mengancam warga individu. Pendudukan dalam bidang ini termasuk pegawai polis, anggota bomba, kakitangan EMS dan jawatan pengurusan dalam perkhidmatan perubatan dan kesihatan dan tindak balas kecemasan. Bidang keselamatan awam merangkumi pelaksanaan taktik yang berfungsi sebagai keselamatan hidup, pemeliharaan harta benda, dan penstabilan insiden. Para profesional keselamatan awam mesti mempunyai pemahaman terhadap undang-undang semasa, iklim masyarakat dan memahami tujuan yang perlu dilakukan untuk mencapai matlamat organisasi yang terbaik.

Cari tempat anda dalam bidang kerjaya yang bertumbuh tinggi

Penggajian kakitangan keselamatan awam dijangka berkembang 5% dari 2014-2024, kira-kira secepat purata untuk semua responden pertama. Keperluan keselamatan awam yang berterusan dijangka membawa kepada pembukaan baru. Sebagai bencana alam, kemalangan kereta dan keganasan yang lain terus berkembang, akan ada keperluan untuk lebih banyak responden pertama. Peningkatan kejadian penembak aktif dan kemungkinan aktiviti pengganas telah menyebabkan peningkatan panggilan untuk bantuan, yang menambah keperluan untuk lebih banyak pegawai polis menjawab panggilan itu. Lonjakan baru dalam bencana alam hanya akan meningkatkan keperluan untuk menyewa lebih banyak responden pertama. Adalah dijangkakan bahawa terdapat lebih 100,000 pekerja baru dalam keselamatan awam. Agensi-agensi kerajaan tidak mengambil kira pesara dalam keselamatan awam, yang akan membuka lebih banyak peluang pekerjaan.

Mencari kerjaya yang mencabar dengan pelbagai?

Terokai pelbagai peluang pekerjaan yang mencabar yang berkaitan dengan Pentadbiran Keselamatan Awam:

 • Pegawai Pembetulan
 • EMT atau Paramedik
 • Ahli bomba
 • Pegawai Polis atau Detektif
 • Detektif Swasta atau Penyiasat
 • Pegawai Percubaan atau Pakar Rawatan Pembetulan
 • Biro Penyiasatan Persekutuan (FBI)
 • Agensi Penguatkuasaan Dadah (DEA)
 • Perkhidmatan Marshal
 • Perkhidmatan Rahsia
 • Pemeriksaan Kastam dan Sempadan
 • Perkhidmatan Pemeriksaan Pos
 • Biro Alkohol, Tembakau, Senjata Api dan Letupan (ATF)

Mengapa mendapat ijazah?

Program sarjana dalam Pentadbiran Keselamatan Awam menyediakan pelajar dengan pemahaman asas mengenai pengurusan kecemasan, penguatkuasaan undang-undang, atau pengurusan perkhidmatan kesihatan. Pada peringkat sarjana, pelajar akan dilengkapi untuk memainkan peranan penting dalam menetapkan nada organisasi. Mengikuti ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Keselamatan Awam adalah langkah kerjaya yang bijak bagi para profesional yang ingin membangunkan pengambilan keputusan mereka, kepimpinan, komunikasi lisan, dan kemahiran pengurusan untuk membantu memajukan objektif organisasi keseluruhan. Profesional dewasa akan mengembangkan strategi kerjaya sebagai persediaan untuk peluang pengurusan dalam pasaran pekerjaan keselamatan awam dan akan menyedari pulangan yang kukuh dalam pelaburan tuisyen mereka.

Apa yang akan saya pelajari?

Kursus asas dalam program ini akan mendidik pelajar dalam semua bidang keselamatan awam dan mempersiapkan mereka untuk memasuki tempat kerja sebagai responden pertama berfikir strategik. Pelajar akan mendapat pengetahuan mengenai aspek keselamatan awam untuk memasukkan perhubungan masyarakat, undang-undang kerajaan, dan menanggapi kecemasan semasa mempertimbangkan keperluan masyarakat. Keperluan ijazah akan membolehkan pelajar memahami keperluan organisasi, menguatkuasakan undang-undang kerajaan, berinteraksi secara berkesan dengan rakyat, dan mewujudkan suasana kerja profesional.

Faedah BS dalam Pentadbiran Keselamatan Awam

 • Mendapatkan ijazah sarjana muda dalam Pentadbiran Keselamatan Awam membolehkan responden pertama bekerja satu hari dalam kedudukan pentadbiran, pengurusan atau kepimpinan.
 • Ijazah sarjana muda adalah satu kemestian jika seseorang ingin maju ke kedudukan pengurusan dalam keselamatan awam.
 • Pelajar akan mengalami semua bidang dalam bidang untuk menjadi pemikir strategik semasa melaksanakan nilai-nilai organisasi.
 • Profesional keselamatan awam hari ini mesti terus belajar dan berkembang secara profesional, dengan mengikuti perkembangan landskap keselamatan awam dan mempertingkatkan kemahiran mereka, yang membawa kepada keperluan melengkapkan ijazah sarjana muda.
 • Ijazah Sarjana Muda boleh menjadi batu loncatan kepada sekolah siswazah yang membuka peluang pekerjaan yang lebih menjanjikan dalam keselamatan awam.

Fakulti yang berpengalaman, pengalaman ujian di lapangan

Fakulti inti Pentadbiran Keselamatan Awam Concordia-Chicago mempunyai pengalaman luas dalam bidang keselamatan awam bersama-sama dengan sijil / kelayakan yang diperlukan. Fakulti datang dari semua subspesial keselamatan awam termasuk tetapi tidak terhad kepada penganugerahan perintah kejadian, pensijilan penguatkuasaan undang-undang Illinois, pensijilan City of Chicago, dan pensijilan persekutuan / negeri. Sebagai tambahan kepada kelayakan pendidikan, ahli fakulti kami juga mempunyai pengalaman professional semasa yang relevan di lapangan sebagai responden pertama.

Kelebihan program sarjana dalam talian Concordia-Chicago

Penasihat kami membuat pelan program khusus untuk menampung keperluan setiap pelajar individu, membolehkan anda mendapat ijazah dalam masa kurang daripada 16 bulan, bergantung kepada jumlah kredit pemindahan yang diterima pada masa penerimaan anda:

 • Penjadualan fleksibel
 • Kursus dipercepatkan
 • Kursus utama adalah 5 minggu panjang
 • 100% dalam talian (tiada masa yang ditetapkan untuk berada dalam talian)
 • Akses kepada pembelajaran dari mana sahaja di dunia

Mod penghantaran kami direka untuk memenuhi keperluan individu yang sibuk dan memupuk hubungan dan rangkaian sokongan yang berharga yang boleh menambah nilai sepanjang kerjaya anda.

Pendidikan dibuat berpatutan

Universiti Concordia Chicago adalah salah sebuah universiti swasta yang paling berpatutan di Midwest. Pejabat Bantuan Kewangan kami akan bekerjasama dengan anda untuk mendapatkan bantuan kewangan dan menjadualkan bayaran tuisyen yang boleh dikawal.

Jaminan tuisyen kami

Program jaminan tuisyen Concordia-Chicago membantu menjaga tunjangan yang berpatutan dengan membolehkan anda untuk meramalkan apa jumlah kos pendidikan anda. Selagi tidak ada gangguan dalam kursus anda, kami menjamin tuisyen anda akan tetap sama dan tidak pernah meningkat semasa memperoleh ijazah ini.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 11, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Locations
Amerika Syarikat - River Forest, Illinois
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
Amerika Syarikat - River Forest, Illinois
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat